Halloween 2015

 
Vår HALLOWEEN 2015!
Mina konstnärliga barn skar ut de finaste pumporna jag någonsin skådat, sen pimpade vi huset med spindelnät & spindlar..redo för utklädda barn som vill ha godis, men det var inte så många som hittade hit iår;-)
Lova har varit på Halloweenpartyn både fredag & lördag & har även ytterligare ett som väntar nästa helg.
Eddie & Jonna sminkade sig så jäkla läskiga, inte för att tigga godis utan bara för att gå runt i byn..jag hade skitit på mig om jag mött dem & gett dom allt mitt godis även om dom inte velat ha;-)
 

Höst

 
Det går fort i naturen nu, slängde mig ut häromdagen när solen sken för att hinna fota de vackra färgerna träden skiftar i. Nu några dagar senare ser det helt annorlunda ut, de flesta löven liger på marken och de som fortfarande hänger kvar är gula.
Skulle vilja fota barnen i lövhögarna men idag skiner inte solen alls och då blir det inte lika effektfullt, får se om det kommer någon dag framöver och om jag då i såfall får med mig några villiga barn på tåget;-)
 
 
 
 
 

Enzo 6 år


Idag den 24/10 fyller vår älskade lilla ulltuss 6 år!!
Stort grattis sötnos❤️


Längtan efter juletid


Idag bara så där, från ingenstans, kom min jullängtan. Längtan efter att få pynta huset, planera & köpa julklappar, baka & göra julgodis, elda i kakelugnen och bara ha det sådär jättemysigt.

Snart så kan vi börja nedräkningen, för tiden går verkligen i ett rasande tempo nu!

Härliga höst

 
Nu är snart även denna helgen gjord, gårdagen höll vi oss mest inne eftersom det var dagsregn. Vi bakade chokladfläta & jordnöts- & nutellakakor som fick bli efterrätt efter kräftsoppan med vitlöksbrödet.
 
Idag däremot har vi varit ute en hel del, morfar har varit här & satt in det sista nya fönstret. Olivia & jag rensade trädgården på fallfrukt & ställde in de mesta av utemöblerna. Sen kom mormor & då tog vi med oss Enzo ut på en långrunda.
 
 
 
 

RSS 2.0