Körkort

Vägen till mitt körkort har gått förvånansvärt fort & har varit väldigt rolig!!
Att det gått fort beror antagligen på att det är jag i ett nötskal..har jag väl bestämt mig för något, ska det göras ordentligt & ske bums;)

Det är såå skönt att det är klart nu, men det har nog inte riktigt sjunkit in ännu.. Jag har mått illa i flera veckor nu & den senaste veckan har jag knappt kunnat äta på grund av nervositeten. Det har ju varit så mycket nu på en gång, med bröllop, nytt jobb, teoriprov & körprov..Men nu är det äntligen över=)

Jag skrev teoriprovet i tisdags eftermiddag. Blev lite överraskad över att inte provet såg ut som de man övat på & att det var mer invecklade frågor. Men det gick vägen ändå & resultatet blev jättebra..endast 4 fel(man får ha 13 fel)!!

Igår var det dax för körprovet. Klockan 10:45 var det min tur. Jag fick en yngre, lättsam & trevlig körprovslärare & jag gjorde allt som man skulle..inte ett fel!! Haha det ni;)
Så fort jag var klar sträckte han fram handen & sa: Grattis till körkortet!!
Vilken känsla!!

Daniel & tjejerna kom & hämtade mig & då skjutsade jag honom till sjukhuset där han skulle vattengympa, sen tog jag & tjejerna själva bilen till Maxi & handlade, sen åkte vi hem för att hämta Eddie i skolan & sen vidare tillbaka till sjukhuset för att hämta upp Daniel igen. Häftigt att köra på egenhand=)

Igår kväll när vi kommit upp till Öland firade vi med mamma & pappa & drack champange. Jag fick även ett grattiskort med 500:- till bensinpengar av dem!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0