Härligt!!!

img_6807 (MMS)

Härligt!!!


Vi är på plats på vårt smultronställe...

Vi är på plats på vårt smultronställe!! Kom igår vid elva & påbörjade resning av förtältet & sen la vi in golvet..så nu är allt klart:) På kvällen grillade vi korv & satt ute till 21:00 & drack vin i trevligt sällskap..härligt:)


Packning pågår..

Här har det handlats & packat hela dagen lång..men nu är vi snart klara & redo att ge oss av till solen & vindarnas ö i morgon bitti=)

Välkommen härliga långhelg!! Så har ma...

Välkommen härliga långhelg!! Så har man jobbat klart för denna veckan..inte helt illa att bara jobba 2 dar;) I morgon är det stora packardagen för mig, det ska tvättas, handlas & packas. Ska hinna med att dammsuga & torka golvet i vagnen med..sen är det bara att koppla på den på bilen på torsdag förmiddag& sen drar vi!!=)


Jag har en glad son!! Eddies mobil hade o...

img_6807 (MMS)

Jag har en glad son!! Eddies mobil hade oturen i lördags att drunkna i mjölk när vi var på kosläppet.. Han hade lagt telefonen i en kasse som vi hade lagt småmjölkarna i..nån hade glömt stänga sin ordentligt & telefonstackaren låg där i & simmade..givetvis är den helt död!! Idag kollade vi på Blocket & hittade en Samsung touchwiz, den såldes billigt & Eddie slog till med sina egna sparade pengar! Så nu är han lycklig ägare till en "ny" fin mobil!!:) Han har även varit på Kulturskolan ikväll för att prova ut kläder till 1 maj-tåget. Jag & tjejerna hoppade av vid modehuset & köpte gummistövlar till Alicia..nu är vi rustade för camping:)


Sitter ute i solen & försöker njuta av s...

Sitter ute i solen & försöker njuta av solen, men det är en envis vind som stör mig då & då.. Har varit & jobbat en sväng idag med, mellan 7-12..ganska skönt att komma hem till lunch faktiskt;) Jobbar samma pass i morgon med!! Det är extra skönt att komma hem tidigt nu när Lova är risig. Hon har fortfarande hosta & är småhängig, tror hon blir hemma från dagis i morgon.


Än är inte den sista idioten född..tydligen

Började dagen ute i morgonsolen med en kopp kaffe, det var så himla gutt ute redan vid 9=)

Vid elva åkte vi ut till Ante för att kolla på hans nya altan somde håller på att bygga..det blir så bra!! Blev bjudna på fika & stannade ett par timmar sittandes i solen.

Jag har även fortsatt packat husvagnen & bäddat i sängarna i den, Lova & jag var en runda på Ikea & köpte täcke & kudde till henne, innan har hon sovit hos oss när vi campat, men nu har hon en egen plats & då saknades täcke.
När vi gick från bilen stod det några vid en annan bil & pratade i telefon, sen när vi kom tbx till bilen igen var polisen där. Det var nån j-la idiot som lämnat sin hund i bilen på den solgassande Ikeaparkeringen!! Hur dum i huvudet får man bli??!! Det var verkligen asavarmt (som ungarna säger) i bilen när vi satte oss i den!!

Lova skulle varit på kusin Majas barnkalas i eftermiddag, men hon är förkyld & hostig..inte på topp, utan hängig mellan varven, så vi skippade det. Eller rättare sagt det var hon själv som sa att hon inte orkade gå på kalas.
Alicia har varit hos Elin hela eftermiddagen & där har de hjälpt till att så potatis=)

