Magsjuk..

I natt kom lilla Lova ner & la sig hos oss..efter en timme vaknade hon & kräktes i sängen, över kudde, lakan & hela köret. Det var bara att lägga allt i tvätten & Lova stackarn fick ställa sig i duschen. Då berättade hon att hon hade kräkts i sin säng oxå;)
Sen var det lugnt hela natten & jag tänkte att det kanske bara va nåt tillfälligt, men när vi vaknade på morgonen kräktes hon igen.

Så idag blir den lediga dagen till att vara hemma & tvätta & pyssla om mina sjuka tjejer!
Just nu ligger hon & vilar i soffan med feber.
Alicia vaknade med "krupphosta" så hon fick oxå stanna hemma idag, hon är pigg men har ont i halsen när hon hostar.
En riktig sjukstuga här hemma idag alltså!

Får hålla tummarna nu för att vi andra klarar oss. Jag ligger nog i riskzonen kan jag tänka mig eftersom Lova låg väldigt nära mig i natt & innan jag visste att hon kräkts i sin säng låg vi bara några centimeter i från varandras ansikten.. Men men det blir som det blir..

Hade annars planerat en mysig liten utflykt för Lova & mig idag, men den får vi ta en annan dag.

Scones


Glutenfria scones

Lilla toa är nu äntligen färdigmålad..fem strykningar blev det innan allt var ordentligt täckt!! Herregud. måste verkligen prova ett annat färgmärke tills när vi ska måla hela övervåningen, för kan man ju inte måla femlager precis!!

Till kvällsfika i kväll bakade jag scones..vilket uppskattades av alla i familjen:)

Grattis pappa/morfar



Idag fyller världens bästa pappa & morfar år!!
Lova & jag åkte hem för att gratta honom i förmiddags medan Alicia var på sin drillträning.

Soligt vårväder


Enzo längtar oxå till våren

Åhh vilket härligt soligt väder vi haft idag, stod man still så kändes det hur solen riktigt värmde!!
Längtar verkligen tills våren är här på allvar!!

Nu har jag satt igång med projekt lilla toa, så i morse hann jag med att stryka väggarna två gånger..färgen täckte ofattbart dåligt, kanske för att den befintliga anskrämliga tapeten är så mörk?! Hade inte köpt någon skitfärg, så det kunde det inte bero på..
Nu i eftermiddag har jag just lagt på den fjärde strykningen & jag hoppas verkligen att det ser bra ut när det torkat! Annars är det ju inte klokt att behöva måla fem lager..
Lägger ut före- & efterbilder när allt är klart:)

Uppvaktande


Satte alla födelsedagstulpanerna i samma vas..vårigt & fint

Härligt att vakna upp till en långledig helg!!
Även att Lova sovit mycket dåligt i natt med drömmar & skrikande, var det lätt att kliva upp ur sängen i morse. Kanske gårdagens uppvaktande & fina grattishälsningar gjorde sitt:)

Hade några ärenden inplanerade som jag, Eddie & Lova åkte in mot Kalmar för. Det var två par vantar som skulle bytas storlek på & så skulle vi köpa dammsugarpåsar, lördagsgodis, kolsyrepatron & present till morfarn som fyller år i morgon. Dessa hyfsat få ärenden tog nästan tre timmar, så sen var halva lördagen gången;) Vi mötte upp mamma & pappa på Mio oxå förstås för att kika på en köksmöbelgrupp, som för övrigt beställdes & kommer stå i vårt kök om sisådär 7-10 dagar!!! Åhh vad fint det kommer bli:)
Just nu har vi ett köksbord som är efter Daniels farmor & det har vi haft nu i elva år & det var bra slitet när vi fick det..så vi måste alltid ha en heltäckande duk på för det är så fult.. Som sagt vilken superfödelsedag jag haft!!

I eftermiddags bjöd vi in farmorn & farfarn på lite födelsedagsfika. De hade inte varit inne & sett förvandlingen av vardagsrummet & så blev jag uppvaktad! En bukett fina vårigt rosa tulpaner & pengar till frissabesöket..perfekt!!

