4-h gården
Känns lyxigt med en ledig dag mitt i veckan!
Det var bara jag, Lova & Olivia hemma idag så då ville vi passa på att göra något extra kul nu när vädret var så fint oxå..det fick bli en tur till Skälby.
Olivia är ju så djurintresserad, hon var nyfiken på grisarna, getterna & kaninerna..men när vi kollade på korna & en av dom muade blev hon rädd & ville gå därifrån, haha.
Vi avslutade besöket med lek på den stora lekplatsen.

Jag har massor av fina foton i kameran sen Eddies 14-årsdag & midsommarhelgen, men tyvärr funkar det inte att föra över korten för tillfället..så jag får återkomma med det.

Michael Kors


Min snälla fina mamma överraskade mig häromdagen med att jag skulle få välja ut en fin klocka i stan.
Vi möttes upp i vår lokala klockaffär för att välja & vraka bland alla fina klockor. Jag hade innan bestämt mig för att jag ville ha en i rosé & helst med vit urtavla.
Efter en stunds velande & provande valde jag till slut ut den lyxiga snygga klockan vi tittade på allra först, en roséfärgad Michael Kors med vit urtavla!!
Jag är såå nöjd & såå tacksam!
Klockan är så fin att den blir som ett smycke på armen..kommer bära den varje ledig stund.Skolavslutning 2014

Fina älskade sommarlovsbarn
 
Sommaren är här & nu även sommarlovet!
I förmiddags var vi som vanligt på den stämningsfulla skolavslutningen i Åbykyrkan, det är nästan då som först, man känner att det verkligen är sommar på riktigt!
 
Jag har nu en veckas semester framför mig..det ska bli härligt att få dela sommarlovets första vecka med mina älskade ungar. På onsdag eftermiddag rullar vi över husvagnen till Böda för midsommarfirande, det ska bli underbart!
 
Alicia gjorde comeback inom fotbollen häromveckan efter ca två års uppehåll, hon hann dock bara vara med på träningen en gång & ca fem minuter på första matchen innan hon blev fälld av en motståndare..fallet blev så illa att hon bröt ett ben i handen.. Såå nu går hon gipsad, lagom kul på sommaren, men som tur är så rullar veckorna på snabbt & snart är det bara två veckor kvar.. Dock missar hon danslägerveckan som hon skulle varit med på nästa vecka, men vi får väl hitta på nåt annat skoj i stället.

RSS 2.0