I farten


Kalasinbjudningarna

Idag har jag inte suttit still många minuter tror jag..
Först var det till att skjutsa in Eddie & Alicia till kusinerna för lek, då passade Lova & jag på att snabbhandla på City gross innan det var dax för henne att gå på kalas.
Vi promenerade dit & Enzo fick gå hela vägen, han orkade & var så duktig..men så skitig han blev!! =) Det blev dusch för honom så fort vi kom hem igen. Medans han vilade upp sig & torkade i husses knä gick jag ut & skottade i en timme. Jobbigt för snön var så himla tung nu & det var isigt nere vid marken, men samtidigt var det skönt för det var så härligt väder & jag skottade i kortärmat!!
Efter skottningen rusade jag in för att hinna laga lasange så Eddie skulle hinna äta innan drillen.

Nu ikväll gick jag & tjejerna en "långpromenad" med Enzo. Det är så skönt nu när man kan gå lite längre med honom, han tycker oxå det är kul & det är skönt att se honom trött av promenaderna. Men smutsig blev han förstås igen, så det blev en dusch till;)
Stackarn, det är nackdelen nu när snön smälter..nu lär han nog sova gott hela kvällen=)

Vi har fått kalasinbjudningarna klara idag med. Tjejerna ska ha bowlingkalas tillsammans & ska bjuda fem kompisar var, sammanlagt blir de ju ändå 13 stycken på kalaset.
Vi har hjälpts åt att pyssla ihop korten & satt klistermärken på kuverten, skönt att det äntligen är klart & spikat vilka som ska bjudas fördet har ändrats stup i kvarten den senaste tiden;)

Kalasande hela dagen

Lördag morgon & regnet smattrar utanför..det var inte igår man hörde det precis! Till & med barnen blev glada av att höra det & önskar nu att snön ska smälta bort fortare än fortast;)

Idag blir det kalas för hela slanten!!
Först ska Lova på kalas hos en dagiskompis Alice, det skulle bli prinsesskalas & hon ville ha på sig den vita klänningen & rosa boleron som hon hade på bröllopet..det blir finfint=)
Sen direkt efter det kalaset ska vi in till kusin Linus som ska ha 10-årskalas. Han fick en kattunge förra veckan i present så det ska bli intressant & se hur den lille & Enzo passar ihop idag;)

Experimentlabbet


Eddie snurrar runt med hjälp av ett hjul



Alicia drar upp en platt "såpbubbla"



Lova blev väldigt lång i spegeln



I en annan spegel blev vi konstiga bägge två



Eddie med sitt husbygge



Alicia med sin hjärtskapelse



Lova med sin ballonggubbe


Sista dagen på barnens sportlov överraskade vi med ett besök på Experimentlabbet. De har länge tjatat om att åka dit så de blev väldigt glada över den nyheten!!
Vi provade på de flesta aktiviteterna & sen satte barnen igång med att pyssla & skapa. Eddie gjorde ett hus av glasspinnar, Alicia gjorde ett frigolithjärta klätt med tapet & en kyckling av flirtkulor, Lova gjorde en ballonggubbe & ett frigolithjärta även hon.

Doften av nybakat



Den bästa mamman i världen, alltså min, kom hem till oss nu i kväll med två sorters nybakat glutenfritt bröd!!
Det doftar ljuvligt här hemma & vi har precis smakat av båda sorterna..det är fortfarande varmt & smakade underbart.
I vanliga fall är det kanske inte så märkvärdigt med bröd, men har man gluten som jag är smakerna väldigt begränsade & man äter sitt gamla vanliga bröd dagar ut & in..köpeutbudet är inget vidare utan man får själv försöka experimentera för att få nya smaker.
Därför blir man extra glad när man får smaka på något nytt & allra helst om någon annan bakat..Tusen tack igen!!

Besökt staden

Har nu i eftermiddag efter arbetsdagens slut hunnit med en repa inåt staden med barnen.
Vi skulle ha kalaspresenter till två kalas som Lova & Alicia ska på i helgen & så behövde jag elastisk smyckestråd.

