Julafton 2015

 
 
 

Drömmar om utbyggnad

 
 
 
Jag har en DRÖM, jag önskar mig ett matsalsrum!!
 
Trots att vi har ett jättestort kök så är det ändå svårt när vi ska bjuda hem folk, det blir alltid att vi får möblera om och kånka fram extrabord och stolar..tänk om man kunde få ha ett s t o r t bord med många stolar framme hela tiden..ett matsalsbord.
 
Sen denna tanke och önskan föddes i mitt huvud har jag kommit på flertalet lösningar, men ingen av dom går att genomföra som det ser ut idag..
Några av idéerna:
* riva vägg mellan kök och vårt sovrum och då ha ett kök kombinerat med matsalsrum
* riva vägg mellan kök och sovrum, flytta vardagsrummet till ett kombinerat kök/vardagsrum och ha matsalsrum i nuvarande vardagsrummet
Men..båda dessa idéer medför att vi då inte har sovrum så det räcker..
 
Min nya och bästa(?) idé är att bygga ut vardagsrummet mot framsidan. Finhallen används aldrig så den tänkte jag bygga in så det blir en utbyggnad på ena sidan av framsidan..gärna med många fönster:-)
 Kanske man kan förstå hur jag tänker på ritningen jag pillat med nu när jag vabbar med lilla O.
Daniel..har vi råd???!!;-)
 
(bilder från Google)

Snart är det jul igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det jul i vårt hus..eller på väg att bli åtminstone.
Lussebullarna är bakade, i år bakade vi dom med vit choklad i och vilken skillnad det blev! Kanske inte jättemycket i smak men i saftighet..dessa är mycket godare.
Pepparkakorna är också bakade, ska bara göra en glutenfri sats med. Glutenfria köpepepparkakor är helt okej, men inget slår de hemmavarande peppisarna, det är barndom det!
 
Idag hann jag bara vara på jobbet fram till 10, sen var jag tvungen att ge mig av till dagis för att hämta hem en febrig liten tjej.. Daniel är i Stockholm sen igår kväll och kommer inte hem förrän natten till torsdag så det blir jag som får vara hemma i morgon med.
 

RSS 2.0