Sommarfest

Nu i kväll har jag & barnen varit på sommarfest på Lovas dagis.
Planen var att vi skulle vara ute i gröngräset, men vädret ville inte idag, så vi fick var inne i stället. Avdelningarna hade gått samman & alla barnen bjöd på fina sommarvisor, sen var det pick nick med medhavd fikakorg på golvet=)

Har ingen lust att vara NY igen

Åhhh vad trött jag blir!!! Här går man & väntar & väntar på att få morgondagens bokning..ska jag jobba dag eller kväll & vart blir det?? Hmmm sa inte bemanningen att man skulle få veta sisådär en vecka innan..
Ja med då strax över 15 kommer bokningen...det blir 7-15:30..på Eken!! A men va fan Eken..vart ligger det?? Jag vill INTE vara utanför mitt område!! Ringer bokningen & frågar om det absolut inte finns något i mitt team..jo men det gör det men de bokningarna ska timvikarierna få för de har inte delegering överallt.åhhh
Jaha då ska man googla & försöka fatta vart stället ligger & vara NY hela dagen i morgon IGEN..orka!! 

Älskade ungar!!





Har nyss blivit firad av Alicia & den söta ungen hade köpt en jättefin ros i betong samt två trisslotter!! Det är så man blir rörd när de tänker på en & använder sina pengar till presenter♥
Jag bakade chokladbollar till dem för att bjuda på något så nu fikar de för glatta livet;)

I morse blev jag firad på Mors dag av Eddie

img_6807 (MMS)

I morse blev jag firad på Mors dag av Eddie innan jag åkte iväg till jobbet=) Han hade köpt en trisslott & gjort fina örhängen & ett armband till mig, det älskade barnet!!


Gokart


Enzo i det höga gräset & kollar på gokart;)

Åkte iväg till Skogstorp i förmiddags för att kolla på gokart en stund. Enzo hängde med & trivdes att sitta i det höga gräset bredvid läktaren..säkert tusen fästingar där..;)
Senare bar det hemåt igen för att möta upp Alicia & Ella som kom hem 12:30.
Nu matlagning & sen jobb hela kvällen lååång...

Bröllopsblommor



Lova & jag tog en runda med Enzo & fann ett riktigt bra liljekonvaljställe. En härligt doftande & fin bukett fick följa med oss hem!!
Lova får lite extra uppmärksamhet här i kväll, Eddie är på skoldisco & Alicia sover över hos Ella.

Nya vänner

Lova & jag hade ledig dag idag & hade bjudit in en tjej & hennes dotter som bor här i byn.
Vi "känner" inte varandra, men har "pratat" via datorn i ett par år, först på familjeliv & nu senare på facebook. Tjejerna har börjat spela i samma fotbollslag & nu tyckte videt var på tiden att träffas på riktigt!!

Lova & jag slängde ihop en hallon- & blåbärspaj på morgonen som vi skulle bjuda på.
Solen strålade & vi var ute mest hela tiden, tjejerna fann varandra direkt & började leka & Sarah var det hur lätt som helst att prata & slå ihjäl ett par timmar med;)
Det var kul & det måste absolut bli fler träffar!!
Tjejerna pratade om att de ville lekaimorgon igen=)

Grönsaksland & annat

Sätter mig ner & pustar ut för en minut..man blir ju tröttare av att vara hemma än att jobba..har nog inte varit still många minuter idag, jo det skulle väl vara i bilen då;)

Lilla L & jag stannade hemma idag med, inte för att hon är sjuk precis, men det var så svårt att avgöra det igår innan klockan 14 & tänkte då att det kanske är lika bäst att vara på den säkra sidan.
Vi lämnade de stora på skolan & sen började tjatet direkt;) Det blev chokladbollebak redan innan klockan var 9.
Sen for vi iväg & handlade, skönt att slippa det i morgon=)

Lova cyklade när vi skulle hämta Alicia & jag tog Enzo på promenad. Sen vidare hem för att gräva ett litet grönsaksland, så nu har vi sått morötter, isbergssallad, rabarber, tomater & jordgubbar..hoppas det blir nåt av det bara..har väl kanske inte byns grönaste fingrar precis;)

Imorgon kväll är det dax för Eddie att gå på skoldisco & han tyckte bestämt att han behövde en ny snygg t-shirt inför detta, så när vi hämtade honom åkte vi vidare in till Modehuset & han fick välja en tröja & en scarf=)

Nu vankas MIDSOMMARMAT..japp, vi ska fuska!!;)

Omgjord hall





Jag har slängt ut den gamla fackhyllan i björk med rottingkorgarna & bytt ut mot den nymålade byrån.
HOME-boktäver från Different design.

