Bus eller godis?!


Louise & Eddie


Eddie, Louise & Alicia

Äntligen var Halloween-dagen här..barnen har längtat länge nu!!
Eddie & Louise klädde ut sig & gick tillsammans, Alicia, Ella & Emma gick ihop med Mia & mig i bakgrunden.

Halloween


Tjejerna igår



Igår bjöd Ella & Lilly hem Alicia & Lova på ett litet halloweenparty.
Så här "hemska" såg de ut när de busade runt på gatan;)

Lovas tur


Lilla snuttan på café

Idag var det äntligen Lovas tur att få ensamtid & lyx hos mormor & morfar, som hon har längtat!!
Först tog de en tur på stan där hon fick välja ut ett par klädesplagg & tog fikade de på Nilssons. Resten av tiden blir det nog mys & uppmärksamhet till hundra procent:)
Till önskemat valde hon pizza, så det skulle hon få:)

Halloween


Finaste Enzo ute i förmiddags

Har jobbhelg denna helgen & börjar den med att jobba kväll på ett ställe jag aldrig varit på innan, men det ska nog gå bra..bara jag hittar dit;)
Som vanligt råder det delade meningar om när det är Halloween! Tjejerna ska i alla fall iväg till Ella & Lilly för ett litet Halloweenparty & sen ska Mia gå med runt med dem lite bland husen. Eddie & Louise har besämt att de ska gå i morgon i stället & en del propsar på att det egentligen är nästa helg. Jaja det är nog lika bra att ha lite godis hemma båda helgerna för säkerhetsskull;)
Tjejerna är bjudna på Halloweenparty hos Elin nästa fredag så vi firar ordentligt båda helgena, haha..

Tv-stjärna



Gissa om jag blev förvånad när de ringde från SVT idag & sa att Eddie blivit uttagen till att sitta i juryn på Bolibompas Minimello!!
Han hade tydligen skickat in att han ville det, fast det hade jag ingen aning om;)
Programledaren, Ylva på Bolibompa, kommer ringa & prata med med honom, & så får han säga hur han vill rösta på bidragen. Samtidigt kommer de visa ett kort på Eddie & hans klass.
Detta blir spännande & jag talar om innan det kommer att sändas så ni inte missar programmet!!

Äntligen

Äntligen har Eddie kommit iväg till skolan igen!!
Hoppas bara att han orkar hela dagen nu & att han verkligen är på bättringsvägen!! Annars är det bara att ringa hem, sa jag till honom i morse, Lova & jag är ändå hemma & lediga.

Segdraget

Eddie är inne på sin tredje sjukvecka nu & det börjar bli segt..vill att han ska bli frisk nu!!
Igår var farmor så snäll & var hemma med honom & idag har Lilly tagit hand om honom igen. Lilla Enzo har oxå fått vara med för att inte bli ensam så länge:) Vad skulle vi göra utan alla snälla runt omkring oss som hjälper till när det krisar?! Ni är guld värda!!
Har varit på utvecklingssamtal med Alicia idag & hon sköter sig & är så klart jätteduktig i skolan♥

Halloweendräkter

Efter jobbet åkte jag & barnen in till stn för att köpa halloweendräkter inför kommande halloweenparty. Alla hittade direkt vad de ville ha(för ovanlighetens skull). Fast vi blev ändå tvungna att parkera bilen igen & gå tillbaka, för Alicia upptäckte att hennes dräkt var trasig när vi skulle köra hemåt;)
Jag blev så glad i eftermiddag när jag fick sms från chefen om att min semesteransökan gått igenom!! Jag har tagit ledigt onsdag-fredag på höstlovet, trodde inte det skulle gå igenom eftersom jag var väldigt sent ute, men min snälla chef ordnade det ändå:) Så nu blir det långledigt kan man säga, har ledig dag på schemat på tisdag höstlovsveckan & sen de tre semetserdagarna på det samt ledig helg..det blir ju för sjutton 6 dagar i rad!! Skönt att kunna vara hemma med barnen nästan hela lovveckan så de "slipper" dagis & fritids, samt att Eddie slipper vara ensam hemma:)
Jag har lite dagar att ta ut eftersom jag tjänade in några stycken under sommaranställningen & nu om min anställning fortsätter får jag ju de vanliga semesterdagarna.

