Slapparmorgon

Denna fredagsmorgonen ska bli en lugn & skön morgon har jag bestämt mig för.
Jag kan knappt minnas när jag hade en ledig förmiddag senast, då menar jag inte från jobb, utan från att åka in till körskolan, passa dagistider eller bara åka iväg på annat.

På måndag börjar ju som sagt sommarvikariatet & då blir det inga sovmornar, så jag ska verkligen försöka njuta av denna morgon & ta allt i min takt..det är skönt att skräpa omkring några timmar innan man gör sig iordning & börjar med dagens sysslor.

Fast sovmorgon fick jag inte, hade klockan på 7:15 för Eddie skulle till skolan, men vid 6:00 började Lova gapa & skrika om att hon tyckte att jag skulle stiga upp....åhhhhh unge;) Men jag gav mig inte!! Sova kunde jag givetvis inte, men gå upp det vägrade jag.

Daniel ska snart iväg & träna, det jag ska hinna med innan eftermiddagen är att tvätta, packa till Öland, baka bröd, göra rent i Mollys bur & städa av lite.
Eddie ska inte med oss till Öland i dag, han är bjuden på disco & ska efter det sova över hos farmor & farfar. Annars hade vi inte kommit upp förräns åttatiden..så nu hämtar vi honom här hemma i morgon i stället=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0