Inredning

Idag hade vi ju tänkt hitta på något roligt, men vädret ville inte som vi.. Vaknade tidigt i morse av att det öregnade & åskade & så fortsatte det till & från halva dagen, i alla fall regnet..

Eddies kompis Jonna ringde på morgonen & undrade om de skulle leka, så han var hemma hos henne hela dagen, vi andra åkte till stan en runda. Tjejerna ville till Tokige ture för att handla lördagsgodis. Jag fick ett ryck & vill inreda vår inglasade altan.
Vi har en stor altan som skulle kunna vara jättefin, men just nu är den inte det..vi använder den mest till förvaring & det är ofta väldigt stökigt där ute.. Jag skulle vilja ha en altan där man trivs att sitta ute & äta eller bara sitta & läsa när det regnar.

Var & letade efter svarta bambujalusier, men det fanns inga givetvis.. Skulle vilja inreda i svart & vitt, med svarta zinkkrukor & ljusstakar i svart.
När vi kom hem från stan rotade jag fram vit målarfärg & satte igång att måla allt omålat inne på altanen. Det tog mig fem timmar så var allt målat en gång!! Men vilken skillnad!!
Nu fattas bara en svart duk, svarta dynor & krukor med växter i..& jalusierna förstås;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0