Hipp hipp hurra











Hipp hipp hurra för mig idag!!
Hela 33 år har jag blivit, men känner mig inte en dag äldre än 25;)
Blev firad med skönsång i  morse, men paketen fick vänta tills eftermiddagen eftersom vi skulle iväg tidigt.
Eddie & Alicia var så gulliga & pep iväg till våra lokala affärer efter skolan, medan Lova gick upp på sitt rum & pysslade ihop en♥
Även Ante kom förbi med presenter från honom, mormor & mamma & pappa♥ Trodde inte jag skulle bli såå firad eftersom jag bestämt att inte ha kalas i år.

Lova & jag fixade dagens festmiddag som bestod av hemmagjord planka & nu i kväll har vi precis fikat, svängde förbi Eklunds i Lindsdal efter hämtningen så barnen själva fick välja vad de ville fika på.

Resten av kvällen ska jag bara njuta av ett glas vin & mys med älskade familjen♥

Svinkallt

Iiiiiii vad kallt det har varit idag!
Märkte det redan 5:30 på Enzos morgonrunda, att han inte hann så långt innan han fick ont i tassarna..fick vända hemåt igen & bära honom i stället..stackarn!
Var smart nog att klä mig ordentligt med långkallingar & mössa eftersom en dag på cykeln i hemtjänsten vankades.

Nu ikväll har Lova & jag handlat maten vi ska gotta oss med i morgon, så jag slipper åka i väg & handla på självaste födelsedagen.

Dag blev kväll


Är på jakt efter en gråbeige vaxduk med vita prickar på..ser ni någon så hojta gärna till:)

Blev ändrade planer i morse..stod obokad & vi var färdiga till att åka så fort bokningen kom..& kom gjorde den, dock blev den avbokad lika snabbt, utan jag fick nyss 16-21 i Lindsdal i stället. Surt att ha gått upp i ottan helt i onödan, men samtidigt bra eftersom Alicia hade huvudvärk & behövde vara hemma från skolan! Lova valde då att oxå vara hemma.

Det blev en låång morgon, men jag har redan hunnit med att baka bröd, baka semlebullar (som förövrigt blev så äckliga att det blir fågelmat av dem) & måla ett dörrfoder.

Snart vankas lunch & efter det ska jag förbereda middagen till la familia att äta när jag jobbar..


Ordning & reda




Ordning & reda bland post & nya räkningar får vi nu med denna fina "postlåda" som mamma gav oss häromdagen. Passar i perfekt i vårt kök & så slipper man ha allt liggandes på köksbordet:)

Lugnet efter stormen



Har en ensam timme nu efter lämning av barn till skola & dagisgympa. Lova har bara gympa varannan tisdag & var fjärde vecka inträffar den på vår lediga tisdag, så de gångerna får hon komma till dagis & vara med på gympan & sen hämtar jag henne igen.

Passar på att bara sitta & njuta av tystnaden denna timmen, dricka lite kaffe & unna mig en syltkaka..resten tar jag tag i när jag hämtat hem L;)

Härlig känsla

då var helgen gjord för denna gången, fem jobbpass på fyra dagar är troligtvis anledningen till att jag är helt slut nu..trött fast på ett ganska skönt sätt eftersom jag vet att jag är ledig i morgon:)

I eftermiddags hade vi även teammöte på bemanningen. Ja gillar verkligen vårt lilla team, fem stycken proffsiga poolare är vi som ska täcka upp hela norr 1 & norr 2, vilket innebär: Läckeby htj, Lindsdals htj, Rockneby htj, Enliden, Dragkroken, Frikadellen, Trädgården (4 avd), hela Norrlidshemmet & Jungmansgården..till vår hjälp har vi även timvikarierna som snor åt sig de bästa bokningarna;)
Det var i alla fall ett trevligt möte & varje gång vi varit på möte & träffat vår superbraiga chef, känns allt så himla bra!! Hon är verkligen toppen!
Har även skrivit upp mig & önskat semesterperiod idag, önskar tidig semester:)

Nu i kväll har jag & tjejerna varit iväg med Eddie på soloträningen som är mellan 19-20:40, alla andra var sjuka el borta idag så han fick sig en privatlektion & så han hann med en hel del på sitt program idag.
Vi andra passade på att handla lite grann på Maxi under tiden, så nu slipper jag det på min lediga morgondag:)

Två pass

Hemkommen från jobb 1 & är nu hemma ett par timmar innan det är dax att ge sig av till jobb 2.. Började 7 i morse & slutar 21:30, ska sen upp i morgon igen 5:30 & då lär jag nog inte vara sådär superpigg;) Men men, vad gör man inte för att försörja sin familj.

