Handlat i ottan

Har ledig dag idag med & det var ju perfekt klaffat när sommaren har kommit tillbaka ett litet tag!! Solen skiner & det är jätteskönt ute.

Daniel & jag tog rejset till Maxi direkt efter dagis- & skolalämningen i morse & trängdes med alla pensionärerna;)
Skönt att ha det tråkiga gjort!

Var även på Bemanningen & skrev upp mig på listan om att jag vill ha svininfluensavaccinet, jag tror att det är lika bäst att ta det.. Vi skulle få datum hemskickade sen som vi skulle komma & ta vaccinet..

Nu återstår lite städning innan Petra & hennes flickor kommer på besök i eftermiddag.

En av Lovas braiga fröknar kom fram i morse & frågade om det hade varit några problem att få Lova till dagis idag. Det var det inte, & så sa hon att hon trodde att hon visste vad det berodde på att hon inte ville igår.. Massagen sa hon, & det var precis vad Lova sa till mig igår kväll med. Det är den nya fröken som verkar tycka att det är livsnödvändigt med massagen & att barnen sak sitta still på mattan halva morgonen med att vänta på den.. Lova behövde inte vara med sa fröken idag & jag ska se hur det går i morgon när jag är med.

Kommentarer
Postat av: Melanie

Tror jag vet vem du menar med den nya fröken. Om jag har förstått rätt av det Fia har förklarat iaf. :/

2009-09-09 @ 12:58:36
Postat av: Helena

Mmmm återkommer med rapport i morgon;)

Har hört från andra dagis att hon är ganska bra med barn, men urusel på vuxen-& föräldrakontakt.Vi vill ha dig tillbaka Melanie!

2009-09-09 @ 17:29:20
Postat av: Melanie

Tack :) det värmer att höra !

Saknar barnen i Läckeby.Hoppas allt blir bra med den nya, hörde att det skulle va föräldramöte snart. Då får ni nog en hel presentation, får vi hoppas.

2009-09-13 @ 23:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0