Det sista ur karamellen




Gillar kransen som pryder kakelugnen

Då var vardagen här igen, men inte för mig..inte riktigt än;)
Har min sista lediga dag idag & suger riktigt ut det sista ur den karamellen så att säga!
Lova & jag spenderade förmiddagen på stan & började shoppingen av Alicias födelsedagspresenter..tänk att om bara en vecka är hon ÅTTA år!! Vi fick med oss några presenter & så tar vi det sista på fredag när jag är ledig igen:)
Vi hann även med att besöka några av stadens inredningsbutiker, bland annat Mormors fönster som har helt ljuvliga saker som väcker mitt "vill ha begär";)

Lurvigt gosande




De vita pärlhyacinterna  har börjat slå ut

Enzo & jag har haft en riktig hund- & mattedag idag.
Först gos i sängen i morse, sen den obligatoriska morgonpromenaden;)
Han fick följa med in till Kalmar när jag lämnade Alicia på drillträningen, vi fortsatte hem till mamma där vi tog en promenad medans träningen höll på..mycket nya lukter för en liten vovve-nos;)
Väl hemma igen skulle vi lägga på Alicias kalasinbjudningar på postlådan & då fick han givetvis hänga på.
Det tog på krafterna hos den lille & har nästan legat utslagen hela eftermiddagen!

Hux flux så fick jag oplanderad ensamtid här i huset en stund!
Daniel skjutsade Eddie till sin drillträning & tjejerna var hos Vilma.
För engångsskull tog jag det bara lugnt & kopplade av en stund & så blev det lite extragos med Enzo:)

Myspysigt

Alicia sov över hos Ella i natt & då kom Lova med idén att jag skulle sova över hos henne.
Eddie & Enzo hängde oxå på, så det blev riktigt mysigt!!
Vi bäddade med tre madrasser på hennes golv & gick & la oss ganska sent. Mysigt för oss allihpa & stort för Lova att ha oss sovandes över i hennes rum♥

Härliga lördag


Eddies stickning

Då var det lördag igen & endast några få dagar kvar på ledigheten för denna gången, fast det gör mig inget att tiden går i rasande fart nu för det betyder ju att våren kommer snabbare..eller hur?! :)

Vi tog oss en uppfriskande lördagspromenad allihopa i förmiddags. Stannade till vid vår lokala smyckes- & garnbutik. Eddie ville köpa garn till en halsduk som han ska sticka med sina nyinköpta srickpinnar han köpte i samma butik häromdagen. Börjar bli lite sugen på att prova på att sticka jag med..vi får väl se;)

Tjejerna är iväg & leker hos granntjejen nu & om en stund ska jag köra in Eddie till ett kalas. Under tiden kalaset pågår tänker jag unna mig egentid! Ska njuta av min tid på det sättet jag gillar bäst..nämligen att strosa runt i inredningsbutiker:) Ja & så handla lite mat har jag oxå tänkt att hinna med;)

Livingroom

 

Nu är vardagsrummet i stort sett klart, väggarna är dock fortfarande tomma. Väntar på tavlan & sen får vi se vad som mer ska upp..vill inte förhasta oss & göra hål i väggen i onödan, så det kommer senare.

Allt är mycket ljusare & fräschare & vi trivs verkligen med det!!

 

Mellan halv ett & halv två idag hade vi bokat en bana i Bowlinghallen. Hela familjen tycker att det är roligt att bowla så det är en bra aktivitet:) Att jag sen kom sist av allihopa är inget att bry sig om;)


Nyklippt gosse


Före



Efter

Nu har Enzo äntligen blivit av med sin långa tufsiga päls & alla tovar är borta!
Vi bokade tid på den nyöppnade salongen på Djurkompaniet & hon rekommenderas helt klart!!
Han blev som en liten valp igen & bedårande söt, eller hur?!

Lindrigt




Våriga vita pärlhyacinter i väntans tider;)

Berättade ju igår att Alicia kände sig hängig & att övernattningen av kompis fick ställas in..vilket var en väldans tur, för någon timme efter kräktes hon upp ALLT som fanns i magen!
Det var som tur var en lindrig variant av magsjuka hon åkte på, kräktes bara vid ett tillfälle.
Hon har varit lite slö, haft ont i magen & inte ätit, men annars har det varit bra.

