Härligt ridväder

Alicia & jag är precis hemkomna efter en härlig eftermiddag/kväll med ridning i skogen. Det är verkligen nu, denna årstiden som det är som allra mysigast med hästarna..denna terminen har gått så himla fort & nu lagom när det sköna vädret kommer, är det snart dax för avslutning.. Nästnästa vecka är det sista gången för denna terminen & det skulle avslutas med lite uppvisning av vad barnen lärt sig & sen grillning=)

Eddie var hemma idag med, men har varit frisk hela dagen..fick vara hemma eftersom han hade feber igår.
Jag körde på morgonen som vanligt & sen kom Daniel & Eddie in för att hämta mig. Vi åkte till Ikea för att shoppa inredning till garderoben i sovrummet. Passade även på att luncha på några korv med bröd & en mjukglass. Jag tror att Eddie njöt, det är så sällan han är ensam med oss båda, oftast eller nästan alltid är ju någon av systrarna med i alla fall..men idag fick han all uppmärksamhet!!

Poolen var verkligen ett smart drag (av mig;)) att sätta upp & fylla i söndags. Barnen badar varje dag nu & vattnet är redan uppe i 20 grader=)

Ringde förresten folkbokföringen idag med, men den handläggaren jag pratade med idag sa att det kommer ta 2-3 veckor innan namnbytet är registrerad & att jag tills dess använder Bengtsson. Även om jag får körkortet så skriver jag Bengtsson så länge, det kommer i alla fall hinna ändras till det "riktiga" kortet kommer. Skönt, då slapp jag oroa mig för det..men samtidigt väldigt konstigt att inte de personer jag pratade med igår kunde kläcka ur sig den informationen!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mint är aldrig fel! Hur mår du då cutie?

2009-05-26 @ 22:19:02
URL: http://neea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0