Kosläpp












I förmiddags var vi på vårsläppet på Ingelstorp & tittade på när alla glada kossor fick komma ut efter den långa vintern.
Det är alltid lika kul att se deras reaktioner!! De hoppar & skuttar, äter lite gräs, hälsar på varandra & stegrar sig. En del ska bråkas lite grann oxå;)
Barnen fick gratis bulle & mjölk när vi kom dit & efter släpet gick vi runt& kollade på allt det andra. Enzo hade vi givetvis med oss, det fanns många hundar att titta & hälsa på, men kossorna var lite otäcka;)
Efter vårsläppet var det tänkt att vi skulle på 5-årskalas hos kusinen, men mamman blev sjuk, så vi åkte till Tokige ture i stället för att köpa lördagsgodis & sen vidare hemåt. Jag har ägnat den här fina dagen till att så smått börja packa husvagnen & torka ur den, för på torsdag är det äntlgen dax!!!!

Oväntat besök

Idag skulle Alicia följa med sin klasskompis Elin hem efter skolan & jag skulle lämna Lova där hos lillasyster Emma för lite eftermiddagslek.
Rätt som det är ringer pappan i familjen & bjuder hem oss på middag allihopa!! Det var en rolig spontan inbjudan, vi har bara pratat lite grann på skolgården, visserligen gick Daniel & pappan i samma skola som barn..men det var ju hundra år sen;)
17:30 var vi påplats med en liten blombukett=)
Det bjöds på grillat med tillbehör, vin & senare glass & kaffe & godis. Det blev en jättetrevlig kväll & det är kul att lära känna föräldrarna till barnens kompisar lite bättre!!

Marabou limited edition!! Årets choklad f...

img_6807 (MMS)

Marabou limited edition!! Årets choklad från Marabou är Passion. Var ju givetvis tvungen att shoppa den idag när jag såg den;) Verkligen jättegod, fast ganska så söt. Det ska tydligen finnas en Limited edition till & den heter Polka..den tror jag absolut på, men den har jag inte hittat ännu:)


Idag har jag, Lova, Emma & Jeppe haft en d...

img_6807 (MMS)

Idag har jag, Lova, Emma & Jeppe haft en dejt på stan:) Det var så himla soligt & fint med en klarblå himmel till en början, men rätt som det var ösregnade det & det regnet övergick i hagel..just då gick vi från Baronen upp till stan..så man kan säga att vi blev aningens blöta!! Kappahl hade 25% på ett helt köp idag, så det fick bli varsitt plagg till barnen, hade kunnat shoppa ännu mer nu när barnen behöver nya sommaroutfits, men det får vänta ett tag till. På vägen hem skjutsade jag Lova till Emma i Förlösa, Alicia var redan där hos Elin så nu ska de leka ett par timmar. Jag åkte hem till Eddie som varit hemma från skolan idag pga huvudvärk. Fast han har inte varit ensam för Daniel har ju varit hemma med.


Jag är så imponerad av lilla Lova som en...

Jag är så imponerad av lilla Lova som envisas med att följa med mig ut på Enzos promenader! Igår gick vi i nästan en timme & hon hänger på utan att klaga på att det är jobbigt & nu i kväll har hon & jag varit ute & gått i en hel timme. Hon sparkcyklade hela vägen!! =)


Nyfriserad & fin

Har varit hos frissan idag, Petra på Backstage=)
Skulle göra lite slingor & klippa håret. Hon tyckte att jag passade så bra i den "mustiga" färgen jag har & trodde att det var min naturliga hårfärg. Vi bestämde att jag skulle göra några ljusa slingor blandat med några som inte var lika ljusa, lägga i bottenförg samt färga resten av håret i den färgen jag haft nu. Hon är verkligen noggrann & tog tid på sig..var klar efter 2,5 timme;)
Klippte av en ganska bra bit & klippte upp håret..hon tunnade även ur det lite grann då hon tyckte jag hade tjockt hår!! Tjockt..sa jag?! Jag har alltid tyckt att mitt hår var tunnt, men så var det inte sa hon;) Det var ovanligt att ha så mycket hår tydligen.
Jag blev nöjd, fast när jag väl kom hem såg jag att det inte var så ljust som det såg ut på salongen, utan mer som jag hade det innan med lite mer liv i. Fast nöjd är jag i alla fall=)

Lova var med mig den första timmen hos frissan, sen hämtade Daniel upp henne & de hittade på lite annat under tiden jag hade kvar.
Hon har en sån himla jobbig period nu & vill inte vara på dagis.. Igår fick de bända loss henne från mig & hon gallskrek..usch, jag gick därifrån i tårar..det är mycket jobbigare när de är ledsna nu än när de var små=(
I natt har hon varit jätteledsen till & från & idag hade hon lite rosslig hosta så då fick hon vara hemma.