Leka ostört

Åhh detta med trångboddheten driver mig sakta men säkert till vansinne.. Kan knappt tänka på annat just nu, kollar hus dagligen på Hemnet & funderar samtidigt ut hur den bästa lösningen skulle bli om vi skulle bygga ut.
Idag kom ytterligare ett bevis på att det inte funkar länge till som det är nu. Alicia hade Lovisa hemma & lekte, men det dröjde inte länge förrän de ville gå hem till Lovisa i stället, för i Alicias rum kunde de inte leka ostört eftersom Lova hade sin kompis Emma här oxå.. Jag har oxå märkt att när Alicia & Ella leker, vilket de gör VÄLDIGT ofta, är de alltid hemma hos Ella, det är inte roligt här eftersom de inte kan stänga in sig & leka i fred.. Usch vad det känns tråkigt att inte kunna ge sina barn riktiga rum nu när de är så pass stora & det verkligen borde vara en självklarthet att få ha det!!

Enzo 1 år


Ettåringen

Flaggan är uppe för idag fyller lilla gossen 1 år!!
Han har firats med sång & godsaker i form av oxöron & tuggrullar med smak av kyckling:)
Vid halv ela gick jag ut för att städa upp på altanen & rätt som det var hjälpte hela familjen till att höststäda i trädgården. Vi har plockat in utemöblerna, klippt buskar, rensat ogräs runt huset & på gången. Barnen har städat utanför lekstugan & nu är det rent & fint i hela trädgården..om man bortser från ALLA löv;) De får vi ta en annan dag för efter 5 timmar är man ganska sliten i kroppen.

Vinterkängor


Eddies


Alicias


Lovas (hon har redan använt dem, därav smutsen)

Äntligen efter 4 timmars shoppingtur har vi hittat vinterkängor till alla barnen!!
Jag & barnen började dagen med att åka över till Sko dej på Öland, där fanns skor som både Eddie & Alicia kunde tänka sig, men inga i deras storlek så klart.. Vidare till Intersport inne i stan, där hittade båda kängor från Viking, Alicias storlek var slut, men Eddie fick ett par. Sen kollade vi Intersport på Giraffen, fast även där var just hennes storlek slut.. Efter mycket letande i ALLA skoaffärer åkte vi till slut till Skokällaren på Hansa city, där hon hittade ett par redan i onsdags men som jag då tyckte var för dyra. Men nu när vi varit runt överallt fick de bli dem i alla fall & de satt verkligen som gjutet & dagen till ära eftersom det är ett-årsjubileum fick vi 100:- i rabatt:)
Även att det svider i plånboken, så känns det bra att barnen har riktiga kängor, speciellt eftersom de säger att denna vintern ska bli jättekall!!

Envis körtelfeber



Den envisa körtelfebern har tagit Eddie i sitt grepp.. I går kväll var det dax för feber igen & huvudvärken kommer & går, mest kommer.. När den kommer får han jätteont, stackarn!!
Idag har mormor Lilly ställt upp igen & Eddie har varit hos henne hela dagen♥
Kände att jag var tvungen att ta reda på lite info om körtelfeber, då flera har sagt till mig att det inte är att leka med & att man måste vara väldigt lugn & försiktig i en månad efteråt.
Körtelfeber kan man ha i 2-3 veckor & sen kan man känna sig trött & orkeslös i månader efter. Man måste vara försiktig med magen, slår man sig i magtrakten kan mjälten spricka, den är ju svullen nu & det är ju inte så bra, andra sjukdomar som man lättare kan få nu är bihåleinfammation, blindtarmen, öroninfektioner & djup luftrörsinfektion.. Med andra ord ingen sjukdom man inte ska ta på allvar, synd bara att inte läkaren informerade om detta, då hade han ALDRG fått vara med på Världens barn galan, gymnastiken, drillträningen & simhallen..
Hoppas verkligen vår älskade kille snart är som vanligt igen, det är inget vidare att se honom må så dåligt till & från♥

Fredagsmys

Fredagsmyset är i full gång & det känns härligt att ha ledig lördag & söndag framför mig!!
Vintern har kommit & visat en försmak på vad som komma skall, synd bara att jag har jobbat så mycket de senaste dagarna & inte hunnit ta några fina vinterfoton på frost & snö..men jag kommer nog få fler tillfällen gissar jag på;)

Älskade mormor Lilly

Eddie vaknade i morse & hade fortfarande väldigt ont i huvudet, kände direkt att han inte kunde gå till skolan. Först kom vi överens om att han skulle vara ensam hemma eftersom jag har vabbat ganska mycket den senaste tiden & D hade ett viktigt möte, men efter en stund var han jätteledsen & hade så himla ont så det kändes såå fel att lämna honom.. Då blev min älskade mormor räddningen, ringde & frågade henne & det gick bra att Eddie kunde vara hos henne♥ Det kändes som en oerhörd lättnad att allt löste sig där i morgonstressen:)
Under dagen har han mått bättre, men han är fortfarande inte redo för skolan imorgon, utan det blir ytterligare en dag hos mormor Lilly!!