Idag har vi bara varit hemma & tagit det lugnt, Eddie & Lova har visserligen lekt med kompisar ute en stund, men annars har vi ägnat dagen åt att styra lite inför tjejernas kommande kalas. Jag har ringt runt till olika lokal-alternativ & bokat en lokal för båda tillfällena & sen har vi gjort inbjudningskorten klara:)

Vi har även bokat tid för Enzo att snaggas i morgon, så kvällen kommer jag tillbringa genom att duscha, föna & borsta honom!

Skinkpaj



Till middag idag blev det en smarrig skinkpaj med purjolök & champinjoner i..väldans smaskens & vääldigt länge sen vi hade den. Paj är inte barnen här hemmas favorit precis & därför blir det inte så ofta att jag lagar det, men idag fick de äta det som serverades & det gick hem hyfsat när vi plockat bort svampen;)

Tågutflykt





Idag bokade vi in en liten tågutflykt med barnen.
Resan gick till Nybro för att kolla i några affärer & ta en fika. Vi hamnade på en nyöppnat mysigt fik precis intill stationen efter att ha utforskat alla andra fik (typ tre) i stan;)
Efter en & en halv timme satt vi återigen på tåget i riktning hemåt, det räckte gott & väl, barnen var nöjda av att ha fått åka tåg & en fika går alltid hem!

Natten till idag har Eddie haft grannen här som sovit över & i natt skulle det vara Alicias tur att ha kompisen Hilma på här övernattning. Men när vi kom hem syntes det på henne direkt att allt inte var som det skulle.. Hon är jättehängig & trött & känner som om hon har feber säger hon. Vi tog tempen, men den visar bara precis på febergräns. Så hon tog själv beslutet att hon tyvärr inte orkar ha Hilma här i natt.. Vi får hoppas att det är nåt snabbt övergående & att hon kan sova över här i helgen i stället.

Fönstergåva







Jag har varit på jakt efter ett gammalt fönster som jag tänkt ha på väggen i vardagsrummet. Jag har tänkt ett slitet fönster med spröjs & har frågat runt lite här & där om det är någon som har ett som ligger & skräpar.
I går fick jag napp, fast inte på ett med spröjs utan ett i modell mindre än vad jag var ute efter. Vi blev hembjudna på kvällsfika hos Sanna & Nicke igår kväll & gick ut i deras lador för att leta fönster..de hade detta fina som jag fick ta:)
Det passar inte att ha i vardagsrummet som jag tänkt, men i sovrummet blev det finemang!!
Nött, slitet & fint med härliga rostiga detaljer♥

Letar vidare efter "mitt vardagsrumsfönster", så är det någon av er läsare som har ett till övers så är jag absolut spekulant:)


Andra dagen på lovet har vi spenderat med ett mysig fika på mitt smultronställe, Gårdby kafé- & lanthandel med Sanna & Elin.
Eftermiddagen satt jag vid symaskinen & sydde fyra kuddfodral till vardagsrummet.

Sportlov




Ljusfatet på vardagsrumsbordet

Då var sportlovsveckan igång & vi njuter av att vara lediga här hemma!!
Har några aktiviteter inbokade, men idag blev det bara en tripp in till leksaksaffärerna & djuraffären. Tjejerna fyller snart år & fick visa oss lite av vad de önskar sig & Eddie köpte ett legohus & en växt till akvariet för sina egna sparade pengar.
Tog oss även en vända in till Mormors fönster, jag ville kolla vad de hade för kuddfodral & tyger..men tyvärr passade inte just det jag önskade min plånbok. Annars skulle jag lätt kunna handla typ hela den affären;)

Ledighet påbörjad




Så då mina vänner, då var jobbarhelgen gjord & det vankas ledighet i hela åtta dagar!! Härligt härligt!!

Vår nya soffa & fåtöljer skriker efter nya snygga kuddar & filtar;) Här kommer ett litet collage på hur dana kuddar eller kuddfodral jag är ute efter:)

Som en groda

Har varit som en liten groda idag & hoppat runt från ställe till ställe;)
Började morgonen 7-10 i Lindsdals hemtjänst, för att fortsätta i Läckeby hemtjänst 10-12, hem & äta en runda & sedan vidare till Rockneby för ett pass 14-17:30 på Enliden..

Har såklart gått jättebra, så bra som det bara kan gå för ett proffs!;)

Hoppelihopp..