Det verkar hända lite positiva saker här hemma i lägret oxå, men det får ni vänta med tills det är klart;)

Jag = dagisbarn;)

Idag har jag varit med Lova på dagis i ett par timmar.
Det var kul & hon var överlycklig av att jag var där!!
Vi hade massage, Lova målade en tavla & färglade en fågel, vi grattade en tjej som fyllde år, hade fruktstund, samling & var ute.
När jag skulle gå hem fick Lova välja om hon ville följa med eller stanna kvar..hon följde med hem;)
Senare i veckan ska jag följa med Alicia till förskoleklassen & se vad de sysslar med om dagarna=)

Har varit flitig idag oxå & sorterat in alla våra papper i pärmar! De har legat utspridda i många år nu & det är alltid lika jobbigt när man måste ha tag i ett speciellt papper..men nu är det ordning på torpet=)

Alldeles nyssens skickade jag iväg en ansökan till ett riktigt drömjobb!!!
Åhh vad jag skulle vilja ha det..skulle passa mig så himla perfekt!!

Soligt & skönt

Riktigt guttans väder har vi haft idag!! När solen sken blev det så himskans varmt & skönt, fast så fort det kom ett litet moln blev det sketakallt, så man fick ha jackan i beredskap hela tiden;)

Daniel, jag & Lova var inne på Sehammars med husvagnen på förmiddagen för den ska fukttestas för säsongen, sen åkte vi hem & fyllde släpet & åkte vidare med det till tippen.
Sen kunde man lata sig i solen med ganska gott samvete ett tag!!
Lunchen åt vi ute på trappen=)

På eftermiddagen blev Lova leksugen så då skjutsade jag henne till Alice.
Alicia följde med Lovisa direkt efter skolan & Eddie följde med Filip..så vi fick det ganska lugnt här för en stund. Passade på att ta en långpromenad med Enzo. Det är så skönt att gå ensam med honom, då kan man välja runda själv & gå i den takten man vill. Nästa runda var Lova hemma igen & skulle följa med i ett par träskor som var några storlekar för små..ni kan ju själva gissa hur långt hon klarade att gå;)

I morgon ska jag följa med Lova till dagis ett par timmar. Det ska bli kul & hon vill så gärna att jag ska vara med=)

Jag har det så gutt & skönt i solen!!

img_6807 (MMS)

Jag har det så gutt & skönt i solen!!


Lova & jag är kreativa nu direkt på morgon...

img_6807 (MMS)

Lova & jag är kreativa nu direkt på morgonen. Vi håller på att tillverka en bok som handlar om en flicka, Lilo, som gillar blommor;)


Idag är det en riktig lämna & hämtar dag. ...

img_6807 (MMS)

Idag är det en riktig lämna & hämtar dag. Började med att skjutsa Eddie till Gelebo för att träffa sin kompis, sen vid tolv skulle Lova på kalas uppe vid Stinsen. Jag föreslog för henne att vi kunde gå dit i stället för att ta bilen, så vi tog med oss Alicia & Enzo & gav oss ut i blåsten! Det blev en rejäl promenad på en timme innan vi var hemma igen. Alicia plockade även en blombukett på vägen hem:) Om en timme är det dax att hämta Eddie, ytterligare en timme till Lova & sen ska Eddie skjutsas till drillen & hämtas med givetvis..& så ska jag veckohandla med;) Till råga på allt mår jag inget vidare idag, ont i halsen, täppt i öronen & yr.. Längtar tills ikväll när jag kan lägga mig i soffan under en filt!!