Var så upprörd över gårdagen när Eddie inte fick ringa hem för den elaka vikarien, så idag ringde jag upp hans riktiga fröken & berättade hela historien & sa att vi inte tyckte det var okej av henne att göra så.
Hon kunde inte försvara hennes agerande & kunde inte förstå hur hon tänkt & hon var riktigt orolig för alltihopa med Eddies körtelfeber & tyckte vi måste hålla koll på honom nu & se till att han blir ordentligt frisk nu.
Skönt att få prata av sig när man är så arg över något som är så viktigt.. Är verkligen glad över att Eddie fått turen att få en sån toppenfröken!!

Biverkningar


Syskonkärlek

Så nu är alla vaccinerade för denna gång!
Lova var på BVC nu i eftermiddags för vägning, mätning & vaccinering. Duktig som hon alltid är, tog hon sprutan utan minsta protest♥
Viktkurvan var lite konstig, troligtvis hade förra vikten vid 4 årsålder skrivits fel, eller så har hon ökat väldigt lite på detta året. Men hennes nuvarande vikt stämde mycket bra ihop med längden & hon såg helt perfekt ut tyckte sköterskan, men för säkerhetsskull ska vi komma på kontrollvikt & längd i början på nästa år.
Eddie fick ju sin stelkrampsvaccination igår & idag var det många i hans klass som kände av biverkningar.. Nästan halva klassen hade fått gå hem innan skolan slutade på grund av huvudvärk. Eddie har haft ont i armen & när han kom hem hade han jätteont i huvudet. Deras fröken är sjuk, så denna veckan har de en sur & arg vikarie, denna vikarie hade inte låtit honom ringa hem när han ville gå hem idag, fast han sa att jag var ledig..j-la kärring rent ut. Eddies riktiga fröken ringde hem i förmiddags innan jag visste om detta, vi skulle boka tid för utvecklingssamtal. Hon var orolig för att han haft körtelfeber & tyckte vi skulle ha koll på det ett tag fram över för det kan sitta kvar rätt länge i kroppen..passade på att tala om att Eddie inte tyckte om vikarien & att hon var arg & sur på dem hela tiden..synd att jag inte visste om detta med, men det kommer hon få veta, det är en sak som är säker!! Mår ett barn inte bra, ska det väl åtminstone få ringa hem & prata med sina föräldrar??!!
Sjuksköterskan på bvc sa för övrigt att äldre barn oftast mår sämre efter vaccinationer & att man kan må dåligt i två-tre dagar efter..

Babytand


Enzo har en av babytänderna kvar i underkäken

Enzo skötte sig exemplariskt hos veterinären i morse, så klart;)
Han reagerade knappt när han fick sin vaccination & kloklippningen gick jättebra den med!! Hon tittade honom i öronen, i munnen & kände på honom. Han såg ut att må mycket bra sa hon, men den ena babytanden i underkäken var fortfarande kvar & den nya tanden var redan på plats, så där har han dubbla tänder. Har man inte tappat tänderna vid den här åldern, måste man dra ut dem.. Så inom 6 månader måste Enzo sövas för att bli av med tanden..tråkigt, men nödvändigt.

Vaccinationstider

Helt plötsligt kom det vaccinationer på djur & barn, nästan alla på en gång;)
Eddie tog stelkrampsprutan i skolan igår & idag är det Lovas tur att få 5-årssprutan + att vi om en halvtimme ska ge oss av till djursjukhuset för att ge Enzo sin 1-årsspruta.

Söndag



Satte igång med söndagssteken direkt efter frukost i morse. Den sköter sig mest själv i ugnen, så därför var det skönt att få den klar innan dagens aktiviteter satte igång.
Skjutsade in Alicia på drillen på förmiddagen & passade på att handla upp mina sista slantar på mat.. Sen hem igen för att avnjuta steken.
Nu sitter jag & väntar på att åka till jobbet..jobbar 15:30-21:30 i Rockneby hemtjänst ikväll.