Längtar


Armchairs




Vilken överraskning jag fick när jag kom hem från jobbet idag..D åkte iväg & kom hem med fåtöljerna som hade kommit!!
Såå kul, nu har vi fått hem allt som var beställt & kan äntligen börja möblera & lullulla så som vi vill ha det:)
Hade dock inte tid att få iordning det nu i kväll, men i morgon hoppas jag att vi har fått allt klart!!
Bjuder på bilder på själva fåtöljerna så länge. Den ena ska vi ha stående vid soffan & soffbordet, medan den andra får stå i ett hörn & så drar vi fram den vid behov.

Fick även en annan överraskning..fast en väldigt otrevlig sådan..
Alicia går i kören på onsdagar, fröknarna kommer & hämtar barnen i skolan & går upp till Åbygården. Sen sjunger de till 15 & då hämtas barnen antingen av förälder där eller om man ska vara längre lämnas barnen på fritids av körfröknarna. Alicia skulle hämtas där, men D hade fattat tiden fel & kom en halvtimme senare.
När han var på väg dit hittade han Alicia gåendes alldeles ensam, halvvägs hem!
Körfröknarna hade alltså gått tillbaka med en del barn till fritids men lämnat kvar Alicia vid Åbygården & när de kom tillbaka & hon fortfarande stod utanför hade de inte sagt något alls.. Alicia stod alltså ensam ute i kylan & började så småningom sin vandring hemåt.. Hon var så himla ledsen när hon kom hem sen & mådde dåligt av händelsen..satans fröknar, de måste väl känna något jäkla ansvar över barnen i deras verksamhet, är det sagt att barnet ska hämtas av förälder måste de väl i herrans namn kolla så det verkligen blir så..borde väl ändå vara deras ansvar att se till att allt är okej??!! Det kan ju faktiskt hända något på vägen som gör att man blir försenad & då ska man väl känna att ens barn är i tryggt förvar?!
Usch säger jag bara..i morgon är det jag som ringer & frågar vad 17 de håller på med!

Extrapengar

Pengarna fullkomligt rullar in!!

Nä skämt & sido, men lite extrapengar har jag lyckats skrapa ihop genom Tradera & Blocket:)
Hade ett par auktioner på vårjackor som gick ut igår & de fick jag så bra betalt för att jag nu har beställt tavlan jag berättade om..det var ju den som fick mig att rota runt i gömmorna efter kläder att sälja!

Sen la vi ut vardagsrumsmattan, soffbordet & en hylla på Blocket..& idag kom en & köpte mattan rakt av utan att pruta:) Soffan sålde vi förra veckan..

Härligt med några extra slantar, speciellt nu när denna månaden är gräsligt dyr med alla räkningar, födelsedagar, kalas & så sportlovet som kommer kräva en & annan peng för att vi ska kunna hitta på nåt skoj när jag är ledig.

Semlepremiär




Dagen till ära bakade jag semlebullar till kvällsfikat. Det var ett år sen sist & himskans gottigt!!

Till mig!!





Efter en lång dag på jobbet kom jag hem & uppvaktades av D & barnen med denna underbart fina blomma♥
Min fina fina familj hade tänkt på mig & det värmer mitt ♥.

Älskar er!!

Alla hjärtans dag



Alla -dag presenter till de älskade barnen som de fick i morse, innehållande chokladhjärtan & geléhjärtan

Skaparglädje





Fick helt plötsligt ett sug efter att pyssla & skapa något så här framåt kvällskvisten.
Sagt & gjort så hade jag knåpat ihop detta av vitt tjockare papper, ett notblad & band, tänkte att det kanske kunde bli fint i en vit ram med gammeldags stil.. Vi får se när jag hittat en sådan;)

Hittad

Jag har hittat den..Tavlan jag sökt efter så länge!!
Helt plötsligt stod den där mitt framför ögonen på mig!!

Hittade ju en "sak" jag tänkte pryda ena väggen i vardagsrummet med häromdagen, men då den kostade en slant, avvaktade jag med att köpa. Satte ut en del auktioner på Tradera & även på Blocket för att få ihop pengarna.
Men nu när jag hittat tavlan tror jag att jag köper den i stället..billigare är den oxå;)

Söndagsvila?!