Vab

I dag vabar jag för första gången på flera år.. Kommer knappt ihåg hur man gör;)
Det är lilla Lova som är hemma från dagis, hon hade en riktigt otäck "krupphosta" i natt & andades tungt & rossligt. I morse lät det likadant men nu har hon inte hostat på ett tag..sån hosta brukar ju mest hålla till på nätterna. Lite hes är hon dock men annars verkar hon må bra förutom att hon är trött.
Tråkvädret gör att vi stannar inne & myser idag, ska även passa på att städa uppe i tjejernas rum som ser ut som om en bomb utlösts..

Sysselsatt..

Jobbade till 14:30 idag & sen bar det hem efter att ha hämtat tjejerna + varsin kompis. Eddie hade oxå med sig en kompis så hux flux var det 6 barn här i stället för 3..men det var nema problemas. Trots att de var inne allihopa eftersom det regnade=)

Jag passade på att måla en andra strykning på byrån medans alla var upptagna med annat, tror det får räcka med två strykningar & hoppas på att få byrån på plats imorgon eftermiddag..det är ganska stökigt i hallen nu under tiden kan jag säga;)

Senare var jag iväg med Alicia på fotbollsträning & efter det duschade jag Enzo. Han for runt som en golvmopp här blöt & busig, så jag fick golvet moppat på köpet kan man säga;)

Fick morgondagen bokad för jobb mellan 7-12 först..perfekt att sluta 12 tänkte jag & jublade för mig själv, men glädjen blev inte långvarig för en timme senare blev jag ombokad till 15:30..

The house


Vårt slott


Bokstäver i stället för siffran 5, från "Different design"

Målarprojekt Idag var Lova & jag i stan m...

img_6807 (MMS)

Målarprojekt Idag var Lova & jag i stan med Emma & Jeppe en runda. Inhandlade vit färg till nästa målarprojekt som är en gammal byrå i ful furu.. Hoppas att den blir snyggare & planerar att ha den i stora hallen:) Hann med en strykning efter vi varit hos tandläkaren med Alicia. Där gick det förövrigt bra förrutom att ena framtanden är lite lös så vi skulle ta det försiktigt med mat i ett par veckor till.


Bröllopsdagen



Vilken underbar dag!!
Solen har skinit & det har varit varmt & skönt. I morse gjorde vi frukost & åt ute på en filt, sen satt vi på filten hela förmiddagen & bara njöt av det fina vädret.
Snart ska vi fira dagen med god mat!!

Älskade fina Eddie


Fina Eddie hade handlat bröllopspresent till oss..


Spännande öppning..


I paketet låg en blomvas & två guldiga fina ljuslyktor=)

1-årig bröllopsdag!!

img_6807 (MMS)

1-årig bröllopsdag!!


Solsken hela dagen lång!! Gud vilken unde...

Solsken hela dagen lång!! Gud vilken underbar dag det är idag, jag har suttit i brassen nästan hela dagen:) Även igår kväll när vi kom kunde vi sitta ute& ta ett glas vin innan vi satte oss i tältet. Snart vankas det grillad korv, det var länge sen vi åt eftersom det inte har varit något vidare grillväder nu på ett par helger.


"Nya" lådorna




Vilka fynd!! Jag har under en tid fundera...

img_6807 (MMS)

Vilka fynd!! Jag har under en tid funderat över hur man får tag på gamla trälådor med text på, som är jättesnyggt att plantera växter i..tro det eller ej, men nu när jag var ute i vår bod för att leta färg står det 3 såna lådor där ute!! Hur har jag missat dem i över tio års tid?;) Överlycklig sitter jag nu & funderar över vad jag ska plantera & vart jag ska ställa mina fynd sen=)


Lilla Lova har blivit stor tjej nu & ska p...

img_6807 (MMS)

Lilla Lova har blivit stor tjej nu & ska på sin allra första fotbollsträning om en stund!! Spänningen är stor & inatt sov hon tillsammans med sina nya fotbollsskor;)


I morse kände sig Eddie risig med huvudvär...

img_6807 (MMS)

