Ledig idag

Har ledig dag idag & det känns skönt att bara få vara hemma & rensa huvudet på "irriterande" tankar;)
Känns lite bättre idag när allt fått smälta litegrann..jag får väl hoppas på att allt löser sig till det bästa eller att jag kan hitta ett helt annat jobb i en annan bransch..är väl inte så troligt nu i & för sig men man kan ju hoppas.

I morgon börjar Alicia att dansa på Dansinstitutet så i eftermiddag ska hon & jag åka in själva till stan för att köpa danskläder. Lite extra lyxigt att åka själva så det ska bli kul!!

Lova ska följa med Sanna hem idag & Eddie ska hem till Moa, en tjej som slutade i klassen förra året & flyttade in till stan, igår ringde hon plötsligt & det tyckte Eddie var kul.

Annars upptas mina tankar just nu på hundar.
Jag är så hundsjuk & sugen på en liten vovve!!
Jag vet vilket himla jobb det är, men har man väl haft hund är det svårt att vara utan.. Nu är det ju inte så att vi ska skaffa, men längta & drömma kan man alltid få göra=)
Kan nog tänka mig att skaffa senare när barnen blir större & ha det som hobby att gå på brukshundsklubb osv. Vi får väl se;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är ju galen... hihihihi... Du få gärna låna alfons =) Jag blir ibland rätt trött på honom.. =) Hoppas att det löser sig för er.. Hörde att varuhuset vid ikea ska snart öppna, om 1 månad.. Då borde ju tjänsetrna vara tillsatta.. Du o jag kan väl starat eget??? hahahhahaahhahahha Har du några förslag?? =)

2009-09-23 @ 10:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0