Kockumsvåg

Titta vilken fin gammal våg som kom i mina ägor idag!
Det var min snälla svärmor som undrade om jag ville ha den, eftersom jag gillar gamla saker. Den är sådär fint sliten & fungerar perfekt fortfarande!

I förmiddags var jag vid Hansa city en runda..behövde handla det sista inför begravningen i morgon. Jag ska baka kladdkakor & steka pannkakor till alla barnen som inte gillar smörgåstårta & buddapesttårta.

Har även hunnit med att klippa gräset..igen, det var ju bara en vecka sen sist, men herrans vad det har växt! Jag ignorerade att det regnade ute..för nu hade jag bestämt mig för att klippa & då fick det bli så!;-)
Tomten börjar äntligen att sakta men säkert se ut som en trädgård igen.. Den stora stora högen med blandat byggbråte har krympt rejält de senaste dagarna, nu återstår bara kanske 3-4 lass till till mudden! Sen jädrar får grävarnissen komma & ta bort det stora berget av jord/sand från utgrävningen!
Nu när det är sommar vill jag ha det fint ute med!

Kommentarer
Postat av: Ekenäsliv

Ha ha, det där känns PRECIS igen, ungefär så fast kanske lite till har vi det i vår trädgård med:)) Men, ljusningen kommer inte så snabbt för mig för här står tre pallar med fönster, massa delar till byggställning, virke till fasaden, massor av isolering… ja, nått i den stilen, meeeeen den som väntar på något gott, eller hur;)Hu, begravning är ju inget kul… Hoppas det går så bra det kan.

Va rädd om dig!Kram Anna

2012-06-01 @ 08:38:40
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: Ekenäsliv

Ps: Vågen, ja den är ju bara sååååå fin!!

2012-06-01 @ 08:39:29
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: Shopaholic ♥ Blivande mamma till tre!

Vilken fin våg, Gillar charmen i äldre saker.sv, ja visst är lundmyr söta! passa på medan de har fri frakt ;)

2012-06-02 @ 09:30:41
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0