Börjar känna lugnet

Jag börjar känna att beslutet jag tar är helt rätt!!
Jag känner mig lugn i själen & kan njuta av allt runt omkring mig.

Ju fler jag pratar med tycker att jag gör rätt som sätter hälsan & familjen i första hand & det känns såå skönt att få bekräftelse på det. Jag känner mig nästan lite modig som ändå vågade ta det beslutet för det har gnagt i mig länge, men ändå känts som att man kan ju inte sluta lixom..då är man en loser som bara ger upp.. Men så känns det inte nu =)
Tack till alla som stöttat & stöttar!! Ni är guld värda =)

Jag ringde till ett ställe jag jobbat på förut & enhetschefen där blev jätteglad att jag ville komma tillbaka för de är jättenöjda med mig! Hon skulle undersöka om ett eventuellt vikariat antingen där eller på ett närliggande ställe..annars ville de åtminstone ha mig till timvik tills ett vikariat dyker upp. Det känns jätteroligt & skönt!
På något sätt löser sig allt =)

Eddie frågade mig igår om jag inte kunde förlja med honom till skolan idag & vara med där ett par timmar & det passade ju perfekt nu..han har velat det länge, men tiden har ju inte funnits. Sagt & gjort så var jag med i klass 2A från morgonen & nästan fram till lunch. Det var kul!

Nu ska jag fixa & dona med lite innan det är dax för hämtning.. skönt för barnen att bara gå 15 h på dagsi nu & Eddie behöver ingen fritidstid tills vidare =)

Kommentarer
Postat av: Christina

Hej Helena!

Du, jag håller på dig, oavsett vilket beslut du tar.....Ha det gott!

Kram Christina

2008-10-22 @ 13:31:22
Postat av: Helena

Ja, jag vet att ni alla vill mitt bästa!=)

Kram

2008-10-22 @ 15:05:37
Postat av: Jennie

HejVad skönt när man äntligen fattar rätt beslut! När man mår dåligt över nåt så ska man inte alltid härda ut, bara ifall att..Kram

2008-10-22 @ 20:38:15
URL: http://jennielove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0