Vår i luften


Den lilla pluttan har varit sjuk hela veckan, började i söndags kväll & var sen småfebrig i början på veckan med krupphosta & förkylning.. Daniel var hemma i måndags & farmor hade henne i tisdags, sen natten till onsdag hade hon helt plötsligt 40 graders feber & blev sämre..hon hade hög feber ända fram till natten till fredag. Jag vabbade onsdag-torsdag & är ju ledig fredagar, så det passade bra!

Nu är hon lite piggare, men långt i från sitt vanliga glada jag..men det kommer väl, kanske nu när det härliga vårvädret visar sig!
För guud så skönt det är att se solen, nu längtar jag till att dricka kaffe på trappen & att börja vårstäda i trädgården:-)


Buzzador


Jag har blivit utvald att buzza om Kinder schoko-bons av Buzzador.
Så idag kom en låda med sju påsar i som vi nu ska smaka, dela med oss av & recensera:-)
Behöver jag säga att ungarna var i eld & lågor;-)..utom stackars Alicia då, som inte får äta just nu.. Men vi har hittat en web-shop som säljer en massa olika sorter av mjölkfri choklad, så jag hoppas det vi beställde dyker upp senast i morgon! 


Nya jobbarskor



Nu när jag kommer gå inomhus hela dagarna på vårdcentralen tänkte jag att det var dax att satsa på ett par fotriktiga arbetsskor.
Beställde hem ett par snygga rosa sandaler från Vårdväskan.
Häromdagen låg de i brevlådan, verkligen jättesnygga & sköna! Tänkte gå in dom här hemma innan jag börjar jobba, men jag får nästan slåss om att få ha dom för både Alicia, Lova & Olivia går runt i dom;-)

Ny namnskylt


I morgon är det dax för ett extrapass inne på vårdcentralen, denna gången blir det extra kul eftersom jag vet att det snart kommer bli min riktiga arbetsplats!!
Beställde hem en rosa fin namnskylt som blir en färgklick på de vita landstingskläderna, så den ska jag "inviga" i morgon;-)


Skål för framtiden


Skål!!
Nu i eftermiddag har vi skålat för att jag fick den efterlängtade tjänsten.
Det var min fina svärmor som bjöd på riktig champagne köpt i Frankrike för några år sen, den hade hon sparat för ett speciellt tillfälle & det tillfället var idag!!
Trevlig lördagskväll på er allihopa❤️

Långhelg

Den lillaste ville äta kvällsmat uppe på köksbänken häromkvällen;)

Åhh så skönt med ledig fredag efter en veckas hårt slit!

Denna veckan har jag varit i städet, bemanningen har även det nu för tiden & eftersom jag helst inte vill jobba kvällar & helger erbjöd min chef mig ett vikariat i städet. 
Det passar mig perfekt nu de här sista veckorna innan jag börjar på Hälsocentralen:-)
Arbetstiderna är 6-14:30 måndag-torsdag..alltså långhelg varje helg fram till maj typ..gutt!!
Dock är det lite slitigt att stiga upp 04:45 men det är det värt.

Idag står luggklippning på agendan & lite helghandling, sen blir det fredagsmys för hela slanten:-)

Längtar!!!


Jag måste nästan nypa mig i armen lite då & då för att verkligen se om detta är sant eller bara en dröm!
Som tur är så är det på riktigt & jag är så jäkla glad, längtar så in i vassen efter 1/5 då jag börjar min nya tjänst!!
Jag börjar förbereda mig redan nu & har idag beställt ett par riktiga jobbskor & en namnskylt.
Som tur är har jag ett extrapass inbokat redan på måndag, kul att kunna hoppa in på sina lediga dagar:)



Fina vänner


Vilka fina vänner jag har, efter att Sanna nåtts av beskedet att jag fått tjänsten på Kvarnholmens hälsocentral, knackade hon på dörren med denna otroligt fina blomma! Tack vännen❤️


JAAAAAAAAAA!!!!!!!


Jag fick jobbet!!!
Fatta att just jag fick tjänsten av 138 sökande, jag är i chock!!

Chefen ringde efter lunch idag & berättade & jag har sen dess haft ett stort leende på läpparna..så jäkla gutt!! 


Häftigt experiment


Alicias klass la i fredags ut denna bilden på Facebook för ett experiment för att se hur många delningar bilden skulle få & så barnen förstår att man inre ska lägga upp vilka bilder som helst på nätet..& shit vilken hit det blev!! 
Häftigt & värt en tankeställare!

iPad-tillbehör



Idag har jag & barnen varit iväg på en liten shoppingrunda. Jag var på jakt efter ett snyggt & praktiskt fodral som skyddar min nya iPad.
Vi var runt i alla möjliga tänkbara butiker innan jag hittade vad jag ville ha, det fick bli ett vitt fodral i äkta läder!
Det blir nog bra:-)

Vi var även förbi jobbet en sväng, jag hade papper att skriva på & passade även på att tömma mitt postfack..ojsan, det märktes visst att det var lääänge sen jag var där för det var fullt med papper, almanacka & bilskrapa;-)

Vidare till steg två




Iiiihhh i torsdags kom samtalet från chefen på Kvarnholmens hälsocentral som jag väntat på...jag hade gått vidare till steg två, andra gallringen angående jobbet!!

Av 138 stycken var vi sju som blev uttagna till intervju & nu slutligen gallrade till tre stycken!!

Så, igår, fredag var jag på intervju igen & denna gången kändes det riktigt bra! Jag var inte alls nervös & känner verkligen att jag skulle passa perfekta där.. Nu är det tumhållning tills efter måndag nångång..



Vilken överraskning!!


Idag på mitt kalas för alla mina nära & kära fick jag mig världens överraskning, i ett av paketen låg en iPad mini retina!!
Jag har länge suktat efter en iPad & nu har jag äntligen en!!
Tänk att familjen, mamma, pappa & svärmor lyckats hålla det hemligt för mig:)
Inte nog med denna otroligt fina present fick jag även blommor, pengar, kläder, kökshandduk  & Maria Montazamis vin!

Vi bjöd på tacos & bakelse.



RSS 2.0