I morse kände sig Eddie risig med huvudvärk & hosta så han fick stanna hemma. Det var helt okej för honom att vara ensam hemma & jag jobbade bara till två. Det var första gången han var själv en hel dag & jag ringde till honom flera gånger under dagen, lunchen ordnade vi med att han kunde mikra. När jag & tjejerna kom hem bjöd han på chokladbollar som han bakat!! Nu mår han bättre så vi får se om han kan gå i morgon, men då jobbar jag 15:30-22:00 så då blir han inte själv så många timmar:) Molly fick flytta ut till sin sommarbostad igår, det är nog inte många kaniner som har en sån lyxig bostad;)


Uppvisning på årsmötet


Vårfräscht i vitt & vitt


Hissgardinerna på plats(snörena ska dock monteras upp)

Ledig dag + solsken = perfekt!!

Yes av 6 lediga dagar i rad fick jag i alla fall en fin dag med sol & värme=) Sitter just nu 8:30 ute i domstolen i kortärmat med en kopp kaffe & njuter, Enzo ligger i gräset, Molly har fått komma ut i uteburen. Men det är lugnet före stormen för i eftermiddag är det utvecklingssamtal för Eddie(tjejerna vet jag fortfarande inte vart jag ska göra av då), sen är det hem & laga middag för att sedan skjutsa in Eddie till drillen vid 17:30, vid 18:30-20:00 ska jag på årsmöte där..undra vad jag ska göra under den timmen innan..


Inredning i mitt huvud

Man skulle kunna tro att det är höst..inte bara för att våren inte riktigt vill spricka ut på allvar, utan även för att jag går i stora inredningstankar!! Detta brukar inträffa just på hösten när man ska kura ihop sig & vara inne en längre peroid..
Nyss var det badrummet som fick sig en ommålning & byte från badkar till dusch..nu är det helt andra grejer som snurrar i huvudet;)
Jag vill:
  • måla/tapetsera om i vardagsrummet till vitt
  • byta gardiner i vardagsrum & sovrum
  • måla lister & dörrar i vitt
  • måla om på lilla toa
  • bygga in ungarnas rum på övervåningen så de får varsin dörr, som det är nu ligger allt i vinklar & det är mer öppen planlösning
Hmm, det blir en del alltså..men sen har jag större inredningsplaner längre fram i framtiden som jag redanspånar på;)

Vi får väl ta en sak i taget, men först & främst vänta på att ekonomin blir stabil igen. Fast det är ju såklart roligt att få drömma=)

Idag har jag varit hemma med barnen, det har varit stängt på dagis & skola.
Petra & hennes tjejer har varit här & förgyllt vår dag, vi avslutade med ett litet besök på Ikea innan de åkte vidare hemåt.

Ordning & reda










Har ägnat eftermiddagen & kvällen på att rensa & få iordning på tvättbänken inne på toa. Det ser jämt ut som kriget därinne med tvätthögar på tvätthögar, men nu är det slut med stöket..nu ska vi ha ordning & reda;)
Maken har jag satt på jobb med att sätta upp Enzos hundpåseförvaring, nyckelskåpet & skafferi"skylten", även toan har fått en ny skylt!!

Enzo har det gutt i gräset, campinglivet ä...

img_6807 (MMS)

Enzo har det gutt i gräset, campinglivet är ett fritt & härligt liv för en voffsing med många promenader & mycket utetid:)


Havsutsikt

img_6807 (MMS)

Sitter ute under en filt & njuter av lugnet & havsutsikten!!


Idag är vädret lite bättre! Regnet smat...

Idag är vädret lite bättre! Regnet smattrade på husvagnstaket när vi vaknade men under dagen har vädret blivit bättre=) Mamma & jag tog en långpromenad med Enzo på förmiddagen & handlade på hemvägen. Sen har man faktiskt kunnat sitta ute i brassestolen, det är ingen sol, men ändå skönt! Om en timme åker vi iväg till Lundegård & köper Evas kroppkakor!! Smaskens=)


Hundpåseförvaringen

img_6807 (MMS)

Det går tydligen bara att skicka en bild/sms när man bloggar via Iphonen, så här kommer presenten:)


Mormor kom med paket till lilla Enzo!!

img_6807 (MMS)

Mormor kom med paket till lilla Enzo!! Det var en snygg förvaring till bajspåsar samt handduken till tassarna:) Kommer bli fin & användbar i lilla hallen!!


Vart sjutton är solen??

