Ut i kylan

Burr vad kallt det är ute nu för tiden!! Fast samtidigt är det bra så att inte all den fian snön vi fått smälter bort.
Jag kan ju säga att man vaknar till ordentligt när man får gå ut i kylan det första man gör på morgonen för att Enzo ska uträtta sina behov ;) & nåt svårt är det inte att vakna heller..det är inte alls jobbigt att gå upp i ottan när man blir väckt med massor av blöta Enzopussar över hela ansiktet=) MYYYS

Alicia var inte alls sugen på att gå iväg till förskolan idag, hon visste ju att Lova skulle vara ledig..allt var fel med kläder som var knöliga & hit & dit..ahh skit samma hon fick vara hemma, det är ju ändå sista dagen innan jullovet så de kommer nog inte att göra något viktigt ändå.
När Daniel kommer hem från behandlingsbadet ska jag & tjejerna åka in en snabbis till Modehuset, för Alicia behöver en riktigt varm vintermössa, just nu har hon bara en toppluva..

Kommentarer
Postat av: Petra

Ja vi har hunarna försökrade, hade vi inte haft det så skulle vi ha betalat 7000kr.. och dom pengarna har man ju med 3 hundar och 2 barn =) Här är det -12-13 grader.. Fy fan vad kallt.. Måste få fart i kaminen så det är varmt nån stans i huset.

2009-12-21 @ 09:31:29
Postat av: Anonym

Kusinerna är andå ganska lika för idag hade Anton en liknande morgon. Fast han hade också ont i halsen och var allmänt seg. Så han och jag var hemma idag. Men när han hade fått i sig en macka och hjälp till att göra julgodis så var han som vanligt igen. Så det onda var nog bara trötthet för på eftermiddagen var vi i pulkabacken trots kylan och då var det inga gnäll. Jessica

2009-12-21 @ 18:10:15
Postat av: Helena

Ja & så här i slutet på terminen förstår jag att de är trötta. Alicia har inte haft en enda frånvarodag, så det kändes ändå rätt okej.

2009-12-21 @ 19:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0