Envis körtelfeberDen envisa körtelfebern har tagit Eddie i sitt grepp.. I går kväll var det dax för feber igen & huvudvärken kommer & går, mest kommer.. När den kommer får han jätteont, stackarn!!
Idag har mormor Lilly ställt upp igen & Eddie har varit hos henne hela dagen♥
Kände att jag var tvungen att ta reda på lite info om körtelfeber, då flera har sagt till mig att det inte är att leka med & att man måste vara väldigt lugn & försiktig i en månad efteråt.
Körtelfeber kan man ha i 2-3 veckor & sen kan man känna sig trött & orkeslös i månader efter. Man måste vara försiktig med magen, slår man sig i magtrakten kan mjälten spricka, den är ju svullen nu & det är ju inte så bra, andra sjukdomar som man lättare kan få nu är bihåleinfammation, blindtarmen, öroninfektioner & djup luftrörsinfektion.. Med andra ord ingen sjukdom man inte ska ta på allvar, synd bara att inte läkaren informerade om detta, då hade han ALDRG fått vara med på Världens barn galan, gymnastiken, drillträningen & simhallen..
Hoppas verkligen vår älskade kille snart är som vanligt igen, det är inget vidare att se honom må så dåligt till & från♥

Kommentarer
Postat av: Petra

Vad är det för läkare nu för tiden?? Glömde dom den lilla detaljen lr???

2010-10-23 @ 22:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0