Mors dag

Åhh Robinson-finalen igår..vilket skämt!! Ellinor var den som minst förtjänade att vinna tycker jag, hon har bara glidit igenom hela programmet & man visste knappt vem hon var. Den som var mest förtjänt av att vinna var helt klart Jarmo. Det var så man blev helt off igår när finalen gått..

Idag vaknade vi upp till kanonfint väder & satt i solen någon timme eller så innan vi packade & åkte hem.
Jag blev uppvaktad av lotter av barnen & sen firade vi till det med Mc Donalds till middag..deras önskemål;)
Mamma uppvaktade jag redan i fredags med ett blomarrangemang att ha ute.

Nu i eftermiddag har vi varit inne hos farmor & farfar på Mors dag-fika, kusinerna var oxå där & det hela avslutades med ett bad i vår pool innan de åkte hem.
Våra barn ligger fortfarande i, idag hade vattentemperaturen gått upp till 23 grader!!


Tandlösingen som tappade sin 3:e tand i helgen!!

Solig dag

Idag har vi haft en underbart solig dag här på Öland, visserligen har det blåst en del här vid havet, men vi har sökt lä & haft det hur gutt som helst!!

Mamma, jag & tjejerna var en runda inne i Borgholm på dan, medan Daniel var hemma & hämtade Eddie.

Till middag blev det grillat med potatisgratäng..mumsigt..jag börjar faktiskt redan bli lite trött på potatissallad..

I kväll har vi suttit i den härliga kvällssolen & druckit ett glas vin eller två med trevligt sällskap=)

Kvällen får avslutas med lite ostbricka & Robinsonfinalen=)

Slapparmorgon

Denna fredagsmorgonen ska bli en lugn & skön morgon har jag bestämt mig för.
Jag kan knappt minnas när jag hade en ledig förmiddag senast, då menar jag inte från jobb, utan från att åka in till körskolan, passa dagistider eller bara åka iväg på annat.

På måndag börjar ju som sagt sommarvikariatet & då blir det inga sovmornar, så jag ska verkligen försöka njuta av denna morgon & ta allt i min takt..det är skönt att skräpa omkring några timmar innan man gör sig iordning & börjar med dagens sysslor.

Fast sovmorgon fick jag inte, hade klockan på 7:15 för Eddie skulle till skolan, men vid 6:00 började Lova gapa & skrika om att hon tyckte att jag skulle stiga upp....åhhhhh unge;) Men jag gav mig inte!! Sova kunde jag givetvis inte, men gå upp det vägrade jag.

Daniel ska snart iväg & träna, det jag ska hinna med innan eftermiddagen är att tvätta, packa till Öland, baka bröd, göra rent i Mollys bur & städa av lite.
Eddie ska inte med oss till Öland i dag, han är bjuden på disco & ska efter det sova över hos farmor & farfar. Annars hade vi inte kommit upp förräns åttatiden..så nu hämtar vi honom här hemma i morgon i stället=)

Detaljer från bröllopet


Våra förlovningsringar


Min vigselring


Daniels vigselring


Inbjudningskorten som jag pysslade ihop


Liljekonvaljbuketten




Huset fullt

Idag blev det huset fullt av barn igen!!
Alicia & Hampus leker här hemma & Jonna följde med Eddie hem. Tur att det har slutat regna i alla fall så några kan vara ute;)

Körde som vanligt i morse. Började med en säkerhetskontroll, invändigt, utvändigt & under motorhuven..jag klarade dem galant alla tre, men det var väl typ det enda på lektionen som gick bra!! Jag vet inte vad som hände, men under körningen kände jag mig jättesplittrad & som bedövad i huvudet..ingenting blev rätt kändes det som.. Enkla saker som jag har kunnat hur länge som helst & regler som är självklara i vanliga fall, funkade inte alls!!
Vi diskutterade det efteråt & läraren sa att hade det varit uppkörning idag, hade jag inte fått körkort=( Men hon trodde som jag, att det är nerverna som börjar spöka.

Jag har känt nu ett ganska bra tag, en orolig känsla i kroppen, som typ nervositet & lite illamående. Förra veckan trodde jag att det berodde på bröllopet, men känslan försvann inte efter lördagen.
Troligtvis är det lite väl mycket nytt på gång samtidigt för mig..bröllop, nya jobbet som börjar på måndag & så körkortsproven.

