Större tomt

 
Häromdagen var en trädfällare här och fällde 7 träd, bland annat vår stora körsbärsträd och grannens höga björk, nu kommer vi få m y c k e t härlig sol i sommar i poolen!!
Sen så har Martin och hans grävare varit här och röjt undan och rensat efter både bodar och träd + att de har schaktat av, se så stort det blev!!
Insynen oss grannar emellan kom lite oväntat, jag hade inte riktigt föreställt mig att det skulle bli så öppet, men det är bara en tid nu innan plank och allt kommer upp.
Tyvärr så har det uppkommit ett problem med att kommunen missat att Kalmar vattens ledningar går precis där garaget ska stå, vilket innebär att man inte får bygga där trots att vi fått bygglov??!! Det är inte vårt fel utan deras eftersom vi tydligt uppgav det på bygglovet.
Så nu står allt stilla ett tag medan dom ska ha möte sinsemellan och se hur vi ska lösa det.
Vi tänkte gå ut och mäta senare idag så vi har en plan b på vart vi skulle kunna ha garaget ifall det trots allt blir tvärnej..

Projekt dubbelgarage & pool

 
 
Igår rensade vi ur det allra sista ur bodarna och flyttade alla stenplattor som vi ville ta till vara på.
 
Idag startade "projektet dubbelgarage & pool" på riktigt!!
Martin har rivit bodarna och grävt bort gräs där vi ska ha poolen och pooldäcket. I morgon kommer trädfällaren och ska fälla körsbärsträden, grannens stora björk och lite andra träd vi vill bli av med.
Det ska bli så roligt att se detta stora projekt växa fram!!

Hänt sen sist

Vår lille gosse har varit hos tandläkaren och tagit bort en massa tandsten
 
Olivia har varit på fotbollsavslutning och fått medalj
 
Alicia har gjort sin andra gastroskopi och coloskopi
 
Olivia vågade äntligen ta hål i öronen
 
I lördags var vi i Alvesta och Växjö mellan 8:45-21:00. Alicia skulle till Alvesta med konfirmationsgruppen och för att slippa köra fram och tillbaka, stannade vi kvar och försökte roa oss i Växjö. Vi startade på Leos lekland, följt av lunch och två tre varv på Grand samarkand, sen åkte vi in till city och gick där till stängningdags. Åkte tillbaka till Leos och var där nästan till dom stängde, middag på mc donalds och allra sist, körde vi till Alvesta för att vänta in Alicia för hemfärd. En ganska rolig dag, mest lyxig för Olivia som älskar Leos lekland;-)

RSS 2.0