Projekt dubbelgarage

 
Bygglovet är inskickat sedan några veckor tillbaka och medan vi väntar på att grannarnas tid att eventuellt överklaga ska rinna ut började vi i helgen att rensa ur våra tre gamla bodar. Dessa bodar stod såklart på tomten när vi köpte huset och sen dess har vi inte gjort ett dugg åt dom, endast ett dörrbyte då för 17 år sen. Det mesta man förvarat i dom har blivit förstört av fukt och mögel eftersom de varit i så dåligt skick. Vi har ju även inne i huset usel förvaring så därför har vi nu äntligen bestämt oss för att det är dags att investera i ett dubbelgarage med stor förrådsyta!!
 
Eftersom garaget ska stå på bodarnas befintliga plats måste dessa rivas innan bygget kan sätta igång, vi måste även ta ner körsbärsträden och även då passa på att ta ner grannens björk och några andra träd.
Därför är det hög tid nu att få ut allt skräp och allt spara ur bodarna så resten kan påbörjas.
Ett antal rundor till mudden, mycket kånkande på sparagrejer som nu förvaras i ett partytält samt under presseningar bakom huset och mååånga lass med ved så är nu bodarna i stort sett redo för att rivas..hurra!
 
Så nu ser vi fram emot ett godkänt bygglov snarast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0