Vår lördag

 
I morse åkte vi iväg till Nöbble gård för att gå på kosläpp. Det är så roligt att se hur glada kossorna blir och se hur det fullkomligt spritter i deras kroppar när de blir utsläppta första gången efter den långa vintern.
Vi har även kunnat vara ute lite hemma idag, när solen visade sig blev det rätt skönt annars har det varit så himla blåsigt och kallt. Olivia håller på att öva sig på att cykla utan stödhjul, en liten bit klarar hon själv nu, men sen tittar hon bakåt eller glömmer trampa och då tappar hon balansen, men snart så sitter det..hon är envis.
Till middag grillade vi hamburgare och sen for vi in en snabbis till ikea, tredje gången på en vecka;-) Vi hittade ett större matbord som vi är sugna på och så köpte jag en spotlight till köket.
 
Eddie är och tävlar i Ägelholm denna helgen, idag tävlade han i solo och kom 3:a!!:-)
 

Äggjakt

 
Enligt tradition brukar påskharen gömma påskägg i skogen på påskafton, men eftersom vi inte var hemma då så hade han gömt dom i trädgården i år;-)
Så på påskdagens kväll blev det äggjakt i trädgården i stället.

Påskhelgen i Stockholm

 
Från skärtorsdag till påskdagen var vi i Stockholm tillsammans med mamma och pappa.
Riktigt härligt att få en natt extra mot vad vi brukar ha, nu blev det 3 nätter och 4 dagar, så ingen stress över att vi måste hinna det och det..underbart!
Vi åkte hemifrån 6:00 på torsdagen och åkte då direkt till Mall of scandinavia, efter några timmar där checkade vi in på Quality globe hotel, ett stort fint rum med två sovrum och balkong fick vi.
Sen tog vi tunnelbanan in till city för att äta middag.
Långfredagen spenderade vi på stan och påskafton likaså, på påskafton sken solen och det var hur skönt som helst.
Påskdagen checkade vi ut från hotellet och åkte till Bounce vid kungens kurva, där fick tjejerna hoppa och leka tills de var helt blöta av svett, sen blev det lunch på ikea innan vi for hemåt.
En riktigt mysig påskhelg i staden vi älskar!!

Kalmardrillen

 
 
Denna helgen är det Kalmardrillen, Eddie tävlade igår i solo och idag blir det med teamet. Vi satt givetvis på plats igår när han körde och han är så otroligt jäkla duktig så man knappt tror det är sant!!
Jag filmade en liten snutt, men lyckas inte få in den här just nu..ska försöka senare igen. En 3:e plats blev det denna gången:-)
 

Terrorattack!!

 
Stockholm blev i fredags eftermiddag utsatt för ett terrorbrott, det var en galning som kapade en lastbil och körde sen Drottninggatan i en fasansfull hastiget och mejade ner allt och alla han bara kom åt, vansinnesfärden slutade sedan inne i Åhlenshuset. Än så länge har 4 människor dött och 15 blev skadade.
 
Vi har bokat sedan länge bokat in påskhelgen i Stockholm med mamma och pappa, min första känsla var att jag inte längre ville åka men nu efter att ha tillbringat all ledig tid hemma framför rapporteringarna framför tv;n känner vi att "jo vi vill och ska visst åka!! Inga idioter ska få hindra oss att göra det vi vill för då har de fått som de vill" Men visst tog det bort det där lilla extra roliga man kände att det skulle bli att åka, vi som längtat så.. Å andra sidan är det kanske nyttigt att åka då, bara 6 dagar efter attacken, för att få se med egna ögon?!

Vår i luften

 
Lite mer än en vecka in i april och vissa dagar har varit så härliga redan med värme och solsken, det är nu man måste stanna upp och passa på att njuta och det bästa av allt är att vi har den härligaste tiden framför oss..sommaren!

26 mars - Lova 12 år

 
Den 26 mars fyllde vår älskade Lova 12 år!!
Hon firades med presenter och sång i sängen, bland presenterna fanns kläder, kamera, kameraväska, godis m.m.
Önskemiddagen bestod av tacos och så blev det gluten- och laktosfri prinsesstårta till fika, fika kunde vi dessutom göra ute på altanen i solskenet.

RSS 2.0