Vart sjutton är solen?? Det är redan mitten på maj, men solen lyser med sin frånvaro.. Vid denna tiden förra året var det sol varje helg, nu får man sitta inne påbylsad från topp till tå..fy vad tråkigt, jag vill sitta ute i min brasse & sola!! Petra & barnen skulle kommit & hälsat på idag men vi bestämde att träffas på måndag hemma i stället. Idag får det bli en runda in till Borgholm & leta reda på nya gummistövlar till Lova, hennes ganska nya läcker in vatten!! Sen kanske det blir kroppkakemiddag, det är ju kroppkakans dag idag=)


Regnet öser ner & vi har kurat ihop oss in...

img_6807 (MMS)

Regnet öser ner & vi har kurat ihop oss inne i husvagnen. Hoppas verkligen att det inte kommer regna hela helgen.. Ett tag är det mysigt men sen blir det långtråkigt!


Vi sitter i förtältet & kollar på tv & ...

Vi sitter i förtältet & kollar på tv & tar ett glas vin..härlig start på långledigheten:) Vi är ett barn kort ikväll, Eddie sover hos farmor & farfar för han ska på kalas klockan 10. Sen hämtar vi honom efter så han får va med resten av helgen.


Minisemester


Nu ledig tills nästa onsdag..guttans bananer!!!
Ska avnjuta den mesta av ledigheten i husvagnen..hoppas bara att vädret vill visa sig på gott humör oxå;)

Dagen har gått i ett

Pust, nu som först damp rumpan ner i viloläge för första gången idag.. Det har varit jobb 7-15:30, sen stimma hem & hämta upp Eddie & Enzo för att fara vidare till skola/dagis, hämta tjejerna & gå på "fritidshemmets dag". Vi spelade på chokladhjul & fikade, sen vidare hem & laga middag snabbt & äta snabbare för att hinna iväg till Alicias fotbollsträning!!
Lova, jag & Enzo stannade kvar under träningen & Enzo busade av sig ordentligt. Han är så lätt att ha med på diverse aktiviteter, som nu i eftermiddag när han fick följa med på fritidshemmets dag (när han varit ensam en hel dag vill man ju inte precis lämna honom igen det första man gör), han lufsar omkring lite & gör inget väsen av sig alls=) Så klart är han väldans poppis bland barnen;)

I morgon är det jobb 7-15:30 som gäller, sen blir det hem & packa allt som ska med till Öland i helgen för när Daniel kommer hem efter fem, drar vi!!

Fina tanter

Ytterligare en ny vecka är här, denna jobbar jag tre dagar sen ledigt i 6..bra fördelning;)
Idag har jag varit i Läckeby & jobbat, det var himla roligt för en av de gamla tanterna som var mycket nere på träffpunkten blev så glad när det var jag som kom, så hon blev tårögd! Hon sa att allihopa saknade mig jättemycket & att den nya tjejen inte alls var lika bra som jag, "hon är ju inte som du" sa hon, haha;)  Vad glad jag blir att höra sånt från "mina" fina goa tanter=)

Enzo har varit hemma länge för första gången idag eftersom Daniel började på nya jobbet. Han kommer vara hemma själv som längst 6 timmar om dagarna, Eddie går hem direkt efter skolan & tar honom. Man det verkar ha gått bra, ingen "olycka" på hela dagen.

Alicia hade tid på återbesök hos tandläkaren idag, den bokaes när jag fått veta mitt arbetspass, men rätt som det var bokades den om & jag skulle jobba en timme längre, så då hoppade mamma in & hjälpte till & tog henne till tandläkaren. Vi ska på täta kontroller nu & det är dax om 14 dagar igen. Hon skulle fortsätta ta det lugnt med att bita osv. men om några dagar kunde vi börja borsta tänderna igen.