Nu mellan passen har jag hunnit med att ta tag i tvättstugan, gått långrunda med Enzo, bakat bröd & just nu står middagen på spisen.

Lugn & ledig söndag..vad är det?! ;)

Finfina barn




Älskade barn

Dessa fina foton på mina älsklingar funderar jag på att framkalla i just svartvitt & rama in, originalfotona är i färg & har suttit i både i vardagsrummet & nu senast i trappen. Älskar svartvita foton & har haft funeringar på att framkalla en hel del bilder på barnen & göra någon form av fotovägg.

Har så mycket jag vill göra nu, men har ingen kraft eller ork just för tillfället..
Orkar inte tjata mycket mer om min magkatarr..antar att det är aptråkigt att läsa om;) Men idag har jag mått förjävligt & fått uppstötningar tillsammans med alla de andra gamla vanliga symtomen.. Var inte lätt att jobba, men det gick som tur var.. Vi får se hur det blir i morgon, är det som idag måste jag nog ta en vilodag, har jag till på köpet blivit bokad på ett mastdontpass..

Oförändrat läge

Oförändrat med magen..fortfarande.. I går somnade jag både innan & efter middagen & ändå var jag dödstrött när kvällen kom.

Börjar fyra idag & har tänkt att ta det så lugnt det bara går innan dess. Lova & jag ordnade helghandlingen direkt på morgonen, fick skynda oss på eftersom jag mådde så illa..men vi fick nog med oss allt vi skulle, tror jag;)
Jobbar hela helgen, hoppas verkligen jag klarar ut alla jobbpassen..just nu går det på ren vilja känns det som.

Blir tokig!

Jag blir snart skogstokig på min himla mage som aldrig vill ge sig!! Har fortfarande ont & jag som tyckte att det verkade bli bättre igår, hade tydligen helt fel:( Magvärken kommer & går, men jag mår tjyvtjockt hela tiden..
Trodde först att jag inte skulle komma iväg till stan med Emma idag. Magen kändes så orolig att jag inte visste om jag skulle bli risig i den.. Chansade & vi gav oss iväg.. har dock känts illa hela dagen. Mat är jag inte alls sugen på utan äter mest för att jag måste.
Mamma gav mig Rennie igår som är för halsbränna & magkatarr, har knaprat sådana idag, hoppas det är dundermedicinen som gör så jag blir bra snart!!

På stan fick jag i alla fall äntligen tag på ett par rejäla tumvantar till mig, har ju haft mina supertrasiga lovikavantar ett helt år nu utan att hitta ett par bra ersättare, köpte även ett par termosockar när jag ändå höll på, så nu kommer jag nog inte frysa mer:)

Efter stadsbesöket var det bara att hämta upp Eddie på skolan & köra honom till Backstage för klippning, Enzo skjutsade jag till Daniel så länge så han slapp vara ensam i onödan.

Ska fösöka vila nu resten av kvällen..eller måste ju gå ut med Enzo med, men annars ska jag försöka..

Fiiint!!


Mmmm I like!!

I kväll har mamma & pappa varit här för att hjälpa till med de sista tapetbitarna..så nu är tapetsringen klar!!
Fick även upp gardinstänger & gardiner..fiiint!!
Så nu har vi endast en strykning kvar på dörrfoderna & några listbitar kvar:)

Det blev en heldag i Lindsdals hemtjänst idag, har inte varit där på en månad, så det var kul att komma "tillbaka".
I morgon har jag ledigt & då har jag bokat in en dejt med Emma på stan:)

Jag ska måla hela världen lilla mamma..

Då stod jag obokad i morse igen..har snart tappat räkningen på hur många gånger det inträffat nu den senaste månaden.. Fick i alla fall en tillslut & det var på ett nytt ställe fast ett ställe som visade sig vara mycket bra & tiden kunde jag knappast klaga på, 7:30-13:30:)

Efter jobbet blev det hämtning av tjejerna, sen lite mellis hemma innan vi for vidare in till Hansa för att köpa mat + innegympadojor till Alicia. Som tur var hittade "velmajan" ett par i först butiken;)

Sen hem för middag & efter det var det bara att ta tag i målningen på dörrfoderna i vardagsrummet. Har hunnit med två strykningar på dem nu, men de måste tas en gång till för att täckas ordentligt.. Men det får bli en annan dag.
Eddie mådde inte så bra i morse, huvudvärk & trött, så Daniel stannade hemma med honom. Under dagen hade han fått upp listerna i vardagsrummet & ställt tillbaka möblerna riktigt..så nu börjar man verkligen se hur det slutliga resultatet kommer att bli:)

Nu ligger barnen & jag ska försöka koppla av den sista timmen innan sängen kallar!
Magen har känts lite bättre idag, men illamåendet kommer & går fortfarande. Funderar på om det kan vara magkatarr igen..

