Böda sand

Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar på Böda sand!!

Vi har haft soligt & fint väder nästan hela vistelsen, förrutom igår kväll när det ösregnade & åskade när vi kom in för kvällen.

Både fredagen & lördagen låg vi vid poolen hela dagarna & hade det hur gutt som helst=) I lördags hade vi till & med hela poolområdet för oss själva i över en timme på förmiddagen, eftersom det då var lite molningt. Barnen njöt i fulla drag av att ha båda poolerna helt för sig själva!!

Lilla Lova kom till oss & sa att hon kunde simma utan puffar, vi följde med henne till lilla poolen & hon bevisade att hon faktiskt hade legat & övat & nu KAN simma själv med riktiga simtag..visserligen "bara" 2-3 simtag åt gången, men ändå!!

Eddie hittade en tjej i poolen som han blev kompis med & han låg i vattnet stort sett hela dagen.

Annars har vi varit & kollat i lite affärer, cyklat på cykelbil, lekt på lekplatsen & bara haft det skönt!! Farmor & farfar som campade på Sonjas camping kom & hälsade på i fredags kväll. Vi blev bjudna på kebabtallrik, var & kollade på minidiscot & var nere vid den härliga stranden innan de åkte tillbaka.

Det var skönt att få känna lite semesterkänsla & jag önskar att jag var ledig lite mer i sommar, men får vara glad för det lilla=)


Mästerfotografen Lova tog kort på oss vid poolen


Eddie trivs som fisken i vattnet


Skoj i vattnet


Även Daniel blev som barn på nytt


Alicia flyter & njuter


Lova övade & övade


Vi hade poolerna för oss själva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0