En riktig ensamdag

Det är så himla sällan jag får vara helt ensam. Mina älskade barn vill oftast följa med mig vart jag än ska om det så bara gäller att gå en liten runda med Enzo eller något så tråkigt som att handla på Maxi.. Inget fel med det, tvärtom är det härligt att de så gärna vill vara med mig, men ibland är det skönt att bara få vara själv.
Idag blev en sådan dag, ingen ville följa med på Enzos morgonpromenad & då tog jag en extra lång runda bara för att passa på;) Sen skulle Eddie in på bowlingkalas & när jag skulle skjutsa honom lekte Lova med Wilma & ville inte följa med..så jag lämnade Eddie & hade sen 2 hela timmar på mig att bara vara & göra vad jag ville. Strosade runt planlöst på Rusta, Ikea & Bauhaus för att få tiden att gå..sköönt!
Hämtade sen Eddie & vi åkte till mormor för att hämta hem Alicia.
Väl hemma igen fick jag gå ut på långpromenad med Enzo i över en timme..ensam igen.. Skönt & välbehövligt att få rensa tankarna & bara lyssna på musik:)
Nu är hela barnaskaran samlad igen & nu njuter jag av deras små fina röster:)
Eddie mår desvärre sämre igen..han vaknade i morse av hemsk huvudvärk & mådde illa. Febern visade 38,5 grader. Efter ett par panodil mådde han kanon igen & åkte iväg på bowlingkalaset..men nu i kväll när tabletterna slutat värka är tempen tillbaka på 38,5 grader..

Kommentarer
Postat av: Petra

2010-10-10 @ 20:15:54
Postat av: Anonym

Jag kan inte skriva inlägg från mobilen :-) visst är det underbart att få göra saker själv??!! Synd att vi inte bo närmre då kunde vi ha gått långrunda idag tillsamman och andra dagar med :-)

2010-10-10 @ 20:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0