Höstbilder






Tog med mig kameran ut med det nya objektivet & fotade lite höstiga lövbilder.
Träden är ju så otroligt vackra just nu!!

Denna lediga fredag har vi annars varit på nån tillfällig utförsäljning av prylar i Folkets park..mest skit fanns det såklart;)
Huset har fått sig en omgång..igen..som vanligt. Det dammar igen så herrans fort, efter endast två dagar är det så dammigt så det inte är klokt. Har även målat de två senaste pallkragarna i samlingen.

Blåtira



Svullen & blå, ser ut som om jag gett honom en riktig rak höger, haha;)

Fick vabba idag med Eddie som fortfarande inte är riktigt pigg av körtelfebern..han orkar inte göra något ansträngande alls knappt, jag är ledig i morgon så det blir nog att han stannar hemma i morgon med för säkerhetsskull tror jag.
Idag har jag passat på att röja i "tvättstugan", städat, duschat & fönat lilleman & hämtat & skjutsat på D som inte får köra bil idag efter gårdagens operation.

Onsdagsmys

Maken är återigen inlagd på sjukan, denna gången är det en operation där något ska avlägsnas från bihålorna. Skjutsade in honom vid tolvsnåret idag & han skulle få stanna kvar över natten.
Alicia säljer just nu kläder från New body genom fotbollen, så vi gick hem till Mia & barnen för att sälja lite & blev då inbjudna på fika:)
Gick även in till farmor & farfar på vägen hem & fick en hel del sålt!!
Resten av kvällen ska vi ha det lite extra mysigt, barnen & jag. Vi har bestämt att de ska få sova hos mig allihopa♥
I morgon blir jag tvungen att ta en vab-dag, Eddie är fortfarande inte bra, har lika ont i halsen ännu & han vill absolut inte vara ensam hela dagen. Läkaren på vårdcentralen igår, sa att det var ett smittsamt virus, som var mest vanligt bland ungdomar, hette kissing disease;) Botemedlet var vila & ta det lugnt & använda all energi till att låta kroppen läka, värktabletter & dryck.

Semesterdag

På grund av att det fanns så dåligt med tandläkartider, tog jag en semesterdag idag. Har nu i morse varit & lagat ett stort hål i överkäken. Jag klagade på att det isade så i tanden nä'r jag var på undersökning för någon vecka sen, tandläkaren såg inget på röntgen, men tyckte det så lite konstigt ut när hon tittade lite mer noga på tanden. Idag när den lagades sa hon att det var ett stort hål, mycket större än vad hon trott innan!! Lyxade till det med bedövning, så jag kände inte ett dugg;)
Lova var duktig & satt still & kollade på hela tiden med, hon belönades med en sak ur leksakslådan innan vi gick:)
Nu dröjer det nästan en månad tills det är dax igen, men då är det utdragning av visdomstand!!

Världens barn-gala


Alla duktiga barn som var med & underhöll avslutade hela galakvällen med gemensam sång


Alicia genomför sitt drillnummer


Eddie med sitt pompom-nummer

Vilken kväll det var igår!! Lova & jag var på Världens barn-galan & tittade på när Eddie & Alicia uppträdde med drillen.
De var så modiga som vågade uppträda inför en fullsatt Kalmarsalen!!
Det var en blandad kompott av shower, i form av sång, dans, drill, teater & orkestrar. Kvällen flöt på bra & jag är så STOLT över mina fina duktiga barn!!!!!!
Vi var inte hemma förrän efter 22 & det första Alicia sa imorse när hon vaknade var att -det var så roligt att jag vill göra det igen!!

Synd bara att bilderna blev så mörka, jag provade mig fram med en massa olika inställningar, men det blev inte bättre än så här. Kanske vi satt för långt bort & det var mörkt, sen satt vi precis bakom ljud- & ljuskillarna som hade smålampor tända, så det kanske bidrog det med..

