Stressat i onödan..

Vi var lite smått stressiga i morse när vi skulle komma iväg till dagis, eftersom tjejerna har gympa på torsdagar & Lovas grupp går iväg direkt vid halv nio..så då gäller det att man är i tid. I vanlig ordning hade jag inte packat gympapåsarna kvällen innan utan fick göra det oxå.
Vi kom i alla fall fram i tid, men då visar det sig att det inte blir någon gympa idag för det var så många fröknar sjuka..all stress i onödan alltså..

Det är helt sanslöst var många det är som är & har varit sjuka nu den senaste tiden & peppar peppar, det är knappt att jag vågar skriva det, men vi har klarat oss allihopa!!
Bara vi inte får igen det nu när jag börjar jobba..det vore ju så himla typiskt!! Vi får hålla tummarna=)

Idag blir det en kort dag för tjejerna på dagis, jag ska hämta dem redan 12:30 för då ska vi ta bussen i mot stan. Jag fick meddelande från Bemanningen igår att jag skulle skriva på anställningsbeviset någon gång mellan 13-15. Så vi går dit direkt & sen går vi antingen in till stan eller mot stormarkanden..ska kolla med Daniel om vi kan åka med honom hem sen, men det är ingen mottagning på hans telefon så jag har inte fått tag i han än.

Nähä nu har jag lite pyssel att ta tag i innan förmiddagen är gången=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0