Kaffe

Kaffe, jag måste ha kaffe!! Tur att det snart har puttrat klart då;)

Nyss hemkommen från en mysig förmiddag med Lova på dagis. Stannade mellan 8:20-10:00, då skulle de gå till gympan, så då blev det lagom för mig att gå hem en stund innan jag ska hämta igen. Lova vill ha en mysdag med mig nu innan jag ska jobba i kväll, så jag lovade att hämta henne innan lunchen idag, om en timme alltså.

Det var kul att se hur hon har det & hon tyckte det var spännande att jag var med & roligt att få visa mig vad hon gör om dagarna. Vi spelade spel & pusslade böland annat, de andra barnen tyckte oxå det var spännande så det var många som ville vara med.

Jag hade ju tänkt att spana på den nya fröken, men givetvis var inte hon där idag, haha..det kunde man kanske räknat ut. Men men strunt i det, fröknarna hade i alla fall löst situationen med massagen som Lova tycker är jobbig, det var därför hon inte ville vara på dagis..nu ger hon bara massage & behöver inte själv få av någon annan. Det är bra tycker jag!!

Så nu ska jag bara ta det lugnt en timme med mitt morgonkaffe & sen bär det av till dagis igen.

Glömde berätta att jag fick duscha i kallvatten idag ju!! Varmvattenberedaren är paj, men det har redan varit en kille här & han skulle kolla om de hade den trasiga delen hemma, så håll nu tummarna för att den kan fixas idag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0