Nyklippt


Före


Efter


Sötnosen

I förmiddags var jag, Eddie & Lova iväg med Enzo hos Ingela för att få hjälp med klippningen.
Han var så himla duktig under hela tiden & det tog ändå 1 timme & 45 minuter innan han var klar!!
Nu är han så söt & verkar gilla sin nya "frisyr"=)

Efteråt åkte vi hela familjen ut till Ante som fyller år idag, vi bjöds på fika & han fick presenter av oss. Enzo var med & fick visa upp sig..nu är handäremot väldigt trött efter en "jobbig" dag;)

Lille ulltussen är trött


Utslagen hjälte

Fredagsmyset är framplockat & Enzo ligger här helt utslagen i soffan.
Det har varit en tuff dag för honom;) Jag har "bråkat" med honom idag igen & försökt få ut hans tovor.. Det gillar han inte & skriker som en stucken gris när man kammar med tovutredaren. Till råga på allt fick han duscha i eftermiddag oxå & efter dusch kommer den obligatoriska hårföningen & ännu med borstning;)
Fast både innan & efter har vi varit ute & han har fått springa lös i trädgården. Springa efter bollen är bland det roligaste som finns!!
Nu är det nog lika bra att han tar igen sig i kväll, för i morgon kommer nästa prövning för honom..då ska han klippas ner för första gången!!


Eddie är nyklippt & fin igen. Vi har vari...

img_6807 (MMS)

Eddie är nyklippt & fin igen. Vi har varit på Backstage i kväll där Eddie klipper sig. Han blev så snygg & är jättenöjd!!


Soligt besök på Skälby

Det märks att det är dåligt med jobb denna månaden..folk blir väl inte lika sjuka nu när det är ljusare ute & fint väder. Jag fick två bokningar idag från bemanningen som gäller nästnästa vecka!!
Men det är inget att göra åt, bara gilla läget & passa på att njuta så länge "ledigheten" varar, för om tre veckor sätter allvaret igång & jag kommer jobba dygnet runt känns det som när man kollar på schemat;)

Satte mig ute på en filt med Enzo i förmiddags för att ta itu med hans tovor. Den lille gossen är ju så vansinnigt håröm & skriker när man försöker reda ut dem;) Vi kämpade på i 45 minuter, men sen kände jag att det fick vara nog för idag. Då fick han springa lös & vi busade med bollen i stället=)
Hann även sola ett tag innan Lova skulle hämtas. Lovade henne i morse när hon var ledsen & inte ville gå till dagis att jag skulle hämta henne redan klockan 12. Hon & jag fixade fikan som vi skulle ha med oss till Skälby & packade in oss & Enzo i bilen.
Vid halv ett hämtade vi Alicia & Ella & mötte upp Sanna & Elin för att dra vidare till Skälby.
Helt underbart väder & barnen lekte medans vi satt med solen på nästippen & babblade=)

Sommardäcken är på

Idag har jag hunnit med en del, både roliga & nödvändiga saker.
Började med att ta ett par timmar på förmiddagen på stan med Emma..bara Emma & jag!! Det var länge länge sen som vi träffades utan barn, så det var extra kul=)
Handlade ingenting, men rekade lite sommarkläder. Finns mycket fint, både till barnen & mig!!

Vid ett började mitt jobbpass på Kvarnholmen.
Det var en ovanligt lugn eftermiddag där inne med inte allt för många patienter inbokade till mig eller som behövde ta prover efter läkarbesök..men lite nytta utförde jag i alla fall.