Daniel har haft det bra på jobbet. Idag har han sorterat in papper i pärmar, det kommer nog bli kanon tror jag=)

Söndag igen

Vi åkte hemåt vid elvatiden idag, det var uppehåll & blåsfritt men ändå inget vidare väder att sitta ute i.
Man har ju alltid ett par maskiner att tvätta efter helgen & annat att göra inför veckan som kommer.
Skjutsade in Eddie till drillen & veckohandlade samtidigt, senfor vi runt för att hitta en fleecejacka till Alicia, hon hittade en på Intersport till slut.
Annars blir nog resten av dagen till att slappa, barnen ska fösas in i duschen, men sen blir det lugnt i tv-soffan tror jag=)

Blåååååst




Hu vad det har blåst här på Öland idag!! Hela förmiddagen satt vi inne i husvagnen & kurade, det blåste & regnade & var svinkallt ute..
Vid halv två skulle Lova vara på kalas på Leos lekland, Alicia ville följa med, så vi tjejer åkte. Eddie, Enzo & mormor gick en runda in till Borgholm så länge.
Kalaset varade i två & en halv timme, som tur var så stannade även Sanna, så vi tog ett par koppa kaffe medans kalaset höll på=)
Vi var inte tillbaka på campingen förräns halv sex & då blev det grillad kyckling med potatisgratäng. Resten av kvällen kollade vi på tv i förtältet, mamma & pappa kom & tittade de med.

Gissa hur många som campar här denna helgen??
Jo vi & mina föräldrar haha..sanna campare va?!

Nu är helgen äntligen här igen & vi sit...

Nu är helgen äntligen här igen & vi sitter i bilen på väg til Öland=) Jobbveckan har gått fortare än vad jag trodde den skulle. Idag har jag varit på en träffpunkt i Rinkabyholm, det var ett mycket bra ställe & där vill jag gärna jobba fler gånger!! I kväll blir det nog till att sitta i förtältet under en filt & bara ha det gutt!!


Fy fan vad bra!!

Vilken bra dag detta blev då.. Daniel har fått ett JOBB!!!
Han ska jobba på BMW Autogruppen=)

Mysdag med tjejerna

Alicia fick stanna hemma från skolan idag eftersom hon behövde vila & ta det lugnt efter gårdagens olycka. Lova ville oxå vara hemma, så det fick hon.
Daniel skulle iväg på behandlingsbadet + på ett möte & Eddie gick iväg till skolan, så vi hade en riktigt mysig tjejmorgon med morgon-tv & glass=)

Alicia känner sig bättre idag, har inte så himla ont längre, men är öm, svullen & blåröd på insidan av underläppen & är även öm på näsan. Det är fortfarande svullet i munnen & det är blod mellan tänderna. Som tur är verkar hon inte bry sig så mycket om att tänderna inte sitter där de ska, vifår hålla tummarna nu för att det kommer gå vägen för henne!!

Framåt elva åkte vi in till modehuset för att leta byxor till Alicia, hon har inte ett enda par som funkar just nu..ena paret har en limfläck som inte går bort & jeansleggingsen har fått hål på bägge knäna.. Inte ett enda par hittade vi som passade..alla i hennes storlek var slut!!
Vi fortsatte in till City gross för att handla mat inför campinghelgen.

Nu lagar jag mat & om ett tag bär det av mot jobbet, jobbar 15:30-21:30 i kväll.. Skulle helst av allt vara hemma & vila, gårdagen känns fortfarande av i form av illamående, huvudvärk & en känsla av olustighet i hela kroppen..

Hua vilken otäck eftermiddag

En lugn & trevlig eftermiddagsfika med Sanna & hennes dotter avbröts abrubt av att Alicia & hennes kompis krockade med varandra på studsmattan..
Emma, kompisen kommer in helt blodig i pannan & säger att Alicia skadat sig. Jag kommer ut till studsmattan där Alicia sitter ner & gallskriker.. En jättepöl av blod fylls på med mer som fullkomligt forsar ur hennes mun.. Först tror vi att det är näsblod, men när vi ber henne öppna munnen ser vi att tänderna står hej vilt & hon har superont!!
När vi tittar närmare på Emma ser vi att hon har fått ett ganska rejält jack i pannan..
Det fick bli akutbesök hos tandläkaren med Alicia & Emmas mamma mötte upp oss där & gick vidare till sjuksköterska som fick tejpa hennes jack i pannan.
Hos tandläkaren säger de att tänderna är upptryckta i överkäken & har flyttat sig. Tandköttet är ganska rejält svullet oxå, men som tur är verkar tänderna sitta i alla fall & är inte lösa. Det fanns inget att göra nu utan bara hoppas på att de kommer "halka" till rätta igen så småningom & så återbesök på måndag igen. Men det blir flytande föda & inget hårt att tugga på två veckor & tänderna får vi inte borsta utan ska pensla på med en speciell kräm.

