Jobba i morgon=)

Nyss ringde de från Bemanningen & frågade om jag kunde jobba i morgon mellan 7-15:30 i Läckeby hemtjänst..så klart jag kan det!! Perfekt när man får veta så här lite innan=) Nu kan vi planera inför morgonen & jag kan förbereda matlåda osv. Kul..nu börjar det!! =)

Annars har dagen idag varit ganska lugn, lämnade Alicia hos Ella & Lova hos Signe strax efter 11.
Gick hem & gjorde min favoritmat till lunch, spaghetti & köttfärssås..passade på att göra extra mycket köttsärssås, så nu har jag till 4 matlådor=)
Sen dammsög jag & plockade undan..
En stund innan tre kom Lova hem, Signe & hennes mamma hade promenerat hit & de fortsatte att leka här ut epå tomten medan vi pratade lite. Medan vi pratade kom helt plötsligt Anticimex..vi fick ju brev om att de skulle komma & undersöka för försäkringen vi har, men att det var idag hade jag helt glömt bort..tur med andra ord att jag var hemma!! Huset gick igenom utan anmärkning, så det var ju bra!!

Alicia skulle följa med Ella till simskolan i eftermiddag, så hon kommer hem vid sex eller så & Daniel hämtar upp Eddie vid fritids när han kommer hem.. Nu tar Lova & jag det lugnt en stund i soffan med en film tills det drar igång med matlagning..jag är fortfarande knasig i magen, men försöker ignorera det idag & äta som vanligt ändå..

Kommentarer
Postat av: John Doe

Tack så jättemycket :)

2009-02-09 @ 16:18:37
URL: http://gastric.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0