Så himla ledsen..

Idag klockan 13:00 skulle vi få tillbaka våra tentor vi skrev för några veckor sedan. När jag då skrivit min tenta kändes det ganska bra på 2 av 3 delar & jag tänkte att jag skulle klara tentan & eventuellt bara få resta sista delen..
Nu har vi hållt på att plugga livet ur oss sen denna terminsstarten & som jag skrivit innan har det börjat sätta sina spår på mig i form av näsblod, magkatarr, vansinnig trötthet & ett enormt dåligt samvete som piskar en hela tiden för att man borde plugga ännu mer..

Jag har i alla fall gjort så gott jag kunnat & hela veckan innan tentan satt jag HELA dagarna & nötte in & tyckte verkligen jag hade fått in det..

Så kom dagen alla gått & väntat på sen dess & spänningen var stor i klassrummet..
Jag trodde inte det var sant när jag fick tillbaka min tenta & den var underkänd!! Jag hade ju förberett mig på att få resta en liten del, men för satan inte hela tentan!! Och detta ska ske veckan efter nästkommande tenta som är om två veckor..
Fy fasen vad ledsen jag blev..så ledsen att jag inte kunde stanna kvar på föreläsningen utan åkte hem & tog hem barnen i stället..

Jag tror nu att jag får kasta in handduken & inse att det kommer inte funka för mig att plugga till sjuksköterska.. Jag hade det vansinnigt tufft med att få ihop tiden innan med skolan & nu har jag ännu mer med en tenta till.. Det gäller inte "bara" att bita ihop & plugga gärnet nu till dessa tentor, utan det är detta tempot som kommer vara & det är inte gjort för någon som har familj & ett "liv" utanför skolan. Jag kan INTE sitta & läsa dagar som kvällar & nätter!

Livet är värt så mycket mer än att må så dåligt i nästan 2,5  år till..

Ska sova på detta innan jag tar något slutgiltigt beslut & ta reda på hur man går tillväga & vad jag ska göra med mitt liv!!

Kommentarer
Postat av: Helen

lilla hjärtat, det måste han varit svårt men jag tror att du fattat rätt beslut, livet är värt mer än ett dåligt samvete.

2008-10-28 @ 20:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0