Födelsedag


I onsdags var det min födelsedag, hela 37 år sen jag föddes..herregud!
Jag blev firad ordentligt hela dagen, först kramar på morgonen sen fick jag både present, sång & lunch av min jobbarkompis. Sen kom Lovas kompis med en present från sin fina mamma. Hemma firade vi på kvällen med presenter, blommor, lite extra god mat & fika. Lilla Olivia tyckte det var kul att sjunga "ja må hon leva" så den fick jag höra ett par gånger i olika tappningar, "jag vill leva" "ja må Helena" ❤️

Tidig födelsedagspresent


Nu var snart den här helgen gången & halva januari gånget.. Tiden går så snabbt att man knappt hinner med.

Igår fick jag en tidig födelsedagspresent av mamma & pappa, en vinterjacka från North bend..jättefin!!
Idag har jag invigt den, Olivia & jag tog oss en runda i ett kallt & blåsigt Kalmar & jackan höll värmen så jag slapp frysa:-)


Hej då Bugaboo BeeIdag sålde jag & skickade iväg mitt fina lilla Bee.. Mitt andra Bee i ordningen, har ju redan haft ett likadant innan som jag sålde men sen ångrade & köpte ett till, haha;-)
Men denna gången är det för gott! Denna vagnen passar bäst som shoppingvagn & det känns lite lyxigt att ha en sån här pass dyr vagn stående & bara användas lite ibland.. Vi kommer därför att byta ut den mot en mycket billigare vanlig sittvagn som passar bättre till våra motionsrundor (som vi ska komma igång med nu igen). Det känns alltför omständigt att ta med sig hennes älskade Brio spin hem från förskolan varenda dag då hon sover i den där..


Eddies nya rum

 
 
 
Renoveringen av Eddies rum är i stort sett klar nu, det är bara lite småpill kvar, som att sätta upp tv:n på väggen, skaffa ett litet bord, fönsterlampa & nattduksbord & så lister över garderoberna.
Det blev så himla snyggt & Eddie är mer än nöjd!! Tusen tack till mamma & pappa som varit här & hjälpt till massor!!

Renovering pågår..

 
Så var det Eddies tur att få sitt rum renoverat & nystylat.
Han har helt valt färger & tapet själv, det blev vitt tak, vita väggar & så en tegelvägg som fondvägg..superbra val om man frågar mig..han har lika bra smak som sin mor;-)
 
Mamma &pappa är här & hjälper till oxå så det går verkligen undan. Idag blev tapetsringen klar & de har börjat med att bygga garderober vid andra kortsidan..det är ju snedtak så det blir lite pill & specialbygge.
 
Ska bli spännande att se hur allt blir när det är klart!

Välkommen 2015

 
Välkommen år 2015!
 
Vi firade in det nya året med Daniels syster med familj, så sammanlagt var vi 11 stycken här hemma:-)
Jag hade lagat toast skagen till förrätt (första gången i mitt liv & jag hade för mycket röra så den blev lite lös..men ändå god). Till varmrätt gjorde jag dubbelmarinerad fläskfilé, potatisgratäng, två sorters såser & sallad och till efterrätt vitchokladcheesecake med passionsfrukt.
Vi hade en mycket trevlig kväll & till och med lilla O höll sig vaken till tolvslaget:-)

RSS 2.0