Annandag påskJisses vilken flitig annadag påsk det blev för mig, vi startade dagen med en powerwalk på 8 km, sen efter middagen som bestod av grillad kycklingfilé, majs, champinjoner, potatissallad & en god sallad, blev det 30 minuters träning på vår nyinköpta pilatesboll. Gud vilken kul & bra träningsform!!
Olivia & jag avslutade kvällen sen med en 9 km lång cykeltur i kvällssolen, på 1:ans växel..det var den enda växeln som funkade på cykeln;-)
Nu är man lagom mör & nöjd:-)

Många steg
Åh vad gutt det är när man kommit igång med motionstänket igen! Det är nästan som man längtar efter varje runda. Efter påskhelgen tänkte jag dra igång med kaloriräknandet också.
Idag gick vi till Rockneby & hem igen, det tar 1 h & 10 minuter & den rundan gav ca 10 000 steg..det kändes bra efteråt:-)

Igår när Alicia & Lova övernattade hos mormor & morfar hade vi lördagsmys med Eddie & Olivia med Toast Skagen, senaste Beck & Medicinen.

PåskaftonEfter äggjakten i morse gjorde vi oss i ordning för att åka & hälsa på mormor & morfar på kollo.
Solen sken men det var ändå lite kyligt, så vi stannade inte så länge..jag, Daniel, Eddie & Olivia åkte in till stan i stället, tjejerna däremot stannade kvar eftersom dom skulle få egentid med mormor & morfar & sova över.

När Olivia sov middag hemma sen passade jag på att gå ut & gå ensam med Enzo. Det är skönt att gå själv ibland med musik i öronen. Vi gick en snabb runda på en timme & vi gick både genom solsken & hagel, ett riktigt aprilväder!
Jakt på påskägg
I år hade påskharen varit så finurlig & gömt alla påskäggen i skogen, så efter frukosten gav vi oss ut hela familjen på äggjakt!
Efter en stunds spännande letande hade alla barnen varsitt ägg & vi gick hem igen för att öppna dom:-)
I de stora barnens låg det pengar & godis, medan Olivia fick såpbubblor & godis.
På väg till BlåkullaTitta vilka söta påskakärringar som jag träffat idag:-)
Olivia gick utklädd till förskolan idag, först var hon lite tveksam men sen när prickarna målades så tyckte hon att hon blev lik Pippi Långstrump & då gick det bra;-)

Jag flexade ut redan 14:30 idag & har nu fem dagars ledighet framför mig..sen jobb två dagar innan tre dagars ledighet igen. Frågan är om jag kommer klättra på väggarna eller hur det ska gå, haha..
Stegräkning


Igår startade stegräknartävlingen på jobbet & det sporrar mig verkligen till att komma igång igen & röra på mig lite extra.
Det blir många steg en arbetsdag, oftast försöker vi komma ut en runda på lunchen & sen en runda på kvällen hemma. Igår kom jag upp i 13401 steg & idag är jag redan uppe i 18099 & då är inte dagen riktigt slut ännu.. Det ska bli en riktigt kul tid framöver, jag tror vi skulle köra till i mitten på maj så det hinner bli många steg, kanske skulle passa på att börja räkna kalorier igen med så kanske man kan slippa undan vassen i år ;-)

RSS 2.0