Sanna som var här på fika när allt elände hände, var så snäll & erbjöd sig ta med Eddie & Lova hem medans vi for till tandläkaren. Senare när vi skulle hämta dem blev vi inbjudna på middag..så himla snällt=) Det var skönt att slippa tänka på matlagning efter alltihopa..man blev rätt rejält skärrad & jag mådde illa länge efteråt.
Det känns fortfarande inte bra & helst önskar jag att jag vaknar upp snart & allt bara var en hemsk dröm!!
Stackars lilla Alicia..jag hoppas verkligen tänderna kommer rätta till sig & att de inte dör eller blir missfärgade, just nu kan hon inte säga S längre. Det känns konstigt i munnen för henne när tänderna flyttat på sig, men som tur ärhar den värsta smärtan lagt sig, det blir som bedövat sa tandläkaren.



Stackars lilla snuttan..

Fotbollsstart

Är så där skönt trött & seg just nu..sitter under filten i soffan med både Enzo & datorn i knät=)
Håller som bäst på att försöka väma upp mig efter att ha varit på Alicias fotbollsträning i kylan.. Både Enzo & Lova var med så vi gick lite runt fotbollsplanen under den timmen & Enzo lekte av sig ordentligt, fick till & med bli en tass- & magdusch när vi kom hem;)
Alicia har börjat spela fotboll nu igen & idag startade ett tjejlag & det tyckte hon var riktigt roligt!!

Annars har jag jobbat idag, 7-15:30 i Rockneby. Det gick jättebra & det verkar vara ett bra ställe=)
Körde med gps för första gången idag med, sketasmart att ha det på en hemtjänst.. Det blev hur lätt som helst att hitta till personer jag skulle som bodde utåt i skogarna!

Alla dessa vidriga fästingar tog vi från L...

img_6807 (MMS)

Alla dessa vidriga fästingar tog vi från Lilo nu ikväll!! 10 stycken!! Sammanlagt har hon redan haft 20 kräk.. Nu blir det droppar i nacken i kväll, men hon är så duktig för hon är ju inte så vidare kelig av sig, men när hon har fästingar kommer hon alltid upp till mig & ska kela, antagligen för att jag ska ta bort dem;)


Just nu är det mest jobbande för min del...

Just nu är det mest jobbande för min del! Dag 2 av 6 i rad är avklarad & helgen kommer lite närmare;) I går kväll var jag på Bärnstenen, ett ställe som inte ens tillhör mitt team, fick leta på Google vart det låg så det gick bra! Sen var det bums i säng för i morse ekade väckarklockan 5:30..hua.. Idag har jag varit på mitt favvoställe Läckeby så den dagen gick som smort=) Direkt efter jobbet cyklade jag hem för att hämta upp Lova & sen åkte vi in till bemanningen där jag fick medicindeligering för hela kommunen..perfekt!! Sen for vi vidare till Maxi för att veckohandla. Eftermiddagen har gått i flitighetens tecken, har skurat badrummet & röjt undan på övervåningen, får fortsätta där uppe i morgon med dammsugning, sen har tjejerna duschat & nu är det alldeles straxt dax för barnen att sova. I morgon blir det jobb i Rockneby hemtjänst för första gången, vi får se hur det går;)


Då var första campinghelgen slut & vi är p...

img_6807 (MMS)

Då var första campinghelgen slut & vi är på väg hemåt igen. Nu blir det till att packa upp & fixa middag, sen jobbar jag mellan 15:15-21:00 i kväll.


Första majtåg










Idag har Eddie varit med i första majtåget inne i stan med drillen. Som ensam kille i hela drillsällskapet fick han äran att gå främst i ledet i sin grupp!!
Han har verkligen sett fram emot denna dag & nu var den äntligen här=)

Valborg


Majbrasan


Campingfolket skålar in 1 maj


Enzos nya kompis Joppe


Igår kväll firade vi in första maj med en liten majbrasa. Alla som campar denna helgen var med & det var trevligt..fast lite kallt.

Enzo har fått en ny kompis, Joppe. De två har haft det jätteroligt & sprungit omkring lösa & lekt med varandra=)

Enzo & jag sitter ute & njuter av morgonen...

img_6807 (MMS)

Enzo & jag sitter ute & njuter av morgonens solstrålar, synd bara att det blåser idag, men man får försöka hitta sina lä-ställen:) Igår kväll tändes en liten majbrasa vid stranden, det var mysigt, men jag gick hem med tjejerna rätt tidigt för de frös.ja det gjorde jag med för den delen;)


RSS 2.0