Jag har ju i alla fall någon eller några lektioner kvar innan, så det ska nog inte vara några problem..om jag inte får blackout på provdagarna.. För jag KAN reglerna & jag KAN köra så det är bara att den rätta känslan måste infinna sig & att jag inte blir för nervös.

Efter lektionen övningskörde Daniel & jag en timme & då satte jag i alla fall två backningar runt gathörn direkt & det var bra för självförtroendet!! Den övriga körningen gick oxå bra, vilket givetvis var lite lugnande=)

Nattskräcksmedicin

I det nya numret av hälsotidningen som kom förra veckan fanns det en artikel om en liten flicka som led av nattskräck.

Det var ganska roligt, för både jag, mamma & Daniels mamma hade läst artikeln & känt att det stämde in på pricken på Lova!

Tjejen i artikeln hade sovit dåligt som bebis & nu på senare tid vid 2-3 årsåldern fått nattskräck, som yttrade sig i att hon skrek & härjade om nätterna. Hon var inte vid medvetande när det skedde & gick inte att väcka.
Detta stämmer ju in precis på Lova & det kändes faktiskt lite skönt att läsa om någon som har haft & har det som vi.

I alla fall så hade de fått rådet att prova MorEpa mini, som är ett naturligt tillskott av renade & koncentrerade Omega-3 fettsyror i små kapslar med jordgubbssmak. Tydligen så saknar barn med nattskräck vissa fettsyror.
Efter 3-4 veckor märktes ett tydligt resultat & nattskräcken var nu helt borta!!

Nu har Lova snart ätit 2 kapslar om dagen i en vecka & vi hoppas på att få samma resultat!!


Varit på stan

Idag har jag & Emma varit en runda på stan.

Vi möttes upp efter jag haft min körlektion, gick då ganska direkt & åt lunch. Daniel var oxå hungrig efter sitt träningspass & passade på att äta med oss.

Jag kollade på lite kläder till mig, var sugen på ett par ljusa jeansleggings, men kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha långa eller capri..så det blev inga alls;) Var även sugen på en större vit skjorta eller blus, men i vitt bli allt genomskinligt för tygen är så tunna..tråkigt.
Jag fick inga shoppingkassar med mig hem, men billigt blev det i alla fall;)

Snart ska vi åka till Nybro för att hämta BMW;n som har fått en dragkrok idag, vi ska även passa på att veckohandla när vi är där.



Härligt ridväder

Alicia & jag är precis hemkomna efter en härlig eftermiddag/kväll med ridning i skogen. Det är verkligen nu, denna årstiden som det är som allra mysigast med hästarna..denna terminen har gått så himla fort & nu lagom när det sköna vädret kommer, är det snart dax för avslutning.. Nästnästa vecka är det sista gången för denna terminen & det skulle avslutas med lite uppvisning av vad barnen lärt sig & sen grillning=)

Eddie var hemma idag med, men har varit frisk hela dagen..fick vara hemma eftersom han hade feber igår.
Jag körde på morgonen som vanligt & sen kom Daniel & Eddie in för att hämta mig. Vi åkte till Ikea för att shoppa inredning till garderoben i sovrummet. Passade även på att luncha på några korv med bröd & en mjukglass. Jag tror att Eddie njöt, det är så sällan han är ensam med oss båda, oftast eller nästan alltid är ju någon av systrarna med i alla fall..men idag fick han all uppmärksamhet!!

Poolen var verkligen ett smart drag (av mig;)) att sätta upp & fylla i söndags. Barnen badar varje dag nu & vattnet är redan uppe i 20 grader=)

Ringde förresten folkbokföringen idag med, men den handläggaren jag pratade med idag sa att det kommer ta 2-3 veckor innan namnbytet är registrerad & att jag tills dess använder Bengtsson. Även om jag får körkortet så skriver jag Bengtsson så länge, det kommer i alla fall hinna ändras till det "riktiga" kortet kommer. Skönt, då slapp jag oroa mig för det..men samtidigt väldigt konstigt att inte de personer jag pratade med igår kunde kläcka ur sig den informationen!!