Så var det redan söndag..en ldeig & skön sådan!
Barnen har ledigt från drillen nu i två söndagar framöver, så jag tänkte vi skulle slippa allt körande fram & tillbaka som söndagarna brukar innebära. Men tji fick jag;) Eddie ville leka med kusinen så honom fick jag skjutsa in..sen passade tjejerna & jag på att handla på Maxi & åka till mamma & pappa under tiden, sen hämtning & snabbt hem för Alicia skulle iväg på fotbollsträning i Funkabo.. Jaja så kan det bli, men nu är jag hemma & tänker inte åka iväg mer idag!

Vi fick dessa underbara krukor & blommor av mamma & pappa idag, i sitter oxå fina porslinsfjärilar som gör det hela ännu finare.

Trassel



Trassel är nog den bästa film jag sett på länge! Jag brukar vanligtvis inte gilla tecknade filmer så där jättemycket, men denna i 3D hade jag kunnat gå på även utan barn!!
Den var även mycket uppskattad av barnen här hemma förstås:)

Mysig lördag




Vilket ljuvligt väder det blev denna lediga lördag!
Solen skiner & vårkänslorna är tillbaka efter gårdagens busväder:)

Har köpt biljetter till Trassel som visas på Biostaden i eftermiddag, så nu ska vi hämta Lova från ett barnkalas & sen drar vi inåt med en gång..myslördag med andra ord!!

Nya soffbordet





Så då var det nya soffbordet oxå på plats. Det känns skönt med ett bord som är kvadratiskt i stället för avlångt & som tar stor plats, tror det kommer passa perfekt till fåtöljerna vi väntar på!!
Bra även med en avställningsyta under, där kan man ställa datorn när den inte används & så tänkte vi ha fjärrkontrollerna i en korg/låda under med..ordning & reda;)

Men herrans vilket galet väder det blivit!
Tog en kvällspromenad med Enzo för en stund sen & fotspåren yrde igen med en gång..fick vända från den rundan jag bestämt, för det var totalt omöjligt att gå i den hemska motvinden & snön piskade olidligt i ansiktet, jag fick till & med gå baklänges på vissa platser;)
Hoppas det lugnar ner sig tills i morgon, jag, grannen & barnen till Biostaden för att se Trassel:)

Vart tog våren vägen?


Taget här hemma igår när den efterlängtade vårsolen visade sig

Senast i morse när jag var ute med Enzo på vår morgonpromenad njöt jag av att det äntligen var barmark här i byn. Torra fina vägar som gick att gå i rask takt på.
Sen hände det.. Det började snöa..igen..

Cyklandet i Lindsdal gick sådär..slutade med att jag cyklade omkull & fick cykeln över mig! Gick som tur var bra, men jag är skavd på knät & slog i armen.

Men de som vet säger att det ska töa till helgen:)

En jobbdag kvar (vet ännu inte hur jag jobbar i morgon, det blir en "överraskning" vid kvart i sju-snåret i morgon bitti), sen har jag efterlängtad helg!!

Spontanbesök i Gårdby







Fullt av vackra ting i Sigfrid Rudbergs lanthandel..vill ha-känsla på allt



En liten glimt av kaféet & de vackra kopparna kaffet serveras i

Åhh gissa om jag blev glad idag när Daniel helt överraskande kom med förslaget om att vi kunde besöka Gårdby kafé & lanthandel!! Jippi, ett förslag helt i min smak:)
Tjejerna hängde gladeligen på(Alicia fortfarande febrig, men ändå hyffsat pigg & Lova ledig som jag).skönt för Alicia att komma bort från hemmet en stund med.
Vi började med ett besök i den ljuvliga inredningsbutiken. Jag hittade en helt bedårande "sak" där som skulle göra sig så himla bra i vårt "nya" vardagsrum, så är det någon som funderat på att ge mig något till till exempel Alla hjärtans dag på måndag, skulle ett presentkort sitta som en smäck;). Jag blev fullkomligt kär & ska kolla runt här hemma om vi har något jag kan sälja på typ tradera för att få ihop pengarna!!
Sen avslutade vi besöket med en fika..jag hade hoppats på en glutenfri macka med god fyllning, men det glutenfria brödet var tyvärr slut för tillfället, så det fick bli en god kaka i stället..inte helt fel det heller;) Daniel tog en macka & tjejerna varsin chokladboll, köpte hem en fint inslagen till Eddie oxå såklart!