Efter jobbet & vår lite sena middag drog vi upp till Gransmåla hela bunten för att byta till sommardäck på båda bilarna. Enzo fick följa med & kissa in sitt revir däruppe;)

Badkar vs dusch


Före med badkar


Efter med duschdörrar

Äntligen efter mycket om & men är nu duschdörrarna på plats!!
Det blev jättebra, fast inte helt perfekt eftersom toastolen står lite för nära duschen..men vi är nöjda ändå=)

Husvagnen är hemma!!

img_6807 (MMS)

Husvagnen är hemma!! Igår kväll var vi & hämtade husvagnen från sin vinterförvaring. Så nu står den här hemma & bara väntar på att packas & förflyttas till Blå rör!!=)


Dag med trevligt sällskap

Jaha då var snart denna dagen gången med då.. Lova & jag tog en sväng till Ikea på förmiddagen & mötte upp Sanna & Elin. Tjejerna lekte i lekrummet medans vi tog en runda där inne.

Senare efter vi ätit lunch här hemma åkte Daniel, jag, Lova & Enzo till familjen Sjödahl på en fika ute i solskenet. Alicia var redan där eftersom hon följde med Ella direkt efter skolan. Det var så himla gutt i solen & vi blev sittandes i 2,5 timme=)

Nu vankas matlagning & förhoppningsvis kan vi montera in duschen i kväll.

Vi slängde ut badkaret igår förmiddag för ...

img_6807 (MMS)

Vi slängde ut badkaret igår förmiddag för att sen ha hela dagen på oss att få in duschväggarna. Ja men sen var det ju givetvis på det viset att duschväggarna inte passade!! Vår vanliga tur;) Vi har vattenledningarna nere vid golvet & profilerna på dörrfästena var för smala för att kunna såga ur för rören.. Daniel ska iväg idag för att se om man kan köpa aluminiumprofiler att fixa ihop det med, håll nu tummarna för det!! Så igår kväll blev det ganska blött på golvet när alla tre barnen behövde duscha, men det gick & idag har jag provat jag med;)


Nymålat


Före


Efter

Kattmatsförvaring

img_6807 (MMS)

Jag har äntligen fixat en snygg förvaringsburk till Lilos kattmat:)


Vi målar..

Vi målar & står i inne i badrummet, har snart lagt andra strykningen på allt som ska målas, men nyss tog färgen slut & Daniel fick åka in för att köpa en burk till. Det kommer krävas i alla fall tre strykningar för att få allt att täckas ordentligt!!

På förmiddagen var vi inne på Bauhaus & köpte duschväggarna vi funderat på ett tag nu. Igår sa en av tjejerna som jobbar där att erbjudandet skulle gälla minst till den 25:e, men idag när vi var där sa en kille att vi hade tur för i morgon var erbjudandet slut.. Snacka om tur att vi inte väntade längre!!
Givetvis vill man slänga ut badkaret redan NU & få in duschen, men jag får snällt vänta tills allt är färdigmålat & torrt.

Hoppas att det blir så fint nu som jag föreställer mig=)

Några fynd till..


Snygg plåtförvaring till tvättklämmorna


Ny lampa i vardagsrummet

Idag har vi fått upp lamporna i sovrummet & vardagsrummet, det blev himskans bra tycker jag!! Är skönt att slippa rottingfläkten vi hade i vardagsrummet innan som var en riktig dammsamlare..
Alicia har varit med Ella, Lilly & Dennis på Elwins lekland idag, vi andra åkte in till Bauhaus & Rusta. Vi behövde kabel & täckkopa till vardagsrumslampan. Vi kollade även på duschdörrarna på Bauhaus som vi suktar efter.. Det är kampanj just nu & fram till den 25/4 på dem & kostar bara 1400:-. Vi får se om det finns någon möjlighet att hinna trolla fram pengar tills dess (sen höjs de till 3000:- igen)..vi har ju några säckar pant i vedboden, det kanske kan ge några hundra;)
Fick även ett infall att vi vill måla om möblemanget inne på stora toa=)
Hyllan, skåpet under handfatet & spegelskåpet som är i träfärg ska nu bli vitt!! Det blir nog ljust & fräscht=)

Vi lunchar på Ikea=)

img_6807 (MMS)

Vi lunchar på Ikea=) Korv & mjukglass gör barnen glada!!