Efternamnsfrågor & sjuk Eddie

Den härliga väntan & längtan på bröllopet är över & vi har kommit in i vardagen igen. Än så länge märks inget ovanligt så som att mitt namn är ändrat på brev & liknande..det dröjer väl ett tag antar jag. Men jag börjar fundera lite på det praktiska som t ex körproven som jag har snart, då ska man ju legitimera sig & för mig kommer det ju inte stämma.. Likaväl som när jag ska handla något & skriva på min signatur, ska jag skriva Englid där redan eller fortsätta med Bengtsson ett tag till?

Ringde i alla fall till Vägverket & de sa att jag måste visa upp ett personbevis för att kunna bevisa att jag är jag, men när jag ringde Skatteverket efter ha försökt & suttit i kö i en timme eller nåt, sa hon att det inte var ändrat än utan att jag får försöka en annan dag eller ringa & skynda på det hos vigselförättaren om hon kanske inte skickat in papperna än.. Bööökigt!!

Eddie är sjuk, ont i halsen, huvudet & feber. Han fick det redan i fredags, men då tänkte vi att han kanske var lite nervös inför bröllopet som han sett fram emot så länge. Men när man hör sig för bland folk här omkring, verkar det vara något som går just nu & även två barn på campingen låg sjuka i samma i helgen. Så vi får bara hålla tummarna & hoppas på att det snart är över & att vi andra klarar oss.

Jag har även lagt upp några av vår afina bröllopskort på facebook & får hela tiden en massa snälla kommentarer där om att korten är vackra & att vi är så fina på dem!! Det är kul att kunna visa så här snabbt efter bröllopet, hur underbart vi verkligen hade det..som ett sagobröllop!! =)
Det är verkligen en härlig känsla att under en hel dag få känna sig så vacker & få vara med de människor man tycker så mycket om & dela den upplevelsen med som ett bröllop verkligen är!!

Bröllopsbilder





















Fotograf: Gith Björk

Nygift

Har vaknat upp min första morgon som gift, som fru Englid!!
Det känns fortfarande lite konstigt att plötsligt heta något annat & lära sig att skriva en ny signatur..

Vi hade det så himla bra igår, det kunde inte blivit bättre på något sätt alls.
Lagom till vigseln så sprack himlen upp helt & vi fick ett kanonväder.
Själva vigseln gick ganska snabbt, vigselförättaren frågade frågan som alltid ställs & vi svarade JA förstås;)
Sen läste hon en dikt & avslutningsvis överraskade Eddie oss med att läsa en dikt han med!! =) Vi hade klarat oss bägge två utan att börja gråta innan, men när Eddie började läsa då rann tårarna, för att det var så fint & rörande.

Innan på förmiddagen åkte Daniel & jag iväg med Bosse & Gith. Vi åkte kustvägen & stannade till på två vackra ställen för att fotas.
Vi är såå glada att Gith tackade ja när vi frågade henne om hon ville fotografera oss på vårt bröllop. Korten är helt underbart vackra & hon har lagt ner ett sånt himla jobb på att få det så fint som möjligt för oss. Tack en engång, du är guld värd!!
Jag kommer lägga upp en hel del foton här senare under eftermiddagen/kvällen när vi kommit hem.

Efter själva vigseln hade vi en liten fest här i tältet med våra nära & kära. Vi åt planka, bröllopstårta, snacks & sen korv som nattamat.
Vi fick helt sanslöst fina bröllopspresenter som vi aldrig kunnat drömma om!!
Allt var som sagt hur lyckat som helst & vi är såå lyckliga!!!!!!!!!

Bröllop

Ska på bröllop idag.

Mitt eget!!! ;)

Regnskurar

Vaknade flera gånger i natt av det ösregnade ute, ganska mysigt att ligga i husvagn då tycker jag & höra regnet smattra på taket.
Sen har det växlat med regn & sol hela dagen.. Men bara det blir fint väder i morgon så får det nästan vara vilket väder det vill idag;)

Daniel, jag & hans föräldrar gick in till Borgholm en runda mitt på dagen & tog en kaffe & en mjukglass. Barnen ville inte följa med, så de fick stanna kvar på campingen med mamma, pappa & mormor. De skulle bara veta att vi åt glass, haha=)

Nähä nu ska jag gå ut & sätta mig i solen medans den är här!!

