Annorlunda vecka

 
 
 
 
 
 
Denna veckan började minst sagt annorlunda. Först fick lilla O magsjukan söndag morgon..sen på måndagskvällen fick jag bröstsmärtor och ont i käkarna, försökte att ignorera det i över en timme, men sen gick det inte längre utan vi ringde 1177 som tyckte jag skulle åka in direkt. Efter undersökning på primärvårdsjouren blev jag skickad till akuten, fler prover och ytterligare EKG så tyckte läkaren att jag skulle stanna över natten. EKG-t såg bra ut, men de ville ändå vara på den säkra sidan och ta ett visst blodprov var tredjetimme eftersom jag haft ont i käkarna med.
Men som tur var så såg även de proverna bra ut och jag fick åka hem på tisdagmorgonen.
 
I torsdags var det sen äntligen dags för utvecklingsdygnet med jobbet, denna gång var vi på Halltorps gästgiveri. Alltid lika kul och denna gången var det nog extra roligt ämne och föreläsning, det handlade om våra olika personligheter och att vi alla behövs och kompletterar varandra. På kvällen bjöds det på julbord och trevligt sällskap.

Helgen som gått

 
 
Helgen som gått..det blev en ganska lugn hemmahelg, Olivia fick hög feber och var helt utslagen här i lördags. Hon satt som ett plåster på mig och bara ville sova i min famn..jag hade ju givetvis tusen saker jag tänkt göra, men fick begränsa mig. Röjde undan på övervåningen i alla fall och fick 4 stora säckar med kläder och skräp packade.
 
I fredags provade vi hemstädning. Det kändes så himla lyxigt att mötas av doften av nystädat när de var klara, duschen och köket glänste..härligt! Nu ska jag bara räkna på om vi har råd att få hjälp varannan vecka, det känns som att det skulle underlätta en massa i vardagen eftersom vi båda jobbar heltid och det är skönt att slippa det där extra noggranna städet, att det räcker med att bara dammsuga och plocka undan i veckorna..
 
 

RSS 2.0