Hade på mig mitt namnsmycke på fyrstaven idag & även två av armbanden..åhh vad imponerade de blev på jobbet, en beställning på ett armband har jag fått till=) Och så har jag fått en beställning på namnhalsband av Lovas kompis mamma!! Ha ha jag kommer ju bli rik på det här;)

Här hemma behövs det tvätta, storstäda & veckohandla så det blir väl på mitt schema i morgon skulle jag tro.. Skulle vilja ta med barnen på experimentlabbet oxå, men vi får se vad ekonomin tillåter..

Smyckestillverkning

I kväll har jag suttit & tillverkat flera smycken..det är hur kul som helst!!

Kolla gärna:  Helenas smycken

Bra dag

Hemma från en bra dag på jobbet, idag har vi haft café med dragspelsunderhållning & semla till kaffet!!

Väl hemma fick jag en glad överraskning, två beställningar med smyckesdelar hade kommit på posten..så nu längtar jag tills jag får tid till att sätta mer ner & vara lite kreativ=)

Just nu håller jag på att steka pannkakor för glatta livet & efter maten ska vi till kusin Ingela med familj på kvällsfika=)
Daniel håller på att "skotta" av altantaket..det var väl ungefär en halvmeter snö på det & vi vill inte riskera att det faller samman som på många andra ställen just nu..

Ordentligt med lek

Det blev lite ändrade planer i morse.. Utflykten till Svartbäcksmåla blev inställd på grund av kylan, så jag tog med mig även Eddie & Lollo till Leos lekland. Helt plötsligt hade jag alltså 5 barn med mig & plus Petras två hade vi sju stycken att ta hand om=) Men det går så bra så, de sköter sig mest själva där inne, fast vi var många runt bordet när vi åt lunch;)

Idag var vi på leklandet mellan 10-14:30, det är rekordet för oss. så länge har vi inte varit innan men tiden gick snabbt idag & då får man passa på att låta de små leka av sig ordentligt!!

Hampus tog vi med oss hem efteråt så han & Alicia fick leka vidare & Eddie följde med Lollo hem. Fick just ett samtal från honom om att han ville sova över & så skulle de åka till Svartbäcksmåla i morgon i stället.

Iskallt!!

-19 grader!! Japp det visade termometern när jag var ute med Enzo 6:40!! Det var alldeles för kallt för den lille ulltussen & han kom inte många steg innan benen inte fungerade & han la sig & knydde i snön..stackarn.

Daniel skulle till Oskarshamn för röntgen idag, så det är därför jag har tagit ledigt, barnen har ju sportlov & kan inte vara ensamma. Eller ledigt & ledigt, jag har inarbetade timmar att ta ut så jag förlorar inget på det=)

Jag & tjejerna ska tillbringa dagen på Leos lekland med Petra & hennes tjejer, Alicia ska ha med sig Hampus oxå.
Eddie valde att följa med Lollo till Svartbäcksmåla i stället..burr hoppas det blir varmare under förmiddagen så de inte fryser ihjäl!!

Min bil har inte använts nu på över en vecka & hade ca en halvmeter snö på sig & var totalt infrysen.. Tänkte att det var lika bra att ta tag i det innan jag börjar få bråttom, så mellan 6:45-7:15 var jag ute i kylan& kämpade med denna bil. Först & främst var det inte det lättaste att ens komma in i den, låsen spökade & låste sig & låste upp hela tiden av sig själva när nycklen var i, senvar det barsa ena bakdörren som kunde låsas upp så jag fick klättra in den vägen för att kunna starta;)
Startade gjorde den på första försöket!!
Sen var det resten av jobbet att skotta av snön & skrapa rutorna..det var till & med is & frost på instrumentpanelen & insidan av dörrarna.
Men nu är den klar & redo för att tuffas iväg med om en & en halv timme=)

Söndagens aktiviteter

I natt har vi varit en familjemedlem kort, det är Alicia som har sovit över hos sin kompis Hilma för första gången!! Det har nog gått jättebra för vi har inte hört av dem än=)

Igår kväll gjorde jag några smycken & sen var det dax för Melodifestivalen.