Utflykt

Här kommer några bilder från vår lilla utflykt längs kustvägen i förmiddags.
Fotograf: Gith Björk











Soligt Öland

Sitter & bloggar på ett soligt Öland, vi har precis avnjutit en god grillmiddag!!

Idag har vi mest suttit i solen & haft det gutt, har även varit ute en runda på kustvägen & tittat på fina utsikter.

Daniels föräldrar har kommit idag & ska campa här resten av helgen.

Igår var jag ju på Halkkörningen & den gick bra & både nyttig & jättekul. Vi var tre elever + läraren i bilen & fick dela på körningen dit & hem. Vi övade omkörningar med den andra bilen som var med, jag började att köra, så på vägen hem kunde jag bara koppla av;) Var faktiskt ganska sliten efteråt eftersom jag fick gå upp klockan 5:00 på morgonen..

Var hemma igen 12:45 & blev då upphämtad av Daniel & barnen i vår nya bil!!
Sen blev det snabbpackning hemma & raka vägen upp till Öland.
Vi hade en härlig kväll i solen & trevligt sällskap.

Mycket hinna med

Nu börjar det dra ihop sig, vi har en lång & härlig helg framför oss!!
Det är mycket som måste kommas ihåg att packa ner & jag känner att tiden är ganska knapp..fast egentligen har jag nog ganska lagom tid på mig att hinna med allt, det är bara det att jag måste göra det mesta idag eftersom jag inte är hemma i morgon förmiddag.

Vi hade först planerat att åka direkt i morgon efter halkkörningen, men har väl insett att det klarar vi inte..men samtidigt så behöver vi ju inte heller stressa livet ur oss för att komma upp så tidigt när vi har en långhelg framför oss=)

Jag åker härifrån 6:15 i morgon bitti, sen ska Daniel först träna & då ska barnen vara hos min mormor så länge. Sen åker de raka vägen till Nybro för att hämta nya bilen!!
Lagom när de är tillbaks i Kalmar är jag nog hemma från Emmaboda (12:30) & då åker vi hem & packar in allt i bilen.. Om det får plats.. Det är som sagt inte lite som behövs denna helgen;)

Ha det guttans så länge!! =)

Måndag

Vardag igen, fast bara i 2-3 dar för på onsdag eftermiddag, efter jag kört halkan drar vi över till husvagnen igen.

Jag tog bussen in till körskolan på morgonen, i vanlig ordning numera & körde en lektion. Jag hade min andra lärare idag & jag tycker det är kul, för han säger mer rätt ut vad han tycker. Min ordinarie lärare är jättebra, men säger inte alltid hur hon tycker det går & så..
Men han sa i alla fall att det syntes på mitt protokoll att det gått väldigt fort för mig med körningen, att jag klarar av momenten direkt & att det märks mycket att jag kör hemma en del=)
Vi "knöt ihop påsen" med stadstrafiken idag & det är skönt för nu är den helt klar!!

Medan Daniel tränade var jag & tjejerna på stan så länge..eller vi höll oss inne på Kvasten hela tiden, för det regnade så..

I kväll blir det till att försöka packa så mycket som möjligt, för i morgon kväll är det ridning & sen är jag borta halva onsdagen på halkan & sen åker vi.
Jag är glad att jag sprang ut tidigt i morse när jag hörde att det började regna & slet in min tvätt, annars hade den varit fullkomligt dyngis nu. Lakanen & ett vitt nattlinne fick jag dock tvätta om..det var någon/några fåglesvin som hade roat sig med att sprutbajja på dem=( Det har hänt förr & det verkar som om de gillar att bajja på vitt, ha ha ;)

Helgen i bilder


Alicia & bästisen Ella som sov över


Tjejerna badar fötterna


Vi spelar Disney-yatzy


Rock-kungen visar vad han kan!


Lova cyklar på den fina strandvägen

Funderar inte längre..

I freddags bestämde vi oss & slog till på BMW;n!!

Eftersom bilen inte har dragkrok & vi behöver det, så dröjer det några dar innan vi får hem den..men den som väntar på något gott..




Öland i helgen

Ja, vi ska åka till Öland i helgen igen, som varje helg nu ett bra tag framöver=)

Tjejerna & jag har just kommit hem från Maxi, så nu är vi laddade med det vi behöver för helgen. Daniel & Alicia fortsatte åkandet när Lova & jag släppts av, de skulle till Nybro igen & prova om det får plats med bilstolar bak..det hade vi inte en tanke på igår..
Hoppas verkligen att vi får plats med alla barnen, försäljaren har redan satt dit "såltskylten" på den för säkerhetsskull!!

