Fönsterputs

Har varit ganska flitig idag, fast flitigare skulle jag behöva vara..

Jag har putsat 3 av 4 fönster på övervåningen & bytt gardiner i dem oxå, blev väl sådär med putsningen eftersom jag inte hade någon bra svamp att skrubba med & fick använda emn disktrasa i stället, sen hade jag köpt en ny fönsterskrapa, men som vanligt håller dem till typ två fönster..sen är de så kassa & ger ränder på fönsterna..
Har även ringt & förhört mig om en massa undringar jag hade angående vab & a-kassan.
Lova & jag har ganska nyligen varit & lämnat Alicia hos Ella..orättvist tyckte Lova som oxå ville leka med någon, men det är inte lika lätt..det är inte så många kompisar till henne som är hemma en måndag så här & så gillar jag inte att ringa till folk man bara känner litegrann & fråga om det går att leka hemma hos dem.. Här hemma är ju Eddie sjuk & då känns det inte särskillt aktuellt att ta hem kompisar hit heller.

Resten av dagen skulle jag behöva städa & skrubba mest överallt, men just nu är jag helt slut..har ju varit uppe sen 6:00 som vanligt & det tär på kroppen..
Tog tag i mitt liv, trotsade tröttheten & dammade, plockade undan, dammsög & torkade golvet trots allt..har ju ingen aning om när jag är hemma härnäst så det var lika bra att få det överstökat!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0