Drill-SM 2017

 
 
I fredags hade vi tagit ledigt allihopa för att åka till Linköping och heja på Eddie som skulle tävla i SM.
Innan vi åkte hade Olivia tid hos doktorn, vi sökte för att hon i perioder kräks 2-3 gånger i veckan..hon fick ta lite prover och var så förvånansvärt duktig, jag som hade oroat mig för detta;-)
 
Sen mötte vi upp mamma och pappa för att starta färden mot Linköping. Det blev varmare och varmare längs vägen och när vi kom fram var det 29 grader..nästan olidligt varmt! Jag som bara hade mina tjocka gympadojor med mig fick köpa ett par tunnare tygskor för att överleva;-)
 
Vi checkade in på Scandic Frimurarhotellet som låg centralt i stan och nära till sporthallen.
 
Fredagen ägnade vi åt att gå på stan och sen äta på kinarestaurang. Linköping är en jättemysig stad, jag blev positivt överaskad och kan mycket väl tänka mig att åka tillbaka för en weekend.
 
På lördagen var det invigning och grundomgång. Eddie gick såklart vidare till final både i solo och med teamet!!
 
På kvällen sen gick vi 3 km för att komma till en pizzeria som bakade egna glutenfria bottnar och den pizan var väl värd den promenaden..gud så gott!!
 
Så kom söndagen, finaldagen!! Eddie gjorde superbra i från sig och kom 3:a med sitt solonummer!!:-) Desstutom blev han uttagen till att representera Sverige på EM i Italien i början på juli!!!!!!
Med teamet kom dom på en delad 2:a plats!! En riktig toppenhelg som verkligen gav utdelning!!
Det är så roligt att följa med på tävlingarna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0