Sista dan..

Då har jag jobbat klart sista dagen på mitt lilla vikariat här i Läckeby.. Så nu börjar plågan igen att aldrig veta någonting..
Jag är uppsatt att jag kan jobba i två månader framöver, med start i morgon & än så länge har jag inte hört ett ljud. Jag har till & med satt upp mig på nattjobb så får vi se hur det blir med det. Jag har aldrig jobbat natt, men tänkte att prova kan man ju göra i alla fall..det kanske passar mig perfekt;)

I eftermiddag är det simskolepremiär för Alicia, hon ska simma varje måndag & onsdag nu i 5 veckors tid. Väldigt spännande & hon har sett fram emot det länge!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Missade just 7-15:30 i Rockneby hemtjänst i morgon.. Bemanningen ringde & undrade om jag ville ha den turen & jag sa ja, men när jag sen frågade om vart lokalen ligger eftersom jag aldrig varit i Rockneby & jobbat innan, frågade hon om jag hade delegation.. Det har jag inte där ute, eftersom jag aldrig varit där..det brukar man ju fixa under dagen..men icke, så där gick den turen till någon annan=(
Ska ta tag i att ringa sjuksköterskan där ute & försöka fixa en delegation då för annars blir det ju aldrig jobb där..

Kommentarer
Postat av: Petra

Vad surt...

2009-09-28 @ 19:36:52
Postat av: Helena

Jupp, fast nu på morgonen har jag ringt ssk & fixat till det inför nästa gång..

2009-09-29 @ 09:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0