Sista dagen på sommarlovet

 
Sista dagen på sommarlovet avslutades med en glass i hamnen:-)

Pool- och grillparty!!

 
 
I går eftermiddag/kväll var vi på grill- och poolparty hos familjen Holmén.
En riktigt lyckad fest med trevliga människor, god mat, roliga tävlingar och mycket bad. Nu är vi ju direkt inte mindre sugna och längtande efter en egen pool, men förhoppningsvis är det vi som kan ha en massa poolpartyn redan nästa sommar:-)

Kalmar stadsfest

 
Förra helgen var det återigen dags för Kalmar stadsfest. I år var det inga artister som vi kände att vi direkt ville in och lyssna på, förutom Samir och Viktor då förstås, Olivias stora idoler!
Efter konserten köade Lova och Polly i nån timme för att få ta bild och köpa en keps som signerades av Samir, Viktor, Sigrid och Theo.

IC i Kroatien

 
Just nu är Eddie på Internationell cup i Porec, Kroatien med teamet.
Från den 6/8-15/8 är han där och han har skickat så härliga bilder och uppdateringar om hur de har det där i värmen och solskenet!!
I torsdags kunde vi följa tävlingen live på youtube, dom var jätteduktiga, endast 3 tapp!!
 
Bilderna kommer från Eddie, Kalmar drill och Svenska drillförbundet.

Utmaning

 
 
Den 31/7 startade jag en utaning till mig själv, träna varje dag i 1 månad. Jag kände att jag behöver komma igång med det "hälsosamma" livet igen och behöver då en kickstart.
Med träning innebär då t ex powerwalk i minst 45 minuter, styrketräning i minst 30 minuter.
Jag äter normal kost, men i lite mindre mängder och godis och dylikt endast på helgen.
Känns skönt att vara igång igen!!

Vecka 31 och 32

 
Två arbetsveckor har redan swishat förbi nu.
Hel första och halva andra veckan var tjejerna på kollo hos mamma och pappa och torsdag-fredag andra veckan hos farmor.
Dom har haft två mysiga veckor och varit vid stranden, på stan, på marknad bland annat. På marknaden blev de även fångade på bild och med i tidningen!
Jag mjukstartade dock med ledig fredag första veckan, då åkte Alicia, Olivia och jag till modehuset och fikade lite. Det var desstutom Daniels födelsdeag som vi sedan firade med grillat och marängtårta, vi överraskade honom med ett par Adidas superstar som han suktat efter så länge.
Vår badgalna lilla Olivia har badat i ur och skur varenda kväll.
Nästa vecka är det sommarlovets sista vecka, Olivia ska börja på förskolan igen med Eddie, Alicia och Lova får njuta en vecka av ledighet till.

RSS 2.0