Dagens sjukvård

Gaaaaaaahhhhhhh, dagen sjukvård är ju så man blir vansinnig!!
Eddie hade över 40 graders feber i går kväll & nu idag över 39 grader med jätteont i halsen. Halsen är dessutom full av vita prickar & fläckar, så jag ringde vårdcentralen för att få en tid, är det halsfluss vill vi hapenicillin med en gång tänkte jag..
Ja men hallå..tror ni vi fick komma?? Nä ge det en dag till, säger tantan i luren..
Det är samma visa varenda gång man ringer -ge det en dag till. Ge panodil el liknande, vätska & glass & så får du väl vara hemma med honom..

En riktig ensamdag

Det är så himla sällan jag får vara helt ensam. Mina älskade barn vill oftast följa med mig vart jag än ska om det så bara gäller att gå en liten runda med Enzo eller något så tråkigt som att handla på Maxi.. Inget fel med det, tvärtom är det härligt att de så gärna vill vara med mig, men ibland är det skönt att bara få vara själv.
Idag blev en sådan dag, ingen ville följa med på Enzos morgonpromenad & då tog jag en extra lång runda bara för att passa på;) Sen skulle Eddie in på bowlingkalas & när jag skulle skjutsa honom lekte Lova med Wilma & ville inte följa med..så jag lämnade Eddie & hade sen 2 hela timmar på mig att bara vara & göra vad jag ville. Strosade runt planlöst på Rusta, Ikea & Bauhaus för att få tiden att gå..sköönt!
Hämtade sen Eddie & vi åkte till mormor för att hämta hem Alicia.
Väl hemma igen fick jag gå ut på långpromenad med Enzo i över en timme..ensam igen.. Skönt & välbehövligt att få rensa tankarna & bara lyssna på musik:)
Nu är hela barnaskaran samlad igen & nu njuter jag av deras små fina röster:)
Eddie mår desvärre sämre igen..han vaknade i morse av hemsk huvudvärk & mådde illa. Febern visade 38,5 grader. Efter ett par panodil mådde han kanon igen & åkte iväg på bowlingkalaset..men nu i kväll när tabletterna slutat värka är tempen tillbaka på 38,5 grader..

Lyx till mamman oxå



Mina fina älskade föräldrar köpte ett objektiv till sin kamera i somras & nu idag var de så himla underbara att de gav det till mig..bara sådär, jag fyller inte år & har inte ens en liten namnsdag!!
De tyckte att jag tar så fina kort & att jag troligtvis skulle ha stor användning för ett & då fick jag deras♥
Jag blev chockad & var inte alls beredd, men så oerhört glad & tacksam!!
Det kommer verkligen komma väl till pass redan på tisdag när Eddie & Alicia ska uppträda i Kalmarsalen:)

Alicias tur


Eddies nya Everest-jacka


Lovas Everest-jacka


Alicias Everest-jacka, mössa & vantar
(bilden är mms:et, därav liten)


Min fina tjej hos mormor & morfar i sin nya outfit

Ja, idag är det Alicias tur att få ha ett lyxdygn hos mormor & morfar helt ensam.
Jag tog med mig barnen in till stan på förmiddagen & där mötte vi upp mormor, Alicia & hon skulle shoppa ett par timmar innan de skulle bege sig hemåt.
Jag, Eddie & Lova var på stan även vi ett par timmar, fast vi gick själva. Hittade varsin vinterjacka på Stadium, de blir  syskonen Everest denna vinter;)
Eddie hittade även en matchande halsduk som vi köpte..nu återstår "endast" mössor, vantar & termobrallor;)
Fick mms av mamma på Alicias inköp, hon fick en vinterjacka, mössa, vantar, tröja & scarf!!
Jag hade lovat barnen att vi skulle ta en fika på Holmgrens & när vi kom in, satt mamma & Alicia där inne, så då fikade vi ihop innan vi skildes åt igen:)

Långhelg

Tar nu helg efter en dag på Calmar stadshotell, har varit på introduktion för nyanställda i Kalmar kommun. Vi var 70 "nyanställda" & fick en massa information av alla möjliga personer. Vi bjöds på fika & alltihopa avslutades med att vi även bjöds på lunch.
Ganska intressant dag, fast samtidigt jobbigt att sitta still så länge.. Men skönt att göra något annat än att jobba;)
Barnen var glada över att få gå hem tidigt & jag håller just på för fullt med att försöka få lite ordning i detta hemmet, dammsugningen är avklarad, så nu är det bara resten kvar innan vi kan ta efterlängtad fredagkväll!!

Härligt!!

