Lördag

 
Vi vaknade upp till en regnig lördag med en fortfarande febrig Olivia..igår kväll kräktes hon upp allt slem, det var skönt i alla fall.
Vi tog en snabbis inne på maxi på förmiddagen eftersom Eddie ändå skulle skjutsas till jobbet, sen tänkte jag att det skulle vara mysigt med en innedag, men blev förstås rastlös med engång.. Så jag fick med mig Olivia och Enzo ut i ösregnet på en riktig långrunda och sen fick det bli en halvtimmes ben-rumpa hemma. Enzo fick sig en dusch med.
Denna och nästa vecka är vi kattvakt åt farmors Måns, inte en enda gång har vi behövt åka till lägenheten för att ge honom mat för han kommer hem till oss när han vill äta eller vila, i eftermiddag hittade vi både Måns och Lilo sitta ute i regnet "tillsammans":-)

Ledig fredag

 
Igår var det min lediga fredag som jag har en gång på fyra veckor och då vaknade givetvis Olivia med hög feber och slemhosta!
Hon som knappt varit sjuk en dag sen dagisstart och nu har hon varit sju två gånger på två veckor..stackarn!
Så det fick bli en mysig hemmadag med en uppfriskande kvällspromenad i solnedgången senare.

Powerwalks

 
Denna veckan blev det lite si och så med gymmet, Daniel har behvövt jobba över och jag hade ingen som kunde passa Olivia, måndagen var det enda dagen jag kom iväg, då blev det ett benpass, sen har det fått bli långa promenader kvällstid och runt sjön på dagtid + ben och överkropp hemma. 

Vecka 10 = Sjukstuga

 
Vecka 10 var en riktig sjukvecka här hemma.. Det började med att Olivia fick en massa nässelutslag på söndagen och att hon kräktes på kvällen.. Sen kom och gick utslagen och febern hela veckan och vissa dagar såg hon fruktansvärd ut, värst var det i slutet på veckan när de satte sig under fötterna och hon inte kunde gå, sen så kliade det nåt vansinnigt om nätterna med.
Lova hade ont i magen och var dålig hela veckan hon med, så det blev dubbelvabb för hela slanten.

Alicia 14 år och tjejernas kalas

 
 
Den 7/3 fyllde vår älskade Alicia 14 år och hon firades med sång och presenter på morgonen, sen hade hon önskat grillat kött med potatissallad till middag och tillsist morotskaka till fika.
Jag vabbade med Lova och Olivia som var sjuka så vi bakade och förberedde inför kvällen medan Alicia var i skolan.
 
Sen helgen efter hade vi kalas för nära och kära, vi firade både Alicia och även Lova som blir 12 den 26/3. Vi bjöd på exotisk planka från Magneten och till kaffet blev det Gino med glass och kladdkaka. Riktigt mumsigt alltihopa!

Vintern kom tillbaka..

Huu..mitt i alla vårkänslor vaknade vi upp en morgon i början av mars och såg detta!!

Februari 2017

Då jag varit dålig på att uppdatera bloggen (igen) får februari sammanställas i ett inlägg..
 
Vi var bjudna hem till familjen Wiberg för en riktigt mysig spelkväll!
 
Jag har kommit i gång ordentligt med träningen och tränar ca 3 dagar i veckan på gymet och så hemmaträning och långpromenader på det.
 
Vi överraskade tjejerna med två dagar på Gekås med hotellövernattning i slutet på sportlovet, Eddie var samtidigt i Stockholm med Bastian.
 
Vi var barnfria en lördag till söndag, började med att träna följt av biobesök, restaurangbesök och hemmamys! Det är så oerhört lyxigt att få vara själva ibland och viktigt tror jag.
 
Jag fick lust och energi att ändra om lite i köket, så hyllan med glasskeppor fick byta plats med bakmaskinen.

RSS 2.0