Pigga barn!

Vad är det med mina kära barn & sömn?? De verkar knappt inte ha något behov av sömn alls någon av dem..

Nu när jag är hemma & vi inte behöver stressa upp tidigt i ottan om mornarna så suckar de högt -neeej, när jag säger att vi inte behöver vakna tidigast förrän klockan 7:00.. Och då ska ni ju inte tro att de sover till 7:00, utan max till 6:00, sen springer de runt på övervåningen så det dunsar i taket i vårt sovrum..oftast är de ganska högljudda & gapar, skriker & skrattar oxå..

Om jag någon gång säger att i morgon måste vi stiga upp klockan 5.30 så jublar de av glädje i högan sky!!

I morse (eller i natt rättare sagt) vaknade jag vid 4:20 av att det dunsade på övervåningen & så hörde jag deras små röster. Eftersom jag var så vansinnigt trött orkade jag inte gå upp & kolla vad de höll på med utan försökte somna i från det.. Pratade med dem sen när jag steg upp & de hade varit uppe sen 4:20!! Varför?? Eddie hade vaknat & i sin tur väckt Alicia, så hade de suttit i hans rum & pysslat lite i några timmar tills det var dags att kliva upp på riktigt..
Nu vet jag mycket väl VEM som kommer straffas för detta i eftermiddag..Jo just JAG..för de kommer vara så griniga & trötta när jag hämtar hem dem..de visade redan tecken på det innan vi kom iväg på morgonen, för då började de väl bli trötta!

Eftersom Lova är som hon är med sin sömn på nätterna, så blir det alldeles för mycket om man inte ens kan få sova klart på morgonen när man varit vaken flera gånger under natten av henne..

Antar att det är lika bra att jag lägger mig ner & vilar en stund nu innan hämtningen..=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0