Lite av mina fynd


Lovas


Alicias


Eddies


Mitt


Daniels


Plåtburk till diskmedelstabletterna


Spetslampa till sovrummet

Har fotograferat lite grann av gårdagens fynd=)
Jag är nog mest nöjd med mina lampor & plåtburkar, bild på vardagsrumslampan kommer senare när den är upphängd. Barnen är mest glada för sina batteridrivna tandborstar!!
Enzo har just nu full upp med sin nya aktivitetsboll..det kommer godisbitar ur den när han rullar på den;)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en toppendag i Ullared!!
Vi åkte 05:00 i morse & var framme strax efter 8.
Har gjort en hel del fynd & är jag jättenöjd med dagen=) Det blev lite kläder till barnen, inte så mycket som jag hoppats på eftersom de riktiga sommarkläderna inte hade kommit in ännu. Eddie fick 5 t-shirts, Alicia 2 topar, en munkjacka, ett linne,capribyxor & en kjol, Lova fick två tröjor, ett par capribyxor & en jacka.
Sen blev det lite annat fyndat som t ex taklampor, hygienprylar, burkar, hink & spade, engångsartiklar, tröjor till mig, t-shirts till Daniel m.m
Vi shoppade från 8-12:30 med bara en kaffepaus,sen tog vi lunch & fortsatte till 16. Sen var man rätt mör i benen & huvudet;)
Innan hemfärd var vi bara inne i grannbutiken för Sanna skulle ha en skottkärra..den största modellen & den gick hör & häpna in i hennes lilla Clio!!
Vid strax över åtta var vi hemma & blev väldigt välkomna av barnen som saknat mig så hela dagen♥ De blev så glada för sina kläder & saker!!

Jag är i Ullared!!!

img_6807 (MMS)

Jag är i Ullared!!!


Jobbat

Idag har jag jobbat ett pass på Kvarnholmens hälsocentral. Alltid lika roligt att komma dit, nu har jag inte varit där sen november, men när man väl sätter igång & jobbar känns det som om man var där igår!! Jag skulle nästan göra vad som helst för att få en tjänst där!! Några pass till har jag uppbokat där denna månaden i alla fall=)

När jag kom hem grillade vi korv & åt ute på trappen. Lova hade Elin här hemma & lekte med, sen är Sanna kom & hämtade henne tog vi en kopp kaffe & palnerade inför morgondagens stora utflykt till Ullarad!! Shit vad kul vi ska ha!!=)


Underbart i fårhagen

 

Jag, Eddie, Lova, Ingela & Lollo har haft en underbar eftermiddag i fårhagen i Rockneby med våra voffar!!

Vi släppte Enzo & Atlas lösa & de sprang runt som tokar & hade hur kul som helst=) Solen sken så härligt just då med så det var så gutt så gutt!! Det var bara picknickfilten som fattades men den tar vi med nästa gång sa vi, idag tog vi en kopp i Ingelas trädgård när vi kom tillbaka i stället;)

 


Lite nytt

Mamma & pappa var just här med en matta till vardagsrummet, de hade köpt nytt till sitt & vår var så himla tråkig med sönderbitna kanter som både kaninen& hunden hjälpts åt med;) Det ser genast fräschare ut nu. Till hösten planerar jag att måla/tapetsera om där med & sen är det som nytt igen;) Annars har vi varit på kalas idag igen, nu var det kusin Anton som fyllde sju. Vi stannade inte så länge pga att Enzo var själv hemma & att Eddie skulle till Lollo för att leka & sova över. Tredje kvällen denna veckan som vi bara har två av barnen hemma, Alicia har ju sovit över hos Ella två nätter..det märks mer & mer att de börjar bli stora nu mina "små" barn!!


I morse när jag badat Enzo & fönat honom...

