Slapp ledigdag

Det känns allt lite konstigt att vara ledig så här mitt i veckan, men skönt är det såklart!!

Vi åkte en runda in till stan & pantade ca 6 svarta plastsäckar med burkar & petflaskor på förmiddagen..fick ihop över 400:-!!

Annars händer det inte så mycket idag, jag tvättar, Alicia är hos Noah, Lova hos Signe & Eddie hos Thea. Daniel åkte just upp till Ante en runda, så jag sitter här i min ensamhet & har det gutt!!

Tittar runt lite här på datorn..är sugen på en Iphone & skulle gärna vilja hitta ett superbra erbjudande på en;) Eddie & Alicia har snappat upp min önskan & har redan bestämt att om/när det blir av ska Eddie ta min telefon & Alicia Eddies. Ha ha gissa om de tjatar på mig att det ska bli av snarast!!

Har märkt en annan sak denna sommaren med.. Att fästingarna i år är helkonstiga!!
De fästingar som jag har tagit på Lilo den senaste veckan har suttit ihop två & två.. Annars brukar det ju vara så att när fästingen är "färdigäten" & redo till att släppa taget, lämnar den en liten fästingbebis. Men nu är det lixom halvstora fästingar som sitter tillsammans..hmmm lustigt!!
I alla fall så har vi droppat fästingmedel på Lilo nu igen, så hon ska slippa de äckliga varelserna..

I kväll blir det grillat kött, ugnsbakade potatishalvor, bearniesås & grönsallad till middag=)


Hoppas en kan bli min snart

Kommentarer
Postat av: Petra

Vi kommer och hälsa på er!!! Maten lät så god... Men du skulle ju inte ha en ny mobil??? Min svåger såger att den är jätte bra... Han är hel nöjd med den.. =)

2009-08-12 @ 18:04:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0