Firat Lova



Idag har vi haft kalas för Lova som fyller tio år på torsdag!!
Det var våra nära & kära som var här på fika & Lova fick presenter innehållande pengar, vårjacka, pingisrack & bollar, gosiga tofflor & armband. 
Efter kalaset åkte vi in till Netonnet, Lova ville köpa sin efterlängtade dator nu när hon äntligen samlat ihop till en:-)











Min lördag


Lördagen spenderade Olivia & jag tillsammans med mormorn i Modehuset & i stan. Jag behövde beta av lite av födelsedagsshoppingen till Lova.. Hittade litegrann, men har en del kvar & det får bli på luncherna i början på veckan.
Strax innan vi skulle bege oss hemåt gick jag & gjorde ett till hål i örat uppe i brosket, har länge funderat på det & nu blev det äntligen av!

På kvällen kollade vi på nyaste Beckfilmen, Lova hade två övernattande kompisar så vi hade fullt hus:-) Mitt i natten körde Daniel & Alicia in till stan för att hämta upp Eddie som kom med bussen från Borås, han hade kommit 4:a med teamet i tävlingen!

Veckan som gått



Förra helgen åkte jag, Alicia & Olivia över till Färjestaden & köpte en ny cykel till Olivia, sportaffären där hade ett bra erbjudande som vi inte kunde motstå. 
Resten av helgen ville Olivia vara ute & bara cykla & cykla:-)

Arbetsveckan har varit lite annorlunda men har gått snabbt, på luncherna har Kicki & jag försökt att ta tillvara på solens strålar & suttit ute mot väggen..så skönt!

Två kvällar har jag hängt på Daniel ut på powerwalk. Han är ju så duktig & håller på fortfarande, medan jag har haft en paus under vintern..men nu är jag på g igen!
Vi ska köra en stegräknarutmaning på jobbet i april & maj, det hjälper verkligen till & sporrar.







Kalmardrillen


Denna helgen har Eddie tävlat i Kalmardrillen.
Igår var det solo & det missade vi tyvärr eftersom vi hade födelsedagskalas, men det gick bra för Eddie i alla fall.
Men idag, när det var dax för teamen att tävla var vi på plats för att heja!
Eddors team var jätteduktiga & slutade tillslut på en femte plats..bra kämpat & riktigt kul att se!

VÅR i luften



VÅR, så himla härligt!! Idag sken solen & termometern visade 17 grader☀️
Det ville jag självklart ta tillvara på så Olivia & jag gick ut redan innan klockan 10.
Vi hängde ut vårens första tvätt, gick på upptäcktsfärd i skogen, gungade & jag grävde ur all jord ur mina tre pallkragar & tog bort dom..de senaste två åren har pissmyrorna tagit över i dom så det har inte gått att odla i dom.
Sen tjatade Alicia om att ta ut studsmattan, så hon fick hjälpa mig med det..efteråt hoppade hon & Olivia i minst två timmar i sträck:-)
Jag fick tid till att räfsa upp alla nerblåsta grenar.
Innan vi gick in för kvällen strax efter solen gått ner, satte vi igång grillen & grillade korv.
Underbar dag som vi njutit av tillfullo!












Alicia 12 år




Igår fyllde världens bästa Alicia hela 12 år!!
Vi firade tidigt i ottan med sång & presenter. Av oss fick hon en jacka, body butter från body shop, necessär, jeans, bikini, biopresentkort, halsband..
Efter en mysig äggfrukost städade vi & förberedde för släktkalaset.
Vi körde fikakalas med fem sorters kakor & dajmtårta.
Alicia uppvaktades av gästerna med massor av pengar, the fooo-armband & hela födelsedagens höjdpunkt, biljetter till The fooos konsert i Globen i september!!
Efter kalaset gick vi ut & grillade födelsedagsbarnets önskemat, kotletter, potatissallad, majs & paprika..mums!




RSS 2.0