Vad sjutton..

Vad sjutton är det för fel på mig??!!

Nu i eftermiddag har allt kommit tillbaka igen & jag mår som en gris!! Illamående & det kör runt nere i magen & värker litegrann uppåt magmunnen & år det hållet.. Huvudet är fortfarande likadant & jag har nu legat & vilat för andra gången i eftermiddag, men nu är jag bara tvungen att masa mig upp & försöka orka med kvällen.

Daniel ska gå på Eddies föräldramöte & då måste jag hålla ställningarna här hemma med diverse kvällssysslor som läxläsning, kvällsmacka & läggning.

Jag hoppas verkligen att det går över snarast för i morgon bitti ska jag jobba & jag ringde i förmiddags & friskanmälde mig..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du måste nog kolla upp d där.. Låter inte bra... Jag vill ju inte behöva ställa in vår date på måndag.. DU måste bli bra nu... Håller tummarna för dig och tänker på dig..

2009-09-17 @ 18:44:14
Postat av: Helena

Tack!

Nä det är klart det ska bli av på måndag, jag ska försöka mig på en strategi för att bli av med denna skiten & det är att ignorera..hoppas det funkar;)

Måste till jobbet i morgon i alla fall, vill ju inte vara sjuk utan vara intressant för en eventuell förlängning av viket ju!!

2009-09-17 @ 18:54:04
Postat av: Josse

haha,okej =)

2009-09-17 @ 19:28:51
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0