Idag är det lite spridda aktiviteter på schemat.
Alicia ska hämtas från Hilma för att efter lunch följa med en annan kompis, Emma, till simhallen. Lova ska på barnkalas för Lisa på Leos lekland, antingen veckohandlar jag medans eller så stannar jag,för Eddie var sugen på att få leka där & han ska ju ändå lämnas på drillen vid fyra..i såfall får Lova & jag handla efteråt..vi får se hur det blir.

Snön fortsätter att falla utanför.. Igår var det sån fruktansvärd kramsnö att jag fick ställa Enzo i duschen nästan varje gång vi varit ute, en av gångerna passade jag på att duscha hela honom med schampo & föning efteråt!

Mitt lilla projekt

Nu har jag äntligen kommit igång med mitt lilla projekt som jag skrivit om tidigare!!

Gå in här så får ni se: Helenas smycken

Besökt kompis

I morse när jag tog morgonrundan med Enzo blev jag ganska överraskad över hur mycket snö det hade kommit (nu igen).. Väckte Daniel med en gång så han skulle hinna skotta ut bilen så ungarna skulle komma till skolan.

Lova & jag var hemma ett tag till, sen var det dax att åka till skolsköterskan med Alicia. Det var bara ett besök där hon vägdes, mättes & kollade synen. Hon blev jätteförvånad över att Alicia såg så pass bra som hon gjorde, det gjorde man vanligtvis inte förräns i tvåan.

Lova & jag åkte sen hem till Emma & Jeppe för att hälsa på ett par timmar=)

Sen var det dax för den vanliga fredagshandlingen. Vi behövde fredagsmys & middag. Det fick bli hemmagjord pizza idag..det var gott!!

I kväll blir det Let´s dance.

En sån där dag..

Hmmm, vissa dagar har man bara lust att lägga sig ner & skrika eller gå & lägga sig igen med huvudet under täcket!!

Morgonen började jobbigt med lilla Lova som var lite mammig vid lämningen på dagis, hon ville hela tiden ha en kram till.. Sen när jag gick som kom jag bara ut till grinden sen hör jag henne jätteledsen komma springande i bara strumporna i snön..
Jag gick in med henne igen & satt en stund tills hon gråtit klart. Var så nära på att ta med henne hem & ringa jobbet & säga att jag inte kom, för hon har varit förkyld nu ett par dar & jag tyckte det var sämre i morse så jag tvekade redan lite hemma. Men rätt som det var kom en fröken & hon gick med på att följa med henne in på avdelningen igen, så då åkte jag vidare till jobbet..lite försenad men det gjorde inget.

Eftersom Daniel var i Västervik hade jag Enzo med mig. Helt plötsligt visade det sig att en av tanterna vaknat på helt fel sida idag & var en riktig motvals kärring!! Så då tålde hon plötsligt inte Enzo bara för att hon var lite anfådd..hon har alltid gjort det innan & jag sa till henne att Enzo var en ras som man inte blir allergisk mot..
Ja ja skit samma, Inger som jag jobbar med sa att det inte var nåt att bry sig om, utan att är hon på det humöret så är hon bara det. Och det visade sig senare under dagen oxå, inget var rätt & hon var sur & vresig för allt som folk sa.. Fan det var bättre att hon stannat kvar isängen i stället för att förpesta tillvaron för en annan!!
Det var bara att bita ihop & inte visa något..dagen blev i alla fall bättre senare.

På eftermiddagen efter skolan kom Eddie eftersom han inte ville vara ensam hemma=) Han var med tanterna & spelade Phokeno!

Gosig vovve

Sitter här i soffan med en kopp kaffe & en halvblöt hund i knät!! Enzo är kelsjuk efter en heldag utan mig;)..Gosebjörnen!!=)
Men i morgon får han följa med till jobbet igen för Daniel ska iväg till Västervik igen.