Bjuder på bilder av dagens besök, även denna gången tagna med iponen eftersom jag inte hade en aning om besöket & inte hade kameran med mig;)

Lilla snuttan

Igår efter skolan la sig Alicia på soffan & somnade direkt, sen låg hon där & sov till & från mellan 15-21. Sov hela natten & var fortfarande trött i morse.. Hon fick givetvis stanna hemma från skolan & har legat på soffan & halvsovit hela dagen idag med, nyss visade tempen på 39,5 grader.. Stackaren, hoppas det snart går över & hon blir pigg igen!!♥

Ny vecka




Nymålade skänken

Då var det ny vecka igen & den startade jag med att fortsätta jobba på "jobbhelgen", det känns så i alla fall när man jobbat helgen & sen bara fortsätter ända fram till onsdag innan det är ledigt igen. Men det går bra, fast lite trött är jag allt..idag blev det halva dagen i Lindsdal & halva i Läckeby. Morgondagen är fortfarande obokad, så det får bli en "överraskning" vart jag hamnar;)

Här hemma råder det lite sjukstuga igen..
Daniel kände sig risig igår & senare på kvällen när jag var på jobbet fick jag ett sms där det stod att han hade 38,4 i feber.
Alicia somnade nästan direkt när hon kom hem från skolan nu i eftermiddag. Hon har varit förkyld nu ett tag & har ont i huvudet & känner sig trött nu säger hon.. Daniel slutade praktiken på BMW i fredags, så han är ju ändå hemma nu om dagarna, så vabba behöver jag inte göra på ett tag.

Snart bär det av till stan för att lämna Eddie på solodrillträningen..pust, ingen vila ingen ro..;)

Nya köksmöblerna






När jag kom hem från jobbet idag stod de fina nya köksmöblerna på plats i köket!!
Snälla mamman & pappan hade kört hit det från Mio åt oss & hjälp D att montera ihop.
Det blev så ljust & fräscht, vi har möblerat bordet längs med fönstret nu i stället för åt andra hållet som innan..det känns så bra & jag är supernöjd!!
Klaffen gör att vi på ett enkelt sätt kan sitta fler vid bordet när det behövs:)

Även soffan & ryamattan kom på plats idag, vardagsrummet känns mycket större & ljusare nu. Om en vecka kommer soffbordet & sen är det bara fåtöljerna vi väntar på:) Julafton mest hela tiden just nu!!;)

Ny kökshylla





Har länge varit på jakt efter en gammal tallrikshylla att ha i köket med en massa fina saker på, saker som man kan byta ut efter säsong & humör.
Jag har letat på Blocket, Tradera & sprungit på loppisar & second hand-butiker, men utan framgång..

Kom på en ny idé som blev minst lika bra tycker jag, två hyllplan med snygga konsoller blev vips det perfekta subsitutet för tallrikshyllan!!

Visst blev det bra, eller vad tycker ni?! :)

Vårfräscht




Den lediga dagen har tillbringats inne på Salong Backstage. Så nu är jag vårfräsch i håret!
Det blev bottenfärg & lite ljusare slingor samt klippning.
Snälla mamma tog tidig lunch för att passa Lova under tiden, det blir lite väl långtråkigt för henne annars.

I morgon börjar jobbarhelgen igen, men i kväll ska vi passa på att mysa & njuta över att vara tillsammans hela familjen!! Det blir tacos & sen fredagsmyyyys:)

I morgon kommer våra nya köksmöbler med!!

Blomkreation






Inspirationen är på topp & jag har just pysslat ihop en liten kreation med min glaskupa, en söt liten blomma invirad i tidningspapper i stället för en kruka & en vacker spetsrulle.
Pryder hallbyrån så fint nu, speciellt när solens efterlängtade strålar tittar in:)

Kroppkakemiddag


Härligt goda kroppkakor från Arontorp

Min snälla pappa bjöd oss på smaskiga nygjorda kroppkakor från Arontorp till middag idag.
Så goda att de bara smälter i munnen!!

