Invasion

Bläk vi har fårr invasion av diverse apäckliga djur!!

Det började med att jag hörde en mus tugga för någon vecka sen. Vi hittade misbajs i sopskåpet & Daniel gillrade en fälla. Men den lille musen var inte korkad, han lät sig inte luras, utan lyckades kväll efter kväll komma åt ostbiten utan att fastna i fällan. Sista kvällen blev Daniel ursinnig & sydde fast ostbiten i fällan, haha..Då kom han inte undan längre utan fastnade.

Sen har vi under den senaste veckan haft massor av sådana där superstora äckliga spindlar som det klappar i parketten om när de kommer gåendes..usch jag ryser varje gång jag ser en!!
Häromkvällen tog Daniel(för jag rör de inte) en uppe i Eddies rum, två i vardagsrummet & två precis bredvid min säng!! Fy sjutton vad vidrigt!!
Nu på morgonen fick jag syn på en i köket & då var jag tvungen att göra nåt åt saken, så jag slängde en sko på den & då dog den som tur var..
Men var kommer de ifrån..vi hade sådana spindlar när vi precis flyttat in & renoverat, men sen har det varit lugnt i alla år. Är det ett spindelår i år kanske??
Äckligt är det i alla fall!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0