Ont i magen

Har så vansinnigt ont i magen idag..det + illamående, yrsel, borddomnad i tunga & läppar. Känns som om jag bara väntar på att få springa & kräkas. Men det verkar inte komma något, mådde så här hela gårdagen med, fast idag är det värre. Har inte sovit mycket i natt utan bara snurrat & funderat över om jag måste spy..
Jag som är en riktig frukostmännsika har inte kunnat äta frukost på två dagar!

Ska försöka att ägna förmiddagen till att inte göra något ansträngande alls, sen 13:30 börjar kvällsjobbet som jag bara måste försöka masa mig iväg till!!

Det verkar som om det går magont vid sidan av all kräksjuka nu. Fick ju hämta Lova i torsdags på dagis för det & sen har jag hört flera som känner likadant..så det kanske är lilla L;s onda magbakterie som hoppat över på mig;)

Snart klart


Nya & gamla tapeten(har även suttit en bård på gamla)


Ett litet smakprov på hur det blir

Så då var projekt vardagsrum i full gång!
Hela helgen har mamma & pappa varit här & hjälp oss att måla taket & lister, slipa, spackla & tapetsera. Det återstår "bara" lite småpill nu som tapetsering runt kakelugnen & så sätta upp listerna igen.
Det blir såå fint, precis som jag föreställt mig att det skulle bli!! Ska bli så kul att möblera med de nya möblerna som kommer om en månad:)

När vi ändå hade färgen framme målade jag taket & listerna inne på lilla toa oxå, så nu är den på gång med;)

Tack älskade föräldrar för all hjälp & allt annat♥

Rensning & målning






Kupan på övervången har blivit mycket ljusare sen skänken blev vit (ignorera de hemska tapeterna)

Idag har nattduksborden fått en tredje & sista strykning, sen tömde jag den gamla skänken på pärmar & papper sen 1999..jisses vad mycket det blev att slänga!! Tänkte använda skänken till att ha barnens sängkläder & liknande i stället för en massa bråte som vi ändå aldrig använder..


Magont..

Såg fram emot en heldag i Läckeby hemtjänst & dagen började bra, men vid 12:20 ringde dagis & sa att Lova hade så ont i magen.. De sa att de just skulle gå ut & att de skulle avvakta en stund med att se hur hon mådde, men det dröjde inte länge innan jag fick ett nytt samtal.
Strax innan ett hämtade jag upp en ledsen liten Lova & vi åkte hem & kurade upp oss i soffan med en sagobok.
Det har inte kommit något kräk som tur är, men hon är inte riktigt sig själv, så det får bli en hemmadag i morgon för säkerhetsskull & för henne att bli pigg igen.

Efter maten gick jag upp på övervåningen igen & började måla tjejernas fönsterbrädor & nattduksbord..hann med två strykningar, men nattduksborden behöver nog en tredje.

"Ny" möbel


Den gamla skänken som följde med huset är mycket snyggare som vit

 

Lova & jag har varit lediga idag, skönt efter denna långhelgen på jobbet. Vi har mest varit hemma & pysslat & fixat. Vi bytte ut hennes lampor som var lite för barnsliga så hade jag ett presentkort på blommor, så vi handlade lite vårnytt till övervåningen.

Alicia hade kompis med sig hem så medan barnen lekte, råkade jag komma över en färgburk & en pensel;) Tänkte måla den gamla skänken uppe & gjorde det, fast det blev lite till..färgen räckte även till fönsterbrädan i kupan, Eddies fönsterbräda & hans nattduksbord;) Har fler beställningar på gång av barnen, men färgen tog slut så det får bli en annan dag!!