Fick mitt nya schema på idag & det var precis likadant som innan..härligt att jobba lika mycket som förut men få mer i lön!!
Snart är det dax att ge sig av för att lämna Eddie & Alicia på drillträning. De har två extra pass denna veckan inför tisdag, då är det Världens barn-gala i Kalmarsalen:) 100:- kostar det att komma & titta för er som är intresserade.

Inkomster & utgifter

Yes, jag fick min vilja igenom & är från & med måndag anställd på 90%!!
Vet inte hur mycket mer det kommer ge i månaden, men mer än nu i alla fall:)
Givetvis fick jag inte glädja mig länge för mina nya kommande inkomster förrän nya utgifter var ett faktum.. Tandläkarbesöket visade att jag behöver laga en tand (har ett mellanrum där det samlas mat & som jag alltid får peta efter jag ätit något & som det tillslut blivit hål i) + att jag behöver dra ut en visdomstand! Ja men jippi & bye bye 2500:-..

Höstmysigt




Höstmys

Jippi!! Hoppas jag;)

Har märkt att mitt schema är på 93% medans jag är anställd på 80%, därför har det ju blivit så att jag legat mellan 30-50 timmars plustid varje månad. Upptäckte detta när jag & några andra anställda jämförde våra scheman & lediga dagar. Jag & de som var anställda på 93% har 9 dagars ledighet på 4 veckor, medans de på 80% har 12 dagars ledighet.. Hmm konstigt tänkte jag..
Ringde upp chefen nyss & berättade om min upptäckt & hon tyckte det var konstigt. Skulle kolla upp det under dagen & om det jag sa stämde skulle hon öka min sysselsättningsgrad till 90%!! Tjoho, mer pengar på kontot varje månad, men ändå jobba likadant som nu!!:)
Plustiden får man inte ut förräns vid ett samlat tillfälle till våren & man kan inte ta ut det i ledighet, därför känns det bättre att få ut mer per månad i stället.

Ombokad hit & dit..




Köpte en ny köksklocka, Alicias fröknar talade om på föräldramötet att dagens barn har svårt att lära sig klockan, eftersom man oftast bara har digitala klockor hemma. Vår förra köksklocka hade inga siffror att följa, men nu kommer detr bli lättare. Till & med Lova har blivit intresserad & har redan snappat upp en del.


Har jobbat på ett demensboende i Lindsdal idag & skulle även gjort i morgon kväll, men rätt som det var i eftermiddags fick jag en ombokning att jag ska vara i hemtjänsten i stället 7-15.. Absolut inget emot hemtjänsten, tvärtom, men nu hade jag varit inställd på(sen i torsdags när bokningen kom) att kunna sitta uppe i kväll & ha sovmorgon i morgon..men det blir till att ställa klockan på 5:30 igen. Tur att man inte planerat in något speciellt!

Nåväl, nu lämnar vi det. Har sen jag slutade i eftermiddags hunnit med att hämta hem barnlaga tacopaj, bakat bröd & så har vi ställt in husvagnen för vinterförvaring.

Resten av kvällen tänker jag spendera på arslet i soffan med ett litet glas vin & titta på tv;)

Andnöd

Nu kommer lite hustjat igen;)
Har varit uppe & försökt få iordning i tjejernas "rum" & vips så får jag panik igen..gaaaaaaaahhhhhh vi får inte plats i detta minimala dockhus!! Hur man än vänder sig eller förflyttar sig så nuddar man något med rumpan (har kke inte världens minsta bakdel, men verkligen inte stor nog att nudda allt) Jag blir genomsvett & kan knappt andas när det känns så trångt. Urusel förvaring är det oxå, så grejer bara flyttas runt till det ena kassa stället till det andra, så fort man letar efter något är det kört eller om man öppnar en garderob öser det ut grejer på golvet!!
Skitigt blir det med, jag dammsuger varje dag & alla ytor dammas igen på en halv dag..troligtvis för det är för litet för så många personer som rör sig runt. Ytterligare en nackdel nu när jag ändå är inne på det humöret & den banan är att vi aldrig kan bjuda hem vänner eftersom vi inte får plats..hur tråkigt är inte det??
Har sagt innan att jag aldrig vill lämna vår tomt, men just nu känns det som att jag är öppen för alla hus här i Läckeby, bara de är stort nog för oss. Men sen har vi ju ändå inga pengar what so ever så det är ju ingen risk att vi flyttar på oss en milimeter!

RSS 2.0