Idag ska Alicias bästis Ella följa med upp till husvagnen & sova över hos oss för första gången!! Jag tror tjejerna är väldigt förväntansfulla & jag tror att det kommer gå jättebra!!

Tror inte det blir något boggande nu förrän vi kommer hem på söndag för vi har fortfarande inte fått det "rätta" kortet från 3 som klantade till sig ett par gånger..

Så Ha en superskön helg, det ska vi ha!!!! =)

Vi funderar..

Vi kunde inte riktigt släppa bilen som vi var & tittade på igår, så idag när vi lämnat barnen åkte vi tillbaka till Nybro.
Vi provkörde & de gjorde ett inbytestest på Chryslern..fick ett mycket bra pris så nu går vi här hemma & försöker bestämma oss;)

Jag körde Chryslern till & från Nybro idag med..bra med mängdträning!!

Vid lunchtid hade jag körlektion igen & sen var det dax att hämta barnen.

I eftermiddag har jag teorilektion & Daniel ska iväg med barnen & klippa dem så länge.

Har förresten bokat teoriprovet & körprovet nu!!!!! =)

Utflykt till Nybro

Idag vid dagislämningen var Lova ledsen & ville inte att jag skulle gå.. Det måste vara evigheter sen det hände sist & jag har ingen aning om vad det berodde på. Men hon berättade själv sen vid hämtningen att det gick snabbt över & att det var för att hon ville vara med mig..sötis!!

Jag satte mig på körskolan en trekvart innan körlektionen & hann med en omgång på datorn.

Efter lektionen åkte Daniel & jag till Nybro för att kolla på bilar.
Jag körde med Chryslern både dit & hem, Guud vad enkelt det är att köra med automat!!

Just nu har vi hela trädgården full med barn!!
Alla tre våra har med sig varsin kompis hem, så vi blir många till middagen..funderar på att grilla korv för enkelhetens skull=)

Fritidshemmets dag

I eftermiddag har hela familjen varit & besöks fritids, för det är Fritidshemmets dag idag.
Det var chokladhjul, Black Jack, korv- & fikaförsäljning & försäljning av blommor & växter. Eddie stod & sålde växterna, så vi passade på att köpa två plantor med smultron & själv köpte han tre plantor med penseér (3 för 10:-).
Sen fikade barnen på chokladmuffins & saft, till avslutning vann Lova en kexchoklad på Chokladhjulet..vilket resulterade i avundsjuka hos syskonen.. Men de blev glada igen när vi köpte varsin kexchoklad till dem i affären sen..

I förmiddags hade jag körlektion som alla dagar denna vecka, utan fredag.
Idag körde vi på motorvägen & övade på- & avfart, det gick bra!! I morgon ska jag köra stor landsväg..nu börjar det verkligen närma sig slutet, körboken är snart slut & alla övningarna gjorda..sköönt!! =)

Myrinvasion

I eftermiddag har jag varit flitig & städat & dammsugit barnens rum på övervåningen, dammsugit nere, bakat bröd, gjort müsli...

När jag var i skafferiet för att hämta mjöl såg jag 200 myror i skafferiet!! De klättrrade på väggarna i skåpet & nere på botten..bläk de var överallt!!

Så Daniel satte igång att rensa hela skafferiet, vi slängde allt sött som inte var ordentligt inpackat & dammsög rubbet.

Hoppas vi fått bukt på de äckliga små krypen nu, de har varit framme & äcklat sig i några veckor nu & man vågar ju inte låta något ligga framme, knappt ens frukt.


Magont

Igår till middag gjorde jag Flygande Jacob som vi inte haft på jättelänge, på grund av att barnen inte "gillat".
Men igår tog jag en "vild chansning" & gjorde en form.
Åh kors i taket så tyckte alla barnen om det!! (med lite borttagning av diverse ingredienser), vad bra tänkte jag, ytterligare en maträtt att variera med..
Men den lyckan varade inte så länge.. Min mage slog bakut som den gör ibland vid maträtter med grädde eller vitlök i.. Skit oxå..