 

 



Hissgardiner




Lovas "nya" våriga fönster

Tävlar


Jag är med & tävlar om denna vackra glaskupa här

Finaste vedkorgen




Snyggaste vedkorgen

Fick en bokning i går på 7-11 i Läckeby, trodde aldrig att jag skulle få behålla den eller åtminstone trodde jag att jag skulle bli bokad på mer..men icke!! Klockan elva kunde jag pusta ut & gå hem för dagen!! SKÖNT:)
Hämtade upp Lova på dagis & så tog vi racet inne på City gross, så nu slipper vi det på¨lediga dagen i morgon.

Kunde inte motstå denna vedkorg gjord av gamla däck, har länge varit ute efter en, men har tyckt att de varit för dyra (brukar ligga på 300-350:-), men idag fyndade jag ordentligt..kostade bara 149:-!!

Isgator

Idag fick jag den efterlängtade bokningen här i Läckeby, det var nog en månad sen sist!
Men herrans vad halt det har varit idag, fullkomligt isgata överallt. Vi fick köra i 40 ut till "bonnalandet" & kom in så sent att vi missade morgonfikat & fick ta lunchen direkt, så frukosten fick jag ta med mig hem igen;)

Står obokad i morgon igen, tredje gången denna veckan..nån gång ibland kan vara okej, men nu börjar det bli lite väl ofta!! Få verkligen hoppas på att det blir morgonjobb, för det är ju lagom kul att stå redo med tjejerna till dagis/fritids & Eddie som åker med Daniel till Lilly eftersom det är studiedag..blir det då helt plötsligt en kvällbokning känns det ruttet..

Vår i mitt hus


Vårgardiner i sovrummet




Nya vårblommor i köksfönstret, doftrankor som verligen doftar ljuvligt i mina favvokrukor


Sovmorgonen till 9 idag var inte helt fel! Sånt lyx är jag inte van vid..tror inte det har hänt sen innan barnen, alltså typ på 11 år;)
Blev bokad på kvällsjobb, så vi hann med att åka in till Hagbloms för att beställa tapeterna som jag inte lyckades med igår. Sen blev det lite mat- & godishandling på Coop oxå innan vi åkte hem & gjorde hemmagjord pizza.

Jag har blivit så fruktanslöst målarsugen!! Jag vill bara ha en målarburk med vit färg & måla om typ allt;) Nä men i alla fall tjejernas nattduksbord & garderober, skänken vi har i kupan & den stora skänken som står ute på altanen för tillfället, den skulle jag vilja måla om & ha i sovrummet igen. Det svåra är bara att få plats till att måla..vart i sjutton ska jag va?! Sen är det ju som vanligt då innertaken i hela huset & alla lister som jag vill måla;)

Nu är jag hemkommen från kvällsjobbet & ska njuta av lördagskvällen en stund innan sängen kallar, klockan ringer 5:30 i morgon!

Halta lotta


Lilla foten

Den lediga dagen skulle spenderas på Leos lekland med Petra & barnen.
Klockan elva var vi där & barnen sprang iväg för att leka med en gång, medans Petra & jag placerade våra bakdelar i en av sofforna. Rätt som det var kom lilla Lovan gråtandes & hade vikt till foten på något konstigt sätt i en rutchebana..inte så farligt tänkte jag, det går nog snart över! Men det gjorde det inte!! Lova ville inte leka mer utan satt bara i mitt knä resten av tiden, mellan varven var hon lite ledsen & vid halv två grät hon att hon ville åka hem. Vi tackade för oss & gav oss av, skulle bara stanna till vid Hagbloms för att beställa tapeter till nästa helg. Hann bara kolla på en rulle för sen sa Lova förskräckt att hon nog måste kräkas..så vi sprang ut till en snödriva, men det kom inget. Tänkte då att vi kan nog ta en snabbis till Ikea bara innan vi åker hem, satte Lova i en kundvagn & hon somnade nästan direkt. Väl i kassan sa hon igen att hon nog måste kräkas..sprang i väg & trängde oss före i toakön, men även denna gång kom det inget. Sen sov hon i bilen hem & sen dess har hon varit pigg & som vanligt! Förrutom att hon haltar på den bandagerade lilla foten;)

Nu blir det fredagsmys med sällskapsspel:)

