Ljuvliga vår!!

 
Visst är det helt ljuvligt ute nu?!
Våren måste nästan vara den bästa tiden, eller sommaren är nog bäst fast våren ligger tätt tätt efter i rankingen. Det är ju nu som vi har allt det härliga framför oss, det är ju nu som naturen verkligen blommar ut & det är ju nu man njuter som bara den!!
När innesittandet byts ut mot kvällslekar ute i trädgården, grillen tänds flera gånger i veckan & man kan känns solens varma strålar på näsan..ljuvligt!
 
(nog för att jag helst skulle vilja ha ett funktionellt garage/förråd som man kan förvara saker i utan att de möglar, så slår det ändå inte våra gamla skruttiga bodars vackra utseende!)
 

Familjeeftermiddag med fiske

 
I söndags packade vi ihop fiskegrejerna & åkte till Horsöbron för lite eftermiddagsfiske.
Det var ju sånt himla fint väder & barnen har tjatat om fiske sen förra sommaren..så nu var det äntligen dags för årets premiär!
Kan väl säga att vi inte fiskar för själva fiskens skull, då ingen egentligen är så glad i fisk..& väl då var det tur att vi tänkt grilla kött till middag, för det enda nappet vi fick var en mört;-)
 

Middag på kollo


Igår var vi bjudna på påskmiddag hos mormor & morfar på kollo. Härligt vårväder, fast lite blåsigt emellanåt..men det gjorde inget eftersom vi kunde sitta & äta på den inglasade altanen.
Det är så mysigt på kollo & jag är glad att barnen får växa upp & vara där ibland..kommer själv ihåg hur mycket jag älskad att vara på min mormor & morfars kolonistuga när jag växte upp!
Alicia & Lova stannade kvar över natten när vi andra åkte hemåt igen:-)

Vår påskafton


Vilket underbart påskhelgsväder vi har!!
Påskafton var det verkligen sommarvärme & vi var ute hela dagen.
Påskharen hade varit här & gömt både godisfyllda ägg & presenter i trädgården:-)
När äggjakten var klar åkte vi in till Kalmar & pantade alla petflaskor & burkar vi samlat på oss i vedboden..670:- fick vi ihop! På vägen hem stannade vi till på Lek & Hobby & köpte en ny studsmatta till alla barnens glädje..den förra blåste ju sönder i en av höststormarna.
Vi avslutade sen aftonen med grillat ute i sommarkvällsvärmen & så lek tillsammans med hela familjen i form av studmattehoppande & fotboll.

Påskledigt

Olivia startade påskhelgen med att baka chokladbollar med Lova

Njuter av att ha flera dagars ledighet tillsammans hela familjen!
En riktigt härlig påskhelg med så lite som möjligt inplanerat. 
Sen som grädde på moset har jag påsklov hela nästa vecka tillsammans med barnen..det är lyx det!

Sommarens höjdpunkt är nu bokad & klar med, det blir tre nätter i Köpenhamn med bland annat en heldag på nöjesparken Bakken:-) Extra kul för barnen som aldrig varit i Danmark.


Världens sötaste påskkärring


Denna söta lilla påskakärring lämnade jag på förskolan igår❤️
Jag jobbade sen sista passet som timvikarie på hälsocentralen, så nästa gång jag stämplar in, 2/5, är jag fastanställd! 
Det känns häftigt & såå bra! Tänk att ha ett arbete man trivs med & verkligen längtar till..så har jag det:-)


Lilla dagisungen

❤️

Idag har vi varit lediga lilla O & jag, det känns skönt med en riktig långhelg innan nästa arbetsvecka.
Det går så himla bra för Olivia på förskolan nu, de tre senaste morgnarna när jag lämnat henne har hon inte ens blivit ledsen..det känns så skönt i mammahjärtat! Jag visste väl att det skulle bli en riktig dagisunge av henne med:-)
Snart såå..


Nu börjar det närma sig för den riktiga jobbstarten, bara 3 veckor kvar!
Jag har som tur är några pass inbokade innan dess, denna veckan jobbade jag måndag & tisdag & nästa vecka hela veckan, det är såå roligt & jag riktigt längtar tillbaka efter varje pass:)

RSS 2.0