I morse tog jag bussen in till min körlektion & sen växlade Daniel & jag, han skulle till sjukgymnasten & jag tog tjejerna på stan så länge.
Äntligen hittade jag ett par foppatofflor till Eddie & även ett par solbrillor till honom. Tjejerna gick länge & väl i leksaksaffären & suktade efter nya leksaker..till slut blev det ett hopprep & en annan liten grej för egna pengar.

Hemma igen

Nyss hemkomna från en härlig helg på Öland!!
Vi fick inte vårt  mobila bredband att funka i husvagnen, så därför blev det inget bloggande alls.. Men nu är jag tillbaka=)

Vädret i helgen har varit soligt & fint, några små moln här & där & lite blåsigt, men vi har ändå kunnat sitta i solen hela tiden.
Kvällen igår var jättehärlig, vi satt ett gäng utanför vårt förtält & drack lite i kvällssolen..var knappt att jag ville gå in när Robinson började;)


Jag, mamma, Alicia, Lova & pappa njuter i solen

Stopp på vägen

På vägen upp till Blå rör stannade vi till på Ölands köpstad.
Vi letade efter foppatofflor till Eddie, skor till mig & så skulle vi ha lite mat med oss upp.
En liten glass slank det ner i barnens små magar oxå;)




Mjukglass är gott!!


Äntligen hittade jag var jag letat efter i skoväg!!

Packa

Öland here we come!!
Eller om några timmar i alla fall;) Ska bli skönt att komma iväg denna helgen igen, jag hoppas på värme & solsken hela helgen lång.

Måste börja packa nu om vi ska hinna iväg till Eddie slutar skolan. Det är en herrans massa kläder som ska packas, lakan, badlakan osv.
Vi tar min lilla bil över så jag kan övningsköra vägen upp & hem, så jag hoppas vi får plats med allt vi ska ha med oss;)

Var iväg på en körlektion nu på morgonen, sen växlade Daniel & jag, så jag tog barnen nu medan han är på möte & hos sjukgymnasten.

Nehe..en snabb kopp kaffe, sen blir det att packa packa packa!!


Tjurigt..

I morse hade jag klockan på 6:00 eftersom jag skulle ta bussen till Riskettan.
I vanliga fall går vi upp 7:15, men bara för att jag skulle upp tidigt var barnen tvungna att vakna tidigt de med..säger man att man ska gå upp 7:15 kommer de senast ner 7:00, så idag kom de ner redan 5:45 av någon märklig anledning..det är likadant varenda gång.

Detta visar sig i nu på eftermiddagen, Eddie bli alltid så tjurig när han varit uppe tidigare.. Det suras & gnälls mest hela tiden, kommer nog gå åt skogen när läxorna snart ska göras;)

I alla fall så var jag på Riskettan idag ju.
Det är nytt sen 1 april i år att alla som ska ta körkort måste gå den utbildningen. Det handlar om risker, alkohol, droger & trötthet i trafiken. Ganska intressant & viktig information tycker jag, även om det inte var så himla mycket ny information för mig så är det ändå en tankeställare & nyttigt för alla yngre som tar körkort.

Daniel hämtade mig sen & jag övningskörde lite, mängdtränade kan man säga.

I kväll bär det av in till ytterligare en teorilektion..gääsp..är rätt slut i kolan efter förmiddagen..men det ska nog gå vägen det med;)


Lockigt

Det blev en locktång från OBH Nordica!!
Vi åkte in till Media Markt nu i eftermiddag & shoppade den, sen hann vi knappt hem förräns badrummet förvandlades till hårsalong här hemma. Alla barnen ville få håret lockat & fint blev det..med lite övning från min sida kommer det säkert även bli ännu finare sen=)



Fina Alicia



Fina Lova


Eddie ville provlockas, men det funkade inte så bra;)

Städ & shopping

Regn, regn & åter regn..idag har det pinkat ner hela dagen..

Efter att barnen var lämnade i morse satte jag igång med att städa. Det var välbehövligt, jag har mest bara städat på "ytan" den senaste tiden känns det som. Men nu är det våtdammat, dammsuget & rentlagt i alla sängarna..bara övervåningen kvar.. Men nu har Alicia Ella här hemma, så då tror jag inte att det är så poppis att jag är där uppe & städar, så det får vänta.