Bulan


Bulan



Fiskarna

Röd dag & ledighet för hela familjen..utom mig! Medans alla andra låg & sussade, smög jag upp som vanligt 5:30 för att gå ut med Enzo & göra mig iordning för ytterligare en dag på jobbet.
När jag kom hem igen tog jag med mig Eddie & Lova in till djuraffären för att Eddie skulle kunna köpa några firrar till. Nu är det så fint i akvariet!!
Alicia stannade hemma med en kompis, när vi åkte var de ute & hade skoj i snön, men när vi kom hem hade kompisen fått åka hem & Alicia låg i soffan med en isklump på pannan..de hade rullat ner för yttertrappen & Alicia hade slagit i huvudet i en av stolparna till räcket..vilket resulterade i en jättebula!! Fast det ömma gick över ganska snabbt, för när en annan kompis ringde senare & frågade om Alicia ville sova över, tvekade hon inte;)

Vimsig morgon

Tjugo i sju i morse stod vi redo i hallen med ytterkläderna på & bara väntade på besked om vart jag skulle jobba. Tiden gick & barnen blev allt otåligare & jag lite orolig över att jag skulle få en kvällsbokning helt plötsligt & vi då hade gått upp i ottan helt i onödan! Fem i sju kunde jag inte vänta längre utan ringde upp själv, då var de i full gång med att pussla ihop dagens bokningar & jag fick en heldag utanför mitt område, Oxhagen. Det gick bra, men det tog på krafterna att först inte veta & sen irra runt i nytt område + att det var första dagen efter långledigheten.. I kväll måste jag försöka komma i säng tidigt!!

Skönt mitt i allt stök var att barnen fick vara hos farmorn idag, hon skulle vara ledig & erbjöd sig så barnen slapp gå på dagis & fritids..snällt & på så vis blev ju deras jullov ännu längre för nu behöver de inte börja förrän på måndag:)

Sista ledigadagen



Mina krispigt vita amaryllis håller på att slå ut nu & blir så fina

Så var den här..sista dagen på min långledighet. Känns lite vemodigt att gå tillbaka till vardagen efter dessa två veckor av sovmorgonar & slappa liv där vi bara har gjort sånt som vi känt för!
Men nu blir det till att ställa klockan i ottan återigen & slita för bröfödan;)

Fick faktiskt smygstarta med väckarklockan i morse, Alicia skulle bli hämtad av Hilma redan 8:30. De skulle på utflykt tillsammans & ha skoj hela dagen tillsammans:)

Jag & barnen ska iväg om lite mer om en timme, vi ska till Sanna på fika & babbla av oss ett par timmar:)

Dreaming

Inredningsdrömmarna fyller mitt huvud & mesta delen av min tid just nu.. Det är så mycket jag vill ändra & göra i ordning!! Som sagt vi har ju bott här i 11 år nu i januari, så det är ju kanske inte så konstigt.
Det är mycket av det jag vill göra som både kostar pengar & mycket tid..jag vill ju att det ska bli klart bums;)

Eftersom "mina utbyggeplaner" fortfarande endast är stora drömmar, som inte kommer inträffa på troligtvis många år, blir det så att jag automatsikt måste tänka i andra banor..
Har kommit fram till att om vi "bara" skulle ta bort lilla hallen, alltså entrén som leder rakt in i köket, skulle vårt lilla kök genast förvandlas till ett hyfsat stort kök! Jag har aldrig gillat den entrén, ha en massa ytterkläder & skor inne i köket känns ju egentligen inte sådär jättefräscht..& för att inte tala om hur stökigt det ser ut! Gjorde man det skulle man kunna möblera om köksmöblerna & ha dem i den änden där ytterdörren är i stället för som nu när de är placerade mitt i. Då skulle oxå problemet med att aldrig få plats med matgäster vara löst:)

Andra drömmar som kommer bli verklighet så fort vi har lite pengar & tid, är "operation övervåning". Den ska få sig ett rejält lyft genom att tapetseras/målas om, barnens rum ä6 ju sådär lagom fräscha på väggarna efter alla dessa år;)

Sen är det lilla toas tur att få ett nytt utseende på väggarna..

Tänk om man var lite mer händig än vad man är & kunde dra i gång med projekt kök bara sådär..lite i taget & sådär lätt som det ser ut på tv;)


Nyårsafton



Nyårsdukningen



Förrätt: Gratinerade nachos med tacofärs, salsa, ost & en klick creme fraiche


Varmrätt: Ugnsrostade rotfrukter & fläskfilé med gorgonzolasås


Efterrätt: Kladdkaka, grädde & noblesse


Partyhatt


Mysigt med marchaller


Gott nytt år på er fina läsare!!

RSS 2.0