Andnöd

Nu kommer lite hustjat igen;)
Har varit uppe & försökt få iordning i tjejernas "rum" & vips så får jag panik igen..gaaaaaaaahhhhhh vi får inte plats i detta minimala dockhus!! Hur man än vänder sig eller förflyttar sig så nuddar man något med rumpan (har kke inte världens minsta bakdel, men verkligen inte stor nog att nudda allt) Jag blir genomsvett & kan knappt andas när det känns så trångt. Urusel förvaring är det oxå, så grejer bara flyttas runt till det ena kassa stället till det andra, så fort man letar efter något är det kört eller om man öppnar en garderob öser det ut grejer på golvet!!
Skitigt blir det med, jag dammsuger varje dag & alla ytor dammas igen på en halv dag..troligtvis för det är för litet för så många personer som rör sig runt. Ytterligare en nackdel nu när jag ändå är inne på det humöret & den banan är att vi aldrig kan bjuda hem vänner eftersom vi inte får plats..hur tråkigt är inte det??
Har sagt innan att jag aldrig vill lämna vår tomt, men just nu känns det som att jag är öppen för alla hus här i Läckeby, bara de är stort nog för oss. Men sen har vi ju ändå inga pengar what so ever så det är ju ingen risk att vi flyttar på oss en milimeter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0