Rix fm-festival

Guud vad taskigt det kändes att behöva sitta inne & jobba idag när solen stekte utanför fönstret!! Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig till helgen så jag kan få vara lite på beachen oxå=)

På jobbet fick jag vara med på en gynundersökning & borttagning av födelsemärke igår & stansbiopsi idag..det är kul när det händer lite nya grejer & det lär jag mig en massa på!!

Fick flexa ut vid tjugo i fyra i eftermiddags i stället för att gå vid fem, vi hade inte så mycket att göra & Birgit som jag jobbar med slutar tidigt i morgon, så det blir rättvist;)

Jag mötte upp familjen & vi gick på Rix fm-festivalen ihop i nån eller några timmar. Vi kollade på Kalmarflickorna när de drillade & på några grabbar som dansade streatdance.
Sen gick vi bort till scenerna där artister skrev autografer. Vi såg E.M.D  Daniel försökte få några bra kort, men det blev bara något på Danny.
Det är synd att uppträderna är så pass sent ändå, hade varit kul att se..eller sent är det ju inte, men för oss med kvällströtta barn & jag som ska upp i ottan i morgon igen;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0