Idag har jag varit Bingo-utropare på jobbet..det är varierande arbetsuppgifter;)

Nu har jag samlat på mig mer "grejer" till mitt hemliga lilla projekt så snart kan jag starta med det..ska bli kul!!

Änglavakt

För ca en & en halvtimme sen körde Daniel & Eddie på ett rådjur på vägen hem från Björnö!!
Det hade kommit upp helt utan förvarning från en av snövallarna..  Bilen klarade sig ganska bra som tur va..en del på fronten flög av & går inte att sätta dit igen pga att fästena gått sönder..annars vet jag inte riktigt, Daniel får kolla noggrannare i morgon i dagsljuset. Rådjuret överlevde & sprang vidare med sin kompis, men Daniel var tillbaka efter att ha pratat med polisen & märkte upp platsen.
Ävenom bilenär lite tillknycklad hade de tur ändå, hade han inte bromsat så hade Eddie troligtvis fått rådjuret på sin sida!!

Fettisdagen



Idag har Daniel varit i Västervik hela dagen så jag fick både lämna & hämta barnen. Vi gick upp en halvtimme tidigare i morse för att hinna.
Enzo fick vara med på jobbet hela dagen så nu ligger han klubbad här på golvet;)

Alla tre barnen följde med komisar hem eftersom jag slutade två timmar senare än dem. När alla var upphämtade till höger & vänster åkte vi hem & bakade slätabullar!! Det var tjejerna som informerade om att det minsann var semledagen idag;) Så efter middagen fick det bli vasin nybakad semla!! Tror det var säkert 8-10 år sen jag åt en sist..& sammanlagt har jag kanske ätit 4 i hela mitt liv, men gott är det=)

Räkna till tio..


Alicia bakar på jobbet

Vissa mornar blir det inte riktigt som man önskat sig..& fast allt verkar vara bra så kan det bara explodera när man minst anar det.. Det är Alicias humör just nu.
Det kan handla om olika saker, ibland håret & ibland kläderna. I morse var det kläderna, inget passade & hon satt fortfarande utan när klockan var närmare tjugo över åtta (bara nån minut innan skolklockan ringer & 10 minuter tills jobbet börjar). Jag bar nog ner halva hennes garderob & försökte behålla lugnet så gott det bara gick, men hon gav inte med sig..
Till slut fick Daniel åka med Eddie till skolan & jag tog med mig Alicia till jobbet.. Förstår att det säkerligen har med åldern att göra & att det är minst lika jobbigt för henne, samtidigt blir man så vansinnigt stressad av det!!
Det är inte många som tror att denna lilla söta flicka kan bli som förbytt till ett riktigt monster;)

Det gick i alla fall bra att ha med henne på jobbet, hon var med mig & hämtade de gamla, var med på gympan & sen bakade vi två rulltårtor till den kommande påsklunchen=)

Överraskningsfika





Dagen till ära så ville Lova & jag överraska familjen idag genom att baka en Alla hjärtans dag-kaka=)
Det blev en kladdkaka med florsocker på, nu är snart familjen samlad efter att Alicia varit hos en kompis & Eddie drillat så då är det dax att smaka!!

Alla hjärtans dag



Ha en härlig Alla hjärtans dag på er mina fina vänner!!

Vi lever lyxliv i kväll!!


Fan vad lyxigt vi har det i kväll!!

Lämnade barnen hos mamma & pappa vid tvåtiden, sen åkte vi till Media markt & Elgiganten för att kolla priser på Alicias önskningar. Kollade även på en cykel som hon önskar sig på Coop.
Sen bar det hemåtigen.
Jag gjorde varm smörgåstårta med sallad till middag som vi avnjöt i soffan medans vi kollade på senaste Beck..snacka om LYX!!