I morse när jag badat Enzo & fönat honom torr & fin, tänkte jag ta morgonkaffet ute på trappen som jag brukar den här årstiden. Hade lite myror i benen & satte igång att olja in hela altanen & trappen ner! Skönt nu är allt trä inoljat & klart!! (ja eller staketet kunde nog behöva sig en omgång med) Nu vankas det strax påskmat inne hos svärföräldrarna!!


Gårdagen fortsatte i flitighetens tecken....

Gårdagen fortsatte i flitighetens tecken. På förmiddagen åkte jag, Eddie & Lova in till stan för att köpa cykel till Eddie & födelsedagspresent till kusinen. Sen väl hemma blev det montering av cykel & sitta ute & få lite färg på nosen innan vi tog tag i vårstädningen av altanen. Nu är det så fint så fint dör ute igen=) På kvällen hade Eddie & Thea uppvisning av en cirkusföreställning inne på Theas trädgård. Vi släppte Enzo & Snöa lösa, de sprang & busade i en halvtimme tills de var så trötta att tungorna hängde & benen knappt bar dem längre;) De hade så himla roligt med varandra!!


Eddie har fått en ny fin cykel idag av sin...

img_6807 (MMS)

Eddie har fått en ny fin cykel idag av sin snälla mormor & morfar!!


Snart dax för Road trip



Snart mina vänner är det dax för mig & Sanna att dra iväg på en utflykt till Ullared..på torsdag klockan 05:00 smäller det!!
Jag har ingen vidare pengapung att handla av, men resonerar som så att kläder behöver vi & då är det smart att köpa billigt när läget är som det är. Ska ta med mig mina smyckespengar, så lite grann får jag nog med mig hem hoppas jag..man får ju mycket för lite på Ullared;)
Det ska bli så kul & jag känner att bara själva utfykten är en stor del av det kuliga!

Vårfint i trädgården







Idag har vi haft en riktig röjardag & gjort det vårfint i trädgården.
Mamma & pappa har varit här & hjälpt till. Vi har planterat en herrans massa penseér & andra blommor i alla krukor, rensat & städat i bodarna & mamma & pappa har oljat in trappen & utemöblerna.
Till middag hade mamma gjort påskmat som hon hade med sig, Ante kom oxå när vi skulle äta..gott var det!!

Igår var sista dagen för mig på Äringen. ...

img_6807 (MMS)

Igår var sista dagen för mig på Äringen. Jag slängde ihop en Buddapest-tårta på morgonen till att bjuda "mina" tanter på. Har aldrig gjort en sån tårta innan, men den blev jättebra & en stor succé! De hade lagt ihop till en fin blombukett till mig & ett presentkort på 100:- på blommor:) Vi slutade 12 eftersom de var dag innan röd dag. Jag hämtade upp Lova på dagis & så åkte hon & jag för att handla. Var även på bemanningen & skrev på anställningsbeviset. På vägen hem handlade vi upp presentkortet & fick med oss penseer, påskliljor & nån annan blomma med oss hem..så nu ska det bli fint i utekrukorna=)


Påskakärringar


Moa & Eddie


Alicia


Lova


Eddie & gänget

I eftermiddag har det påskats ordentligt här i byn. Eddie var ute & gick med 6 kompisar, Alicia följde med Ella till Bäckebo & Lova gick med oss & Enzo.
Vi var ute i 2 timmar & vandrade, den lille ulltussen är helt slut nu, så länge har han aldrig gått förut. Men han lunkade på & visade inga tecken på trötthet alls under rundan;)
Nu är hela flocken samlad igen & barnen har massvis med godis!!

Det tillverkas påskkort:)

img_6807 (MMS)

Det tillverkas påskkort:)


Glad påsk!! Den lilla påskkärringen i fam...

img_6807 (MMS)

Glad påsk!! Den lilla påskkärringen i familjen är redo för avfärd till Blåkulla:)


RSS 2.0