Lilla missen

I går kväll var Daniel & Eddie på djursjukhuset med Lilo för att ta 1-årsvaccinationen, vi var lite sent ute för hon blev ju ett år i slutet av november, men bättre sent än aldrig;)
Sticket gick bra & hon var så duktig så. Alla på djursjukhuset tyckte att hon var en sån himla fin katt & det är hon ju verkligen oxå..långhårig & mysig & sen hennes fina färger på det=)

Vi har märkt ett tag att hon verkar ha problem med sina öron, hon kliar sig mycket & när hon gör det verkar det göra ont på henne.
Därför bokade Daniel en tid för undersökning av öronen. Eftersom gårdagens vaccination var på drop in-tid, så fick vi tid idag på eftermiddagen.

Daniel, Eddie & Alicia åkte iväg med henne & det visade sig att hon hade skabb i båda öronen, & skabben hade lett till svampinfektion & bakteriell infektion..stackars missen..
Men hon skötte sig exemplariskt & fick behandling. Vi ska nu i 7 dagar använda örontvätt på henne två gånger om dagen & sen fick vi på recept ett medel som ska droppas i morgon & en gång om 21 dagar.

Så nu får vi hoppas att det blir bra!!


Kommentarer
Postat av: Nina

Nu kan du vinna fina plagg från Plastisock i min blogg =)Trevlig helg!

2009-02-06 @ 09:42:55
URL: http://petitfashion.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0