Nu ska vi fortsätta kvällen i lugnets tecken med ett glas vin & bara ströglo på tv=)

Snöigt

Snön slutar visst aldrig att falla.. Nu har det hållt på att snöa sen igår & Daniel har gett sig ut för att skotta ytterligare en gång denna snörika vinter.
Termometern visar på nollan & det märks i Enzos päls..& på golvet härinne när vi varit ute;)

Vi har tagit det lugnt nu på morgonen, barnen badar & duschar & jag röjer undan som vanligt..

Om ett par timmar ska vi in & lämna barnen hos mamma & pappa. På vägen hem ska vi in på Media markt & kolla på födelsedagspresent till Alicia.
Sen blir det lugna gatan med god mat & mys!!

Äventyr







Hemma igen efter vårt äventyr på stan.
Det började mindre bra, först med Lova & Alicia som bråkade om vem som skulle sitta fram, sen när de väl var på plats så startade inte golfen!! Daniel skulle iväg på behandlingsbadet senare så den andra bilen kunde jag inte ta..efter några försök så startade den äntligen. Daniel säger att batteriet som är dåligt laddat eftersom vi knappt kört med den på hela vintern.
På vägen in var jag tvungen att tanka & sen var det samma visa igen att jag inte fick igång den förräns efter 6-7 försök..

Väl inne i stan gick allt bra i alla fall=)
Köpte barnen varsitt storpack strumpor, flickorna fick varsin vårmössa, låsolja & upptiningsspray till min bil som alltid fryser igen i låset, men annars höll jag i pengarna;) Eller föresten en sak till köpte jag..jag har ett litet projekt på gång, men det får ni veta när det börjar bli klart;)

Till lunch blev det varsin billig hamburgare på Mc D..perfekt när man har barnen med.

På hemvägen stannade jag & tjejerna till på Maxi för att handla lite. Tog en vagn, men när jag kom in i affären tog jag i något vidrigt äckligt..såg ut som om någon spytt över vagnen..hoppas verkligen inte att det var det, men jag vägrade dra omkring med den äckliga vagnen så jag ställde den & fick BÄRA 4 kassar med mat i stället!! Var alldeles för lat för att gå ut & hämta en ny;)

Äntligen helg!!

Välkommen härliga fredag!!
Inleder helgen med en trevlig dag på stan med Emma & barnen=) Har inget som ska shoppas, men det är ändå alltid kul att träffas!!

Läser Kenzas blogg & för att man gör det får man 4 nummer av Vecko Revyn GRATIS!! Självklart snabbade jag mig på att registera mig..gör det ni med;)

Få Veckorevyn nr 4 gratis

All kundinformation såsom namn-, adress-, e-postadress och mobil/telefonnummer behandlas med modern informationsteknik och lagras hos Bonnier AB som äger VeckoRevyn och kan användas för att fullfölja kundrelationer.

 

Gå in på bloggen för att komma till formuläret!


Hoppas vi får vara friska

Det går så mycket sjukdomar på dagis & skolan nu så man bara går & väntar på att något ska bryta ut här hemma..
Det är kräksjuka, vattenkoppor, svinkoppor, förkylningar & feber..

I helgen, lördag till söndag, ska barnen sova över hos mamma & pappa. De har erbjudit sig utan att vi ska göra något speciellt & det ska bli lyxigt att vara barnfria utan att gå på fest eller liknande!! Bara ta det lugnt & sova ut..skönt!!

I morgon ska Lova & jag träffa Emma & Jeppe på stan..ska bli kul=)

Barnkalasen bokade

Tjejernas födelsedagar börjar komma närmare nu & det är snart dax att börja tänka över vad man ska köpa!!
Alicia är först ut den 7 mars & hon önskar sig en cykel av oss, så det får det nog bli..den hon har nu är alldeles för liten. Hon har redan sett ut en så vi vet precis vilken hon vill ha;)
Lovas födelsedag kommer 19 dagar senare, den 26 mars. Vad hon önskar sig har jag inte frågat om så noga ännu, men det kommer väl.