Medan Daniel var på sjukgymnastiken mitt på dan var jag i stan.
Alicia har ju skjutit i höjden så himskans & har därför knappt inga kläder som passar längre, så jag shoppade två klänningar, två topar, ett par byxor & ett par shorts..det var 25% på hela köpet på Lindex idag & så hade jag rabattkupong på Kappahl, så det blev billig shopping=)
Även Lova fick en klänning & Eddie en t-shirt.

 

Kallt & ruggigt

Usch, vad kallt & tråkigt väder det är.. Man vill ju knappt gå utanför dörren. Fast i & för sig är det bättre att det är sämre väder i veckorna, så vi kan spara det fina till helgerna!!

Jag hade körlektion i förmiddags, efteråt hämtade Daniel mig & vi åkte för att handla lite mat. Var även inne på Media Markt för att titta på en locktång, blev så sugen på en igår när jag fick några hårslingor lockade hos frissan. Kan vara kul att kunna fixa till håret lite extra vid fester & andra tillställningar, med denna frisyren som jag har blir det lätt att man ser ungefär likandan ut i huvudet oavsett vardag eller fest.
Ska leta vidare innan jag bestämmer mig för vilken jag vill ha=)

Jag brukar göra min egen müsli & ha till filen på mornarna & blev inspererad av ett matprogram häromkvällen att rosta nötter i, blandat med honung. Det såg så himla gott ut, så nu i eftermiddag har jag provat det & längtar nästan till frukosten i morgon när jag får provsmaka;)

I kväll är det ridning & ärligt talat är jag inte alls sugen, det kommer bli väldans kallt att springa runt känns det som..men det är bara att bita ihop för Alicia tycker att det är såå kul!!


Blondin

Hemkommen från frissan & ljus & fin i håret igen!!
Jag tröttnade på mitt mörka hår & bestämde mig för att slinga upp det igen, eller det bestämde jag egentligen redan när jag tonade det mörkt, att på våren bli ljusare igen.
Så nu är det gjort & jag är nöjd!!

Innan mitt besök hos frissan hade jag körlektion & så stannade jag kvar på trafikskolan för att göra 3 dataövningar.
I morgon har jag nästa lektion så i kväll ska vi ut & övningsköra en stund & öva placeringar.



Frissan visade även mig på två hårslingor hur man gör fina lockar

Ny cykel

Sista natten för denna gången i husvagnen är soven, men på fredag är vi tillbaks igen!!

Vi åkte hem ganska tidigt på förmiddagen, det är en del som ska styras & förberedas med när man kommer hem, som att veckohandla & tvätta..jag hade 4 icakassar med tvätt med mig hem!!

Vi stannade till hos en klasskompis till Eddie på vägen hem & hämtade en cykel till Lova, som de lovat skänka till oss.
Så nu är den lilla fisen stolt ägare till en röd cykel & hon hoppade upp på den som om det vore världens enklaste grej & hojade iväg=)

Även att barnen haft kompisar att leka med hela helgen, ringde de snabbt till sina kompisar här hemma ganska snart efter vi kommit hem. Alicia är hos Ella & Eddie har Ebba här nu.


Stolt cykelägare


Duktig tjej

Härlig kväll

Lördagskvällen blev en fantastiskt fin kväll, solen sken & värmde länge.
Vi satt nere vid strandkanten på den "allmänna" platsen & njöt av utsikten & ett glas vin=)
Alicia, Lova & deras kompisar var nere vid vattnet med spann & vadade ända upp till knäna!!


En härlig plats med fin utsikt över havet


Tjejerna med sina kompisar


Usikt över havet

Sommar?

Man skulle kunna tro att det är sommar, solen skiner & värmer som bara den!!

I två dagar nu har det varit sommarväder & vi har njutit & njuter fortfarande av värmen & solstrålarna.
Igår la vi golvet i förtältet, så nu är allt klart.
De flesta av barnens kompisar har kommit, så dem ser man knappt röken av längre;)

Igår kväll satt vi ute till niotiden vid strandkanten, med trevligt sällskp, några öl & den vackra solnedgången!!

Idag har vi varit inne i Borgholm en runda & barnen fick varsin mjukglass=)
Sen vi kom hem har vi suttit i solen & nu blir det snart kycklingsallad.

Hoppas på en lika fin kväll i kväll!!

RSS 2.0