Nyshoppat


Vispskål från Ib Laursen & blommig tallrik med nötta kanter från Miljögården



Litet fint drivhus i zink & glas


Glasskål från Miljögården & två krokar av Ib Laursen

Här ser ni gobitarna som jag köpte på Gårdby kafé & lanthandel idag!
Vispskålen har jag länge varit ute efter..lika praktisk som snygg, krokarna tänkte jag skruva upp inne på lilla toa & hänga handdukarna på. Det lilla drivhuset ska jag pynta & lullulla senare, satte bara i en liten blomma & en orkidékvist för fotograferingen:)
Som sagt så skulle jag lätt kunnat handla hur mycket som helst & det dröjer inte länge tills jag återkommer;) Priserna var helt överkomliga med, trodde kanske att det skulle vara lite dyrare än vad det var, så det var ju helt klart positivt!!


Paradiset











Gårdby kafé & lanthandel..paradiset på jorden!!
Ja så kom vi äntligen iväg, Lova & jag till Gårdby.. Vi var hemma idag med eftersom de 48 timmarna inte gått ännu. Hon har varit pigg & glad, men för en stund sen klagade hon på magvärk & sen fick hon springa på toa.. Så vi får väl se hur det utvecklas & om hon kan gå i morgon.

Tillbaka till paradiset..
Ett urmysigt ställe med både lanthandel, kafé & inredningsbutik. Allt i min stil & som jag älskar det!!
Tur att jag nyss fyllt år & fått lite pengar att handla för:) Fick med mig ett par gobitar hem, men skulle helt klart kunnat handla upp hela butiken;)

Ovan kommer ett urval av bilder jag tog med iphonen så även ni får se hur härligt det är!!

Vi avslutade vår lilla utflykt med att fika i kafeét. Även där var det makalöst, hela 6-7 glutenfria sorter att välja mellan..det har nog aldrig hänt på ett annat fik jag varit på:) Lova valde någon chokladkaka med polkabitar & jag en rockyroad-bit.

Midsommarmat



Är inne i en "komma-på-middag-tristess, nästan all mat känns mindre god & det känns som om man har nästan samma matsedel för jämnan. Att barnen är lite kräsna gör inte saken lättare heller.
Men idag fick jag till det!!
Gjorde midsommarmat & det uppskattades av alla:)

I kväll har jag slipat & grundmålat skänken, hoppas att den blir så fin som jag tänker mig!

Alicia har varit iväg på årets första fotbollsträning, men med facit i hand, vet jag inte om det var så bra.. Hon är fortfarande rosslig & lite hes i halsen & nu i kväll såg hon nästan lite febrig ut..dock hade hon ingen feber..än i alla fall.
Eddie klagade på magont, så vi får väl se om han drabbas av magsjuka i natt..
Lova & jag ska vara hemma i morgon med..48 timmars regel på förskolan, vilket är jättebra om alla följer den!

Tid bokad

Så, nu har jag bokat tid på djursjukhuset för borttagning av Enzos mjölktand som inte har lossnat ännu.
På onsdag ska han lämnas 8:00 & in på operation..sen får vi hämta honom någon gång på eftermiddagen..
Stackars nussen!!
& stackars min plånbok..1431 riksdaler fattigare blir jag..

Är så sugen på att sätta igång med projekt skänk!! Målade ju om vår låga skänk uppe i kupan för ett tag sen, vi har en till likadan fast högre. Den står just nu på altanen på grund av platsbrist, men jag har planer på att måla om även denna vit & sen tränga in den i sovrummet. Tror det kan bli mycket bra + att vi då kan förvara sängkläder, gardiner & dukar där i (i stället för i påsar & lådor under sängen, som nu).
Måste bara tömma den & bära in den..sen bestämma en braig plats där jag får plats att måla..

Vabar

Är hemma för vård av barn idag.

Lova är inte frisk efter gårdagens magsjuka.. Hon har inte kräkts sen igår, men har så klart inte återfått all ork & kraft efter magsjukan & febern.

Än så länge har vi andra klarat oss..men vi får väl se vad som händer & sker..

Lilla toa


Före (har dock slipat lite)




Efter

Här ser ni hur min förvandling av lilla toa blev, från tapeter i terakotta till vita fräscha väggar!
Det är så mycket ljusare & finare nu. Målade en gammal hörnhylla som följde med husköpet & hängde upp oxå. Nu är det bara en handdukskrok & toarullehållare som fattas..ska även sy ett draperi att ha bakom toaletten, så slipper man se kattsanden som står där bakom;)

RSS 2.0