Vi har kommit överens med dem båda om att de ska ha sina barnkalas tillsammans & jag har nu i eftermiddag bokat & fixat för det, så nu är det ordnat i alla fall=)

"Jobbarkompis"

Idag har lille vovven varit med mig på jobbet nästan hela dagen. Daniel kom & lämnade honom 10:30 & så stannade han tills jag slutade 15:30. Han har givetvis skött sig perfekt!!
Han kommer säkerligen att sova som en stock resten av eftermiddagen nu efter dagen som gått & efter sin långa promenad hem..han gick nog halva vägen & sen bar jag honom resten.
Det är spännande för en liten fis som Enzo att gå ute i byn för han är ju mest van vid att kissa & lukta här hemma på tomten;)

Skyttepremiär

Nu ikväll har barnen & jag varit iväg på skytte. Alicia var sugen på att börja skjuta igen & Eddie & Lova ville följa med.
Det var premiär för mig eftersom det har varit Daniel som varit med dem innan, men det gick bra ändå..nu vet jag hur man gör;)
Det lockade allihopa så nu vill de börja skjuta igen alla tre, Lova har inte skjutit innan eftersom hon varit för liten, men vi får se om hon klarar ut det nästa gång.

När vi kom hem igen var Johan på besök. Vi pratatde lite & kollade på Halv åtta hos mig, innan det var dax för barnen att gå & lägga sig.

Kräftsoppa



Jag gjorde kräftsoppa till kvällsmat som vi just avnjutit, gott som tusan med en ostmacka till!! Bakade bröd härom kvällen med aprikoser, valnötter & solrosfrön i..det var gott till=)
Nu har jag en smaskig lunch att se fram emot i morgon med för det blev en del över;)

En tur till Öland


Ny väska

I brist på annan söndags sysselsättning drog tjejerna & jag över till Öland för att gå på köpstan en stund. Behövde ändå veckohandla & då är det roligare att samtidigt kolla i lite "roliga" affärer;)
Shoppade en handväska, har varit på jakt ett tag nu eftersom en liten vovve har bitit sönder min nuvarande ännu mer än vad den var innan. Jag ville ha en med både handtag & axelrem & det var det på denna som jag hittade på HM=)
Efter vi gått runt i alla affäerena satte jag Lova & Alicia på fiket med varsin glass medan jag själv gick in för att veckohandla..smart!!

Eddie har varit på stan med Jonna idag & snart ska han iväg på drillen.

Melodifestivalen


I kväll sitter vi bänkade framför första deltävlingen i Melodifestivalen.
Givetvis har vi handlat Estrellas schlagerchips med smak av ost & lök;) Vi provsmakade redan igår till fredagsmyset & de var riktigt goda!!

Vattenpalatset










I dag har vi varit i Mönsterås på Vattenpalatset.
Vi skaffade hundvakt till Enzo, mamma har varit här hela dagen eftersom vi skulle vara borta ett par timmar.
Vi kom iväg innan halv elva & var hemma igen halv fyra..så nu är vi som russin alla fem;)
Det är så otroligt varmt & skönt i luften där & till & med jag (badkrukan själv) badade sammanlagt i minst 1,5 timme, barnen var nog i minst 3 timmar!!
Vi hade bunkrat upp med goda mackor, några ville ha ägg, andra kalmarkorv eller skagenröra & så hade vi förstås bullar & kakor med oss.

Mamma & Enzo hade varit flitiga här hemma med, maten stod bordet när vi kom hem, helstekt fläskfilé med ugnsbakade potatisar & bearnaisesås!! Det smakade mycket bra efter en dag i vattnet!!
Sen hade de tagit hand om all tvätt..Tack så mycket!!

Resten av dagen & kvällen ska vi bara ta det lugnt & mysa & ha det skönt!!

Shoppingtur

Idag har jag, Alicia & Lova spenderat några timmar på stan med Emma & Jeppe.
Det blev inga stora utsvävningar på shoppingfronten på grund av den tråkiga ekonomin,men några fynd fick vi med oss hem=)
Jag köpte en reatunika för 49:- på Gina, vantar till Daniel för 49:- & så var vi en runda på Apoteket & köpte handsprit & ytsprit..nu är vi rustade för den vidriga kräksjukan!!
Tjejerna hademed sig sina plånböcker & köpte designböcker.
Vi lunchade på 4 kök & barnen beställde pannkakor med sylt & grädde, jag själv fick nöja mig med en macka.
På hemvägen stannade vi till vid Coop & handlade fredagsmys samt matsäck tills i morgon.

Förlängning igen=)

Jag har fått förlängt på Äringen tills 1 april!!
Skönt att få veta det så här tidigt, så nu har jag nästan 2 månader kvar att jobba där=)
Nu är det "bara" i april som jag inte vet hur det blir, förlängning blir det inte & i maj börjar månadsanställningen, så jag får väl helt enkelt slava runt som timvikarie den månaden..

Dagen har rullat på bra, jag har haft många körningar för det har varit både Andakt & Phokeno.

Efter jobbet åkte jag till djursjukhuset för att köpa hundmat & samtidigt boka tid för Lilos vaccination, fick tid redan i morgon, så det är nog säkrast att hålla henne inne;)

Mycket snö!!


En snöig Enzo

I morse blev det lite kaosartat här hemma kan jag säga! Det hade ju kommit hur mycket ny snö som helst & Daniel fick slänga sig ut & skotta så han skulle komma ut med bilen överhuvudtaget. När jag gick ut med Enzo på morgonrundan såg man inte ens trappen..allt såg ut som en stor pulkabacke..
Jag var ganska glad att jag kan gå till jobbet så vi slapp skotta fram min bil med, men sen när jag kom ut på vägen & fick se att den var oskottad var det inte lika kul längre..jag fick boktavligen pulsa mig fram till jobbet!!
Den första en & en halvtimmen var jag ensam, Inger som jag jobbar med blev försenad, så det blev ganska mycket att styra med för mig. Jag fick skotta vid ingångarna till  Äringen samt framför "mina" tanters dörrar så de kunde komma ut när jag gick för att hämta dem.
Eftermiddagen blev desto lugnare eftersom det inte kom något folk pga vädret, då satte jag mig & vävde färdigt mattan, jättefin blev den!!

Tjejerna är nysnaggade nu med, vi åkte in till Lena efter middagen för att klippa deras toppar. Enzo fick följa med & det var spännande att komma till en ny lägenhet..nu är han trött igen& sover som en stock;)

Hörselproblem?

Här har det inte hänt mycket sen sist..jag har jobbat hela dagen lång, hunnit laga, äta middag & sitter nu här med en kopp rykande kaffe.

Alicia har varit hos läkare idag med sina öron. Hon har stundtals problem med sin hörsel, inte att hon hör dåligt utan snarare tvärtom!
Ibland när vi sitter vid tv;n eller lyssnar på radion i bilen skriker hon att det är för högt..ingen av oss andra tycker det utan man kan nästan ha det så lågt att man knappt hör.. Vid dessa tillfällen blir hon nästan panikslagen & skakar i kroppen & blir fullkomligt tokig om vi inte sänker ännu mer. Det är till & med så illa att det är hon själv som bett om att vi ska kontakta läkare om detta..
Idag var det i alla fall dax, Daniel & hon åkte dit vid elva. De pratade länge & Alicia fick själv svara på en massa frågor & sen gjordes ett hörseltest. Läkaren tyckte att allt var som det skulle vad hon kunde se, men skulle kontakta öron, så får vi se vad det hela visar i slutänden.

Varmare ute

Plusgrader..guu vad skönt!! Det kändes nästan varmt ute idag & jag längtar ännu mer till våren än innan!!

Direkt när jag kom hem från jobbet i eftermiddags ställde jag mig i köket..jag bakade vaniljbullar tills på lördag, då ska vi till Vattenpalatset i Mönsterås & behöver ha fika med oss=) Medans degen var på jäsning lagade jag köttbullar, sås & potatis som vi hade till middag..2,5 timme senare var jag & är trött i ryggen.. Är väl värd en nybakad bulle till kaffet!! =)

RSS 2.0