Långhelg pågår

 
 
Långhelg, och vilket väder den bjuder på dessutom!!
I torsdags som var röd dag satte vi upp både den stora poolen och Olivias lite mindre..hon och Isabelle kunde inte vänta till den blev varm utan hoppade i så fort den var fylld..iiiiiskallt!!
Jag klippte gräset i bikini och det kändes precis som om det var sommar och semester:-)
I fredags jobbade Daniel och då passade jag och Olivia på att hälsa på Sanna och Jeppe på Rafshagen, sen blev det bad i poolen ige för Olivia..riktigt varmt var det ute och vi var ute hela dagen. Olivia fick fram sitt soltält och lekte därinne med dockorna, Eddie och Alicia solade och Lova är iväg med Pollys familj to-lö.
Idag ska vi på middag hos farmor och enligt väderappen ska det bli uppemot 29 grader ute, i natt fick vi sova med sovrumsfönstrena på vid gavel samt tvärdrag från kupan..

Drill-SM 2017

 
 
I fredags hade vi tagit ledigt allihopa för att åka till Linköping och heja på Eddie som skulle tävla i SM.
Innan vi åkte hade Olivia tid hos doktorn, vi sökte för att hon i perioder kräks 2-3 gånger i veckan..hon fick ta lite prover och var så förvånansvärt duktig, jag som hade oroat mig för detta;-)
 
Sen mötte vi upp mamma och pappa för att starta färden mot Linköping. Det blev varmare och varmare längs vägen och när vi kom fram var det 29 grader..nästan olidligt varmt! Jag som bara hade mina tjocka gympadojor med mig fick köpa ett par tunnare tygskor för att överleva;-)
 
Vi checkade in på Scandic Frimurarhotellet som låg centralt i stan och nära till sporthallen.
 
Fredagen ägnade vi åt att gå på stan och sen äta på kinarestaurang. Linköping är en jättemysig stad, jag blev positivt överaskad och kan mycket väl tänka mig att åka tillbaka för en weekend.
 
På lördagen var det invigning och grundomgång. Eddie gick såklart vidare till final både i solo och med teamet!!
 
På kvällen sen gick vi 3 km för att komma till en pizzeria som bakade egna glutenfria bottnar och den pizan var väl värd den promenaden..gud så gott!!
 
Så kom söndagen, finaldagen!! Eddie gjorde superbra i från sig och kom 3:a med sitt solonummer!!:-) Desstutom blev han uttagen till att representera Sverige på EM i Italien i början på juli!!!!!!
Med teamet kom dom på en delad 2:a plats!! En riktig toppenhelg som verkligen gav utdelning!!
Det är så roligt att följa med på tävlingarna!!

Semesterplaner

 
Nu är planeringen för sommarsemestern i full gång, i går bokade vi en resa till Sopot i Polen! 
Det ska bli så roligt att få sola och bada på fina Sopot beach och kolla in alla sevärdheter som finns i Polen, bara två månader tills vi åker..det går undan nu!!
 
Vi har tidig semester i år och börjar direkt efter midsommar, midsommar ska vi tradiotionsenligt fira på Böda sand i husvagnen. Håller tummarna för att vi får lika fint väder som förra året, då var det som högsommar hela midsommarhelgen.
 
Sen ska Daniel och jag troligtvis till Köpenhamn på tumanhand en weekend med, det brukar vara skönt och avkopplande att få åka iväg bara vi en gång om året.
 
Nu längtar vi, den bästa tiden på året har vi framför oss!!

Valborg 2017

 
Valborg firade vi med hemmagjord pizza innan vi gick ner till valborgsfirandet. 
Jag köpte två lotter för 20:-/st och vann då högvinsten!! Jag valde då ett Kumquat-träd, jag har kollat på såna träd så många gånger med tyckt att de är för dyra, men nu så fyndade jag ju ett för 40:-!
Efter att elden brunnit ut så gick vi hem igen och fikade då på efterrätten Alicia gjort, mjökchokladspanacotta med hallon..gott!
 

Mysdag med tjejerna

 
I fredags var det stägningsdag på förskolan och skolan, så jag var föräldraledig med mina två minsta tjejer.
Vi började dagen tidigt med frukost i soffan framför Ronja. Klockan 11 hade vi bokat klipptid på salong Vide och vänner till Lova. Hon blev bortskämd med hårtvätt, massage och klippning av topparna, sen lyckades vi äntligen att övertala Olivia till att klippa hennes toppar med, det var välbehövligt. Hon fick även en fläta i luggen och lila hjärtan sprayade.
Sen gick vi i några butiker innan vi tog lunch på Mc D, Lovas kompis Alice var med oss oxå, det två lekte hela eftermiddagen hos oss sen och avslutade med att sova hos Alice. Jag hade lovat Olivia att övernatta i hennes rum, så så fick det bli.

RSS 2.0