Julfest & porslinsmålning
Titta så fina tomtar & lyktor det blev!!

Idag hade vi julbord på Äringen & det kom 45 personer, så det har varit fullt hus & fullt ös hela dagen. På morgonen förberedde vi all maten, sen fick jag ge mig ut i snön för att hämta upp folk till höger & vänster med Äringepilen. Det var väl inte det bästa vädret för att köra runt på folk, men annars kan de ju inte komma & det gick bra trots allt.
Vi bjöd på ett stort julbord med all mat man kan tänka sig, sen blev det Risalamalta med saftsoppa & sist kaffe & pepparkaka.
Sånggruppen underhöll med julsånger & till & med tomten kom på besök med godispåsar =)

En av tanterna som kom är oxå glutenintolerant & eftersom det varken fanns köttbullar, bröd eller pepparkakor till oss så tog jag tag i det & ordnade det. Jag gjorde köttbullar som jag tog med, bakade rosenbröd & tog även med pepparkakor..detta blev väldigt uppskattat!!
Som tack för det fick jag ta några prslinstomtar som jag tänkt köpa innan till barnen att måla. Jag lånade även hem en massa porslinsfärger, så när jag kom hem i eftermiddags blev det porslinsmålning här hemma =)

Sen efter maten tog jag med mig barnen ut & så lekte vi i snön!! Det är så kul & så fint med all denna snö!! Hoppas verkligen att den stannar länge nu!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0