I'm back

Eller i alla fall för en stund.. Daniel har fått igång datorn i felsäkert läge, så lagad är den inte än..

Nu har jag jobbat klart för den här veckan & är välförtjänt av en ledig helg!! Det har varit en ganska tung vecka i & med att jag jobbat 8-17 alla dagar..inte mycket tid med familjen med andra ord, men jag har tänkt att ta igen det i helgen=)

Vi har inga bestämda planer, men jag vill göra något extra roligt som t ex åka till Barnens gård eller simhallen..vi får se hur vädret blir innan vi bestämmer oss.

Idag har Daniel & barnen varit ute på gokartbanan hela dagen, det är tävlingar där ute nu i helgen..barnen pratade om att åka di i morgon igen, men jag är nog inte så jättesugen på det nu när de lediga dagarna är mycket begränsade;)

Jag var själv hela dagen på provtagningen & det gick jättebra trots en hel del konstiga remisser & prover som jag inte sett innan. Eftersom det är fredag & en del gick på semester idag, bjöds vi på frallor till förmiddagsfikat & tårta & jordgubbar till eftermiddagsfikat. Frallor blev jag utan eftersom det inte finns glutenfria på bageri (de hade faktiskt frågat), men tårtan däremot hade de valt med tanke på att jag skulle kunna äta=)

I kväll blir det första fredagsmyset hemma i huset sen innan valborg!!

(Tvättmaskinen är för övrigt inte lagad